30 januar 2011 Du og jeg.


Verdens beste,
jeg ♥ deg!

På småbarnsforeldres mest romantiske vis feiret vi dagen med Toros tomatsuppe (lillemaliens valg). Kvelden tilbragte vi småduppende foran tv sammen med NRKs gullrekke og en overtrøtt liten gulpegutt. Nå høres kanskje ikke dette særlig romantisk ut, men vi koste oss som bare det vi. Kanskje er det ikke bestandig hva man gjør, men aller mest hvem man er sammen med, som skaper en god dag? Men altså, jeg er klar for en flaske god rødvin og en bedre middag når det passer seg sånn også jeg, om et år eller noe sånt. Alt har som kjent sin tid ;)

Som dere ser, et av bildene fra bryllupet vårt (for 5 år siden...) er nå (endelig) kommet i glass og ramme. Både rammen, glasset og passepartouten er ordentlig gammelt, og derfor syntes jeg det ble finest med sorthvitt bilde av oss også, med bare ørlite granne brunt i for å dempe det litt. Min vegring mot å henge opp bilder på veggene har ført til at det (iallfall inntil videre) har fått plass på kjøkkenhyllen, Det andre bildet her på hyllen er en knallfin julegave som vi ble veldig glade for (flinke Eirik!). Resten av kjøkkenet er også klart for litt vårfornying, så det blir nok flere kjøkkenbilder herfra om ikke så lenge. 

Influensaen har endelig sluppet taket her hos oss, så nå skal dagene med lillebroren nytes til fulle. Det blir nok etterhvert også tid til å begynne på noen små prosjekter her hjemme, jeg har iallefall (som vanlig) massevis av planer som jeg gleder meg til å gå igang med ;) Ønsker alle dere som er innom bloggen en flott ny uke! Gratulerer med bryllupsdagen (i forgårs)!
Hurra for oss!

19 januar 2011

januarlillejulaften


Rett som det er så er det sånn at ting ikke blir helt som man hadde tenkt. Jeg har ikke verdens skarpeste hukommelse til vanlig, og ikke blir den bedre av å gå her hjemme og stulle i ammetåken heller. Hihi. Derfor har vi idag lillejulaften for dere som tok lodd i blogglotteriet mitt ;) Bedre seint enn aldri, heter det vel?

Jeg har denne gangen prøvd meg på å bruke random.org for å trekke en vinner. Jeg klarte ikke å få lagt inn bildet av selve trekningen, så dere får bare tro meg på mitt ord ;) NUD-lampen går dermed til kommentar nr 41, som er denne:

20 desember, 2010 09:14
Martes atelie` sa... Så leit at du ikke fikk plass. Jeg har også ønsket meg en lenge, så jeg vil mer enn gjerne være med på din herlige julekalender.
Ha en fin dag. Hilsen Marte.

Gratulerer med ny NUD-lampe Marte! Håper jeg får se bilde av hvordan den får det i sitt nye hjem ;) Send meg adressen din, så kommer lampen i posten (kanskje ikke imorgen den dag, men den kommer...)!

13 januar 2011

NIB utfordring: litt jenterom igjen


NiB har barnerom som tema for månedens utfordring og lillemaliens rom er mitt bidrag. Gutterommet til lillebroren er jo ikke på begynt ennå, men det er absolutt under planlegging ;) Kjempekjekt med en barneromsutfordring hos NiB da, så kan jeg fylle på med inspirasjon. Lillemalien og lillebroren får rom vegg-i-vegg, med dør mellom rommene, dere kan se døren ved siden av speilet på et av bildene over her.

Inne hos lillemalien er julen snikryddet ut (uten at mannen har lagt merke til det). Og ser dere det fantastiske teppet på sengen hennes? En babygave til lillebroren fra denne knallkjekke jenten. Lillemalien konfiskerte teppet umiddelbart, "det er jo rosa på det mamma. Lillebroren elsker ikkje rosa skjønner du. Men det gjør eg." Og hun var ikke den eneste som syntes det var nydelig! Tusen takk, snille du!

Det er bestandig noen som lurer på hvor jeg har kjøpt sengeteltet og lysslyngen på sengen, så jeg tar like godt med her at begge deler er fra IKEA. Det store dukkehuset er fra Playmobil, og sammen med de to Sylvanian husene som lå under juletreet har vi snart en egen liten by her hjemme ;)

De siste dagene har jeg ligget strak ut med influensa, mens verdens beste mali-mo mann har tatt seg av alt i heimen. Jeg tror imidlertid bedringen er på vei, og med nok ulltepper, paracet og masse god oppvartning så går det greit uansett ;) Lillebror vokser og trives og er fortsatt verdens søteste og snilleste lille babygutt. Snart er det jo dessuten helg, og jeg har kjøpt meg en flott mammagave som jeg gleder meg til å vise dere!06 januar 2011

takknemlig


Lykkelig og takknemlig nyter jeg disse første dagene hjemme sammen med lillebroren. Tiden flyter rolig avgårde full av amming, kosing og masse snusing av deilig babylukt. Vi har det rett og slett helt fantastisk fint!

Han må uten tvil være verdens snilleste lille baby, vi har knapt hørt skikkelige vræl her ennå. Han ble jo født knapt tre uker før tiden og må derfor følges litt ekstra, men han er så flink å spise at han vokser i rekordfart og allerede har begynt å få både bollekinn og dobbelthake. Som sin mor altså ;) 

245 koselige hilsener fra dere etter forrige innlegg, og mailer, blomster og kort fra kjent og ukjent...tusen hjertelig takk til alle dere som har tenkt på oss og som gleder dere sammen med oss disse dagene! Jeg er heldig som har så flotte lesere!

Her hos oss er det fremdeles jul, julepynten er nemlig fredet her hjemme frem til 14 januar ifølge mannens barndomstradisjoner, så vi skal fortsette å kose oss i barnålregnet noen dager til. Deretter gleder jeg meg til å få inn litt vårlige stemninger etterhvert. Også må vi jo begynne å lage gutterom!!!