24 april 2011

påskesommer
Her tok bloggen en liten påskeferie på forhånd. Ikke planlagt, men vi har rukket på mye kjekt denne påsken. Vi har vært sammen med både familie og venner og det er litt ekstra deilig med så mange fridager når solen stråler og det er sommertemperatur utenfor. Litt påskesommer er jammen ikke dumt! Lillemalien har fått ny sykkel og ute på hytten er veiene perfekte for å øve seg, flate og med lite trafikk, som skapt for en litt usikker lillemali og en litt nervøs hønemor ;) Disse bildene er fra hytten nå i uken. Lillemalien har påskepyntet på dissen sin og laget paradis sammen med mormor på svabergene.

De små påskeliljene under er sånne rimelige inne-påskeliljer som jeg planter ut etter endt påske (jeg legger dem ikke bort til høsten for å plante dem til "riktig" tid, da bare glemmer jeg dem). Etterhvert har det blitt mange slike rundtomkring i bed og plen, og de kommer trofast igjen år etter år.

Vi drar straks ut igjen på hytten etter noen dager her hjemme, et påskepyntet lite anneks venter på oss ;) Ønsker alle dere som er innom bloggen fortsatt fine påskedager!


11 april 2011

kulør.no


Kjempefine blomster fra en kjekk venninne som var på besøk, og i bakgrunnen ser dere mali-mo mannen rydde på kjøkkenet. Idag kan dere også se og lese mer fra mali-mo inne på kulør.no. Trykk HER for å komme til reportasjen. Litt rart å lese om meg selv, jeg er ikke akkurat den som er mest glad i å være i fokus, hehe, og også litt rart å se bilder fra her hjemme sånn samlet merker jeg ;)

Inne på kulør sine sider finnes også masse gode tips og flere hjemme-hos reportasjer fra andre bloggerhjem, sjekk for eksempel de koselige bildene fra hjemmet til Linda-fe, Nina fra At home with Nina og hjemmet til Kristine som har bloggen Urban Retro. God mandagskveld alle sammen!

06 april 2011

sommersmak


De siste dagene har vi ligget under hvert vårt teppe her alle fire, med hoste og feber og tette neser. Lille lillebror har heldigvis bare fått en liten dose basiller og var raskt på bedringens vei. Jeg blir jo helt knallstresset og full av bekymring jeg når ungene blir syke, skikkelig hønemor...og etter noen netter nå hvor vi har ligget fire stykker i sengen, skal det bli godt å (forhåpentligvis) få en rolig natt med litt bedre plass. Enten det, eller så må vi rett og slett kjøpe en større seng.

Idag har lillemalien vært hjemme fra barnehagen, og alle fire har hatt innendørs picnic med oppdekning på fleecepledd på gulvet i stuen ;) På bildene her ser dere en prinsessepyntet lillemali i dyp konsentrasjon. Vi har bakt deilige muffins med ordentlig sommersmak- fjorårets rips fra frysen. Fulle av rips-vitaminer som helt sikkert jager siste rest av basiller ut av kroppen. Og mmmmm, utrolig godt!

Og til de som lurer: imorgen skal jeg bestille tapet! For har jeg bestemt meg. Tror jeg! Tusen takk for alle gode råd!