25 juli 2011

medfølelseVi pendler for tiden mellom hytten, hvor vi skifter tak, og huset her hjemme. Uvirkelig å være på hytten, i den totale freden og roen, uten tv og internett, for så å komme hjem og til fulle oppdage hva som har skjedd.

Mine tanker går til ofrene og de etterlatte etter tragedien i Oslo og på Utøya.

19 juli 2011

snøstorm: vinner
Trekningen be foretatt på aller enkleste måte; lillemalien fikk si et tall mellom en og hundre (hun er førskolejente og stolt av alt hun kan). Da ble det 20, og vinneren ble Siri Oen. Send meg din adresse så skal jeg få sendt deg de fine Snøstormproduktene etterhvert. Gratulerer til deg Siri, og tvi tvi til alle dere andre som deltok. Jeg skulle gjerne delt ut premier til alle dere koselige blogglesere som legger igjen noen ord, uten dere- ingen blogg!

På kjøkkenet her har min Snøstormplakat kommet opp i glass og ramme. En førskolejente må jo lære seg alfabetet, og lillemalien terper iherdig under hver frokost ;) Og som dere ser, i vinduskarmen dyrker hun persille medbragt fra barnehagen. Nyebordet passer fint inn her synes jeg, nå når jeg har vent meg til det. Men nytt bord bidro selvsagt til at jeg nå også ønsker meg nye stoler, og de koster litt, så det er bare å begynne å spare.

Det er ellers sommerlig på kjøkkenet for tiden, og litt solgult inne passer vel fint når solen utenfor er noe fraværende. Vi har fremdeles Ektorpen på kjøkkenet i påvente av at midtstuen skal renoveres, den står tom og klar til innsats. Mali-mo mannen måtte som nevnt utsette ferien, og da blir oppussingen her hjemme utsatt den også ;)  Men sommeren er jo lang ennå! God tirsdag til dere alle sammen!


16 juli 2011

sommerhilsen


Vi er så heldige at lillemalien har verdens beste barnehagedamer i  i barnehagen sin. De er bestandig blide, er nesten aldri borte fra jobb, og skulle en av dem ha slumpet til å bli syk, så er en av de andre vikar. De var også til veldig støtte for hele familien da vi mistet Wilma, og er i det store og hele litt ekstra i forhold til det man kanskje kan forvente av barnehagepersonalet. Når man er så fornøyd med noen, så er det kjekt å kunne vise dem det. Derfor har hjemmelagede sommerferiekort (og julekort) med en personlig hilsen blitt en liten tradisjon her i huset. Ekstra kjekt er det at lillemalien nå har blitt så stor at hun kan være med å lage kortene selv, så hun har klippet, limt og skrevet på konvolutter med stor konsentrasjon. En liten takk fra oss, til skjønne damer, for en stor og viktig jobb.

Samtidig som jeg nå endelig fikk laget et nytt blogginnlegg (er litt i feriemodus), så må jeg minne om gavepakken fra fine Snøstorm, som du kan vinne her på mali-mo bloggen ved å trykke her. Snøstorm selv har også en give away, og den kommer du til her.

Her har ungene og jeg vært på hytten noen dager, mali-mo mannen måtte trå til litt ekstra og jobber fremdeles, stakkar. Helgen vår skal brukes i hagen, der er det litt å ta fatt på fremdeles, men det går fremover ;) God sommerlørdagskveld alle sammen!


07 juli 2011

snøstorm- give away

Idag har jeg en premie til en heldig bloggleser. I samarbeid med Camilla Sandum som står bak den flotte bloggen Snøstorm, deler jeg ut en gavepakke med kjempefine Snøstormprodukter til en av dere. Det eneste du behøver å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Vil du bli følger eller linke til innlegget er jo det kjempekjekt men ikke noe krav her hos meg ;) Trykker du HER kommer du direkte til Camillas nettbutikk hvor du finner et kjempeutvalg av sjarmerende og særpregede trykksaker. Mye fint og absolutt verd en kikk!

Idag håper vi på finvær slik at vi får gjort litt mer med inngangspartiet vårt. Graving..jord...stein...drenering...joda, det går fremover. Veldig sakte ;) Lillemalien bader i bassenget sitt og lillebror sover i skyggen. God torsdag til dere alle sammen!

PS: inne hos Snøstom er det gså give away, så ta en titt inn der hvis du vil doble vinnersjangsene dine!


05 juli 2011

lev landlig


Som flere av mine lesere allerede har fått med seg, siste nummer av Lev Landlig har en kommentar om mali-mo bloggen. Idag dalte bladet ned i postkassen min så jeg kunne se selv. Kjekt!

Hos oss er det jobb igjen for mannen sin del i etpar uker til, mens jeg koser meg hjemme. Idag har vi til og med hatt sol og nytt sommeren i rote-hagen med is og plaskebasseng. Det gjelder å ta vare på hver en solskinnsdag!

Jeg er snart tilbake med et gaveinnlegg. I samarbeid med designfirmaet Snøstorm deler jeg ut en kjempefin gavepakke til en av dere blogglesere. Følg med!