18 januar 2012

hilsen herfra Å rusle barbeint med sand mellom tærne, det er sommer det (de bleke føttene mine fra starten på ferien får dere bare ta på kjøpet, hehe).


En liten hilsen her fra oss ;) Sol, varme, deilig mat, god tid til hverandre og veeeldig rolige dager...i tre hele uker, herlig!

Som dere ser har vi det rett og slett skjønt! Store jenten vår har nesten lært seg å svømme nå, og er kjempestolt (antagelig er det bare mammaen som er litegranne stoltere). Tre uker går jammen meg fort, og om bare fire dager drar vi hjem igjen, oppladet med opplevelser og solskinn for resten vinteren ;) 

Ingen tid til blogging, eller til å svare på kommentarer og mailer her nede, jeg ser jeg har en laaaang rekke ubesvarte mailer i innboksen, men skal igang med den når jeg er tilbake! Det tok en liten evighet å laste ned disse bildene, og nettet her er mildt sagt upålitelig, men omsider fikk jeg da laget et lite innlegg med noen ganske så uredigerte bilder! Ikke så lett å se bildekvaliteten fra laptopen her, men jeg håper dere iallefall kjenner et lite pust av sommer! Nå venter solen!


Stor hilsen til hus- og kattepasserne våre, tusen takk, håper dere har det bare bra!