08 mars 2012

pausebilde

Her hjemme er det det toptale byggekaos som rår, og i mangel av nye bilder fant jeg dette fra lillemaliens rom da det var nyryddet i forrige uke. På den gamle kommoden står maileg tingene, men jeg har veldig lyst til å lage et lite maileg-dukkehus-skap her inne. Som dere ser i hjørnet på bildet er den røde sofaen ikke trukket om ennå, men nå har vi iallefall funnet et kjempefint hvitt ullstoff.


Idag får vi trapp! Igår ble den gamle trappen revet, og etter å ha brukt hele kvelden og halve natten på opprydding er alt klart for nytrappen idag. Jeg har jo kun sett den på tegninger, så jeg er veldig spent på hvordan den ser ut i virkeligheten! Siden vi har alle soverommene i andre etasje tilbragte hele familien natten på madrasser på stuegulvet, og sånn er det igrunnen her hos oss for tiden. Litt kaos, men ganske koselig også (og sånt er jo ennå mye kjekkere når vi ser tilbake på denne byggeperioden om en stund- det er jeg helt sikker på!).

I helgen blir det siste innspurt i fliselegging og fuging, deretter er det "bare" tak og vegger som gjenstår der ute i gangen. Og elektrikeren. Etter en vinter med asfaltpapp som eneste skille mellom oss og vinterkulden, skal det bli deilig med ordentlige vegger igjen. Bloggen er kommet litt i pausemodus for tiden, den stasjonære datamaskinen ble pakket ned for å komme unna byggestøvet, så jeg får ikke lastet bilder. Forhåpentligvis er jeg snart tilbake!