02 desember 2014

Julekalender 2014: adventslys
Adventsstaken med sitt første lys tent. For glede.


Og som dere ser på bildene under. Vi fokuserer på glede, og ser bort fra småskitne gulv og 
real-life rotet her i huset. Og på bloggen. Hihi. Sånn er det nemlig her, jenter.


I år ble faktisk det første lyset i adventsstaken tent på første søndag i advent. Absolutt ingen selvfølgelighet her i huset. Uten å måtte tenke spesielt hardt kommer jeg kjapt på flere mandager etter første søndag i advent hvor jeg har sust inn på IKEA, målbevisst på jakt etter store hvite kubbelys, bare for å finne ut at de selvsagt er utsolgt. I år var jeg tidligere ute, men de der ordentlig store kubbelysene som tåler å brenne hver dag frem til jul var likevel ikke å se. Så da ble det den mellomste størrelsen som må skiftes midt i desember i år også. Jaja. Resten av adventsstaken er enkel og grei. Hvitt keramikkfat og fangsten fra søndagens skogstur.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har det så fint og koslig! Håper dere får ei fin adventstid! (P.s: med tanke på at du har fire små barn i huset, vil jeg si ar kjøkkenet er passe s-t-r-ø-k-e-n-t ) :-)

Villa Lindås sa...

Det er så fint hos deg!
Utrolig nok ble det tent lys her også 1.advent(kryss i taket!). Det ble en noe provisorisk løsning og ikke har jeg funnet frem stjernene til vinduene i år heller, men pytt sann -jula kommer snikende uansett ;)

Ønsker deg en fortsatt fin uke! :)

ELLEMELL sa...

veldig fin adventstake!
Her blir det masse lys i desember!

angie sa...

wunderschön!!! einen schönen abend wünscht angie

Hem och Lycka sa...

Nyyyydelig! Och grattis igen till minstemor! klem!