13 mars 2008

TALL & TELLERE

Er det noen der ute som har greie på dette? Jeg har brukt SUSNET tellere og trodde at dette fungerete greit, men har fått tips om at besøk ikke ble registrert. Ikka at det er så viktig, men når man først har en teller så er det jo greit at den virker? Så jeg installerte en annen teller (nederst på siden) og denne teller helt anderledes. Hmmm. Noen som vet?

5 kommentarer:

Marte sa...

Det er alltid tid til å blogge;)
Hva studerer du?

Jeg er redd jeg ikke har så mye greie på sånne tellere... Men jeg har susnet og synes det funker fint, men jeg aner jo ikke om det teller riktig da;)

Takk for hilsen hos meg.
Ha en fin dag!

Marte sa...

He he raskt svar:)

Når du har logget på går du inn på innstillingene eller utforming heter det visst. Da kommer du jo inn der hvor du legger alle sideelementene dine, men øverst på venstre side kan du trykke på "Rediger HTML", det er der du skal legge inn kodene. Det står veldig bra forklart på susnet sine sider. Det er en kode som man MÅ legge inn i malen, også kan man legge inn andre ut fra hva de skal telle som et sideelement(dette vet du jo)
Jeg har lagt koden ganske langt ned i malen men før det står < body >...

Skjønte du?

Jeg studerte faktisk spesped før på uio, men gikk bare et år. Det er veldig spennende:) Og greit å lese på egenhånd, er det ikke?

Marte sa...

Nå så jeg hvordan du har kommet fram til mali-mo, Amalies mor! Det var morsomt synes jeg:)

Jeg slet mye med de tellerne jeg også, og som sagt så vet jeg jo ikke om de teller riktig..
Du får se ann litt da:)

Jeg sliter også med motivasjonen, og jeg har også lyst til å drive med alt mulig annet... det var litt deilig å lese at ikke jeg er den eneste;)

Ha en fin dag videre!
jeg linker deg jeg:)

Randi sa...

Hei, så hyggelig at du fant veien inn til min blogg. Du har jo en nydelig utført blogg med mange vakre stemningsfulle bilder.

Ja det er utrolig gøy med sånne overraskelser. Hun fikk noe av meg men det var ikke så stort....syntes jeg da..hihihih.

Ha en flott kveld.

Zippit sa...

Jeg vet heller ikke så mye om det, for jeg havnet her da jeg lette etter en :-)