02 april 2008

Kjøkkenglimt

Kameraet har gått filleveien. Det var jo ganske så surt, har fått levert det inn til reparasjon og venter i spenning på diagnose og pris... Vet ikke helt hvor moro det blir med blogg uten bilder, men får spe på med andre bilder fra den siste tiden så lenge...


Her er noen ørsmå utsnitt fra kjøkkenet. Da synes jo ikke rotet helller. Hehe.


Gamle blåhvite krydderkrukker har fått selskap av salt&pepper endene.Her sees et eksempel på ekstrem plassutnuttelse, jenter! Skal bli spennende å se hvor mye IKEA skapet tåler før det detter ned.

Min drøm på interiørfronten er et stort og deilig landsens kjøkken. Det er selvsagt lyst og fint og passer perfekt til huset, med hauger av skapplass og benkeplass. Et SMEG kjøleskap, med ekstra bredde til ekstra bred pris, og en flott åpen peis har jeg selvsagt også der.

Mens jeg venter på at pengene skal begynne å strømme inn på bankkontoen min (lotto?) lages alle måltider her i huset på et knøttlite kjøkken av aller billigste type fra Byggmakker med 1,5 m benkeplate og altfor lite skap ;)

Det må sies at det ikke er vi som er ansvarlige for denne herligheten..av de bedre løsningene kan nevnes; skulle komfyren legge inn årene, må kjøkkenskapet og benken ved siden av rives før vi kan sette inn en ny: dette skyldes at komfyren er bygget inni en krok ved brannmuren. Av samme grunn kan stekeovnsdøren kun åpnes sidelengs., samtidig som man hopper tibake for kaskader av varm stekeos som kun har en mulighet: rett mot den som måtte åpne døren. Her snakker vi risikosport!
Og tilslutt et stort tusen takk til alle dere som kikker innom bloggen min og legger igjen et lite ord eller et smil. Det er ekstra moro med bloggen når så mange gir så god respons på det jeg legger ut. Veldig, veldig hyggelig, takk alle sammen!

13 kommentarer:

BO sa...

Huffameg! Viss eg hadde vore kjempegrei nå, så skulle du fått mitt Smeg kjøleskap, men... Kjøkkenet vårt datt nemleg i frå kvarandre, så me var berre nødt til å fiksa, skifta, investera, tigga og blø! :-)
Nå er det jo sånn at badet og er under oppløysing, men eg trur me må vinna i lotto eller noko sånt før den sjauen kan starta. Så eg lir med badet mitt, og MANGE andre ting i detta 70-tals palasset! Så får du li littegrann med kjøkkenet ditt, som faktisk virkar kjempefint!
Snakkast!

Tonje sa...

for noen flotte bilder...de gamle krukkene var nydelige!

Er så trist når kamerat går rett vest...får håpe det kan bli fikset raskt og billig...

liven sa...

Nydelige gamle krukker !!
Får håpe du får orden på kameraet ditt kjapt da....synest sånne ting tar en evighet jeg:(
Ha en fin dag!!

frk. vims sa...

så kjipt at kameraet har tatt kvelden! håper det kan fikses raskt for en billig penge! *krysser fingrene*

men når du har så fine bilder liggende som du kan vise frem, så går det iallefall greit for oss som leser bloggen din. kanskje ikke så mange ferske nyheter, men det skal vi klare å holde ut mens kameaet blir friskt igjen :)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Ikea-skapet tåler nok en del!
Kjedelig å ikke ha kamera som fungerer. Jeg bruker et canon EOS400D- veldig fonøyd! Har vært med i fotoklubb tidligere, og skal nå melde meg inn igjen.
Fin uke til deg!

Bo med barn sa...

Er det ikke deilig å drømme kjøkken-drømmer...? Det gjør jeg også! Fordelen med mitt er at det er stort, men i feil farge. Ser ut som om jeg må drømme litt til for mannen min er ikke helt klar for kjøkkenfornying ennå:)

MeyBiMe sa...

Ja skapplass får vi visst aldri nok av :-( Jeg også kunne tenke meg et ENDA større kjøkken med enda mer skapplass!!
Men men...
Ha en fin kveld :-)

Hulda sa...

Så mye fint! Liker så godt slik gammel emalje, det er så dekorativt!

Tante Mimmi sa...

Ko.ko!
Eg skal sjekke ut det med tysjen!
Først ville eg egentleg berre sagt at det var ein heilt vanleg sprittysj..men lurt av meg å fine den!! Den sit iallefall såpass dårlegt at om små fingrar plukkar på så forsvinn det.... Men det kan drøye, skal jobbe heile helga.
god helg! klem

prinsessa1976 sa...

Nydelig, rett og slett nydelig:O)

Thea sa...

Hei og takk for koslig hilsen på bloggen:) Fine ting du viser, og en koselig blogg.. jeg drømmer også om SMEG skap, men mannen insisterer p et svart når vi skal kjøpe nytt, så.... Kommer garantert innom igjen til deg, så jeg legger deg til med favorittene mine om det ok? Ha en fortsatt super dag:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Utfordring til deg!
Best og pest hos deg..

Hilde's rom sa...

Hei Mali-mo! Tusen takk for den hyggelige kommentaren, det var kjekk lesing:) Jeg måtte jo innom bloggen din nå, og her var det masse kjekt! Da jeg scrollet nedover siden her MÅTTE jeg bare legge inn en kommentar under kjøkkenglimt - så flotte bilder!!! Jeg kommer garantert til å titte innom her flere ganger :)