20 april 2008

Kveldslys


Idag har vi kost oss utendørs hele dagen. Først på hytten på formiddagen og nå ikveld her hjemme. Solen har smilt fra skyfri himmel, fuglene har sunget og vi har raket litt løv og nytt kveldsstilllheten. Den nye hagebenken fra IKEA ble prøvd ut med en kaffikopp når tulla var i seng, og den gjorde nytten sin den. Ønsker alle sammen en fin ny uke-måtte fineværet fortsette!
Kameraet er fremdeles til fiksing- bildet er tatt for etpar uker siden.

18 kommentarer:

Synnøve sa...

Så flott bilde, det er noe eget med det lyset på vårkvelden :) Og så blir man så godt sliten av å holde på i hagen og være ute hele dagen i slikt vær... Herlig gyngehest under her, så heldig å få en slik! Og nydelige bilder fra Afrika, det må ha vært litt av en tur...! Ha en fortsatt fin søndagskveld :) Synnøve

Hulda sa...

Så fint blått lys det har vært hos dere i kveld. Syns bildet ditt var kjempefint.

Likte også gyngehesten, det er slik sjarm over disse lekene.

mali-mo sa...

Hei Hulda! Takk for det! Må bare si at kameraet fremdeles er fraværende, så bildet er tatt for etpar uker siden. Men lyset er det samme!

Helene S sa...

Revebjeller er veldig giftig, men
siden mine og naboenes barn er ganske så store, så kan jeg endelig plante dem uten å være redd for at noen tar seg et "javs" av dem:0)Hadde nok ikke hatt dem i hagen dersom det var små barn i nærheten.

prinsessa1976 sa...

Ønsker deg en fin fin mandag....masse klemmer fra Elin:O)

Evami sa...

For et stemningsbilde du har tatt:)
Og det var artig å se hvordan vår kjære Freia stork egentlig ser ut.... Han var en herlig kar..

Er det ikke deilig når man kan være litt ute og kose seg etter å ha gjort hagearbeid.. Her var det meldt sol og varmt hele helga,men det har ikke slått til. I dag var det stor sol,men her er det regntunge skyer:(

Ha ei flott uke:) Eva

Annettenett sa...

Mmm...så deilig med sol ja! Alt blir liksom bare ...mye bedre...med sol:))) Og kaffe selvsagt:)

Tove sa...

Så deilig for dere at det har vært flott vårvær i Norge i helgen også da:D Ingenting er bedre enn en solfyllt vårdag! håper det fortsetter:)

Stilig kar i forrige innlegg forresten, hihi, men selge sjokolade?


klem

Therese sa...

Hei hei.
Nå er endelig kamera vårt "back in business" :o) Håper jeg får tatt noen bilder i dag.
Det er litt kjedelig når en ikke får tatt bilder, da kommer i allefall jeg på mye jeg kunne fotografert ... Skriver ikke opp ideene underveis og det er dumt for nå har jeg glemt mange av dem!!
Fine bilder du også viser, har ikke tenkt på at fuglen på melkesjokoladen ser sånn ut i virkeligheten. Fikk ikke lyst på sjokolade når jeg så den, nei :oD
En sånn gyngehset hadde vi hjemme da jeg var liten (leeenge siden)!!
Håper aparatet ditt er i orden snart også (ikke at du ikke legger inn fine bilder nå altså, for det gjør du). Ha en fin dag, klem

Noralill sa...

Hei, spennande blogg du har! Tusen takk for hyggeleg kommentar inne hjå meg:) Legg deg på blogglista mi òg, for her kjem eg nok att...

fru Pink sa...

Så deilig lys i bildet! Stemningsfullt. Ahh, ja vi nyter gode dager om dagen:)

Magny sa...

DETTE VAR SKJØNNT! jA HAR VI IKKE DET FLOTT SÅ VET IKKE JEG! UNDERBART... TAKK FOR TITTEN INNOM MEG, DET VAR SÅ KOSELIG!

Magny sa...

DETTE VAR SKJØNNT! jA HAR VI IKKE DET FLOTT SÅ VET IKKE JEG! UNDERBART... TAKK FOR TITTEN INNOM MEG, DET VAR SÅ KOSELIG!

Huset i Hagen sa...

Fin kveldstemning på bilde. :0) Akk ja. Vi får bare nyte og nyte disse fine dagene. Til helgen blir det kanskje regn igjen...Ha det fint så lenge! :0)

Drømmen om en eplehage sa...

Ja, det er virkelig herlige dager for tiden!
Håper det varer gjennom heeeele sommeren. *tvi,tvi,kryss,kryss*

Mobilnett er det jeg har klart meg på etter vi flyttet også så du har min medfølelse der. Netcom skal komme med noe som heter super 3g nå, men vet ikke hvor supert det virkelig er da ;)
Det var utbyggingen til Telenor vi også slet med. Jeg søkte om bredbånd hos alle levrandører på få dager pluss at jeg var på telefonen til telenor flere ganger i uken. Sikker på alarmen gikk når jeg ringte.He, he, h... *ondskapsfull latter * Fikk fatt i en instalatør fra Relacom som hjalp meg med endel terenologi slik at jeg "visste" hva jeg snakket om. Latet som hvertfall Hi, hi!

Håper du har det fint og at kameraet ditt snart er helbredet igjen.

Klemmer fra meg til deg! :)

Maria / Frøken Fryd sa...

Kære du.

Tusind hjertelig tak for din kommentar ved mig. Den varmede virkelig mit hjerte. Du forstår hvad det er jeg mener. Man gir og gir, og man føler ikke man altid rækker til at gi nok. Nogengange føler man ikke man får noget igen - men det gør man! det har jeg oplevet mange gange. Det er givende at arbejde med mennesker. Det er smukt og til tider rørende. Men det kan også være tøft, slidsomt, og frustrerende. Thats life.
Citatet fra digtet var jo sant - det er på en måde fint at tænke på.

Så til dine billeder *smil*.
Jeg nyder jo at være med på rundtur på sletterne og blandt landsbyer og børn. det er så spændende at læse om, og man mærker næsten pustet i ansigtet af dyreflokken der blæser forbi.
Gyngehesten du viser er jeg også helt vild med. Den har sådan en fin nostalgi, og som du siger - gemmer den sikkert på en masse historier. Den har virkelig sjæl.

Nu vil jeg finde sengen - skal tidligt op igen i morgen.

Klem Maria.

MeyBiMe sa...

Tusen takk for hyggelig bursdagsilsen i bloggen min :-)
Ja han hadde stooor utvikling i tegning i den tiden...men så stagnerte det! Nå er det ikke så mye liv i tegningene lenger..men tegne kan han ennå :-)
Jeg elsker barnetegninger :-)
Ha en fin kveld :-)

Tante Mimmi sa...

Hei på deg!
Forstår at du også er inni ein hektisk periode! Våren er ofte slik, me held på med dei siste vekene på jobb. Bur meir der enn heime fortida...Så det vert lite bloggings! I mrg skal 4 små og store damer i bunad kl 06.00 før me dreg avgarde for å rekke ein konfirmasjon. Så i dag er det opptelling på stømpebukser, sko og søljer... Gledar meg i grunnen til slutten av mai kjenner eg!:) God helg og eksamensinnspurt og bunadsbrodering!