30 juni 2008

Våt hyttehage med anneks


Disse bildene ble tatt under helgens hyttebesøk. Det ble mest kos, og veldig lite jobb denne helgen også, så lekestuen har ikke kommet noe nærmere forvandlingen. Men jeg har store ambisjoner for neste helg!!! I tillegg har vi som dere ser kastet oss over et nytt prosjekt....Dette blir vår egen lille hytte. Annekset har stått tomt i noen år og lider av mangel på oppmerksomhet. Her blir alt nytt, gulv og vegger, vinduer, isolasjon og bordkledning...før kosen med innredningen endelig kan ta til! Alt skal vi gjøre selv..og vi må bare lære underveis siden vi ikke er håndverkere :) Er det ikke sånn at nok pågangsmot er halve jobben? Følg med, følg med....dette blir nok en føljetong her inne i sommer ;)Jeg tenker meg en stil her som en litt humoristisk utgave av et dansk kolonihagehus, med lyse, litt skimrende pasteller, og hvitmalte panelvegger. Gulvet blir hvitoljet tre tror jeg. Ikke så praktisk kanskje, men jeg kan jo alltids male det senere. Hva tror dere jenter? Ellers blir jo den store utfordringen å få plass til seng til mali-mo familien på tre, en liten kjøkkenbenk, vaskekrok og spiseplass...på 12 m2! Jammen godt at solen skal skinne hele tiden så vi kan være ute ;)Denne helgen har ikke vært den store sommeren værmessig, men vi har vært mye ute likevel. Mine foreldres fine staudehage kommer ikke helt til sin rett i skodde og grått, flatt lys, så derfor blir det bare noen detaljer. En rundtur får komme senere ;) Hagedammen holder seg nå iallfall fint i regn ;)17 kommentarer:

Trønderpia sa...

Ååå, jeg gleder meg til å følge oppussingen av annekset!
Det kommer til å bli kjempefint, det er jeg helt sikker på.
Du må ta masse bilder i løpet av hele prosessen, så vi riktig får følge med.
Også er det så moro å ha slike bilder etterpå. For selv om vi ikke tror det, så glemmer vi utrolig fort hvor "ille" utgangspunktet var, når vi sitter der i våre ferdigoppussede prosjekter.

Ha en strålende uke, nå kommer godværet, og da blir det gode dager for staudene også.

Klem fra Vibeke

Tove sa...

Dette skal bli spennende å følge med på!! Til tross for regnet ser det ut som er nydelig sted:) Og det er jo kjekt å ha sitt eget lille sted uansett hvor godt forhold man har til foreldrene sine.

Hvordan er det med dere og ferie? Skal du jobbe mye lenger?

klem

Kerstin sa...

Ååå så koselig å spennende det blir å følge med videre utover sommeren med oppussimgem:=)
Deilig å ha sitt eget sted da.=)

ha en fin dag:=)

klem

Karna sa...

Kommer nok til å gå så bra, elsker å se disse knøtt små kolonihagehusene som rommer alt føles det som. Jeg tror dette kommer til å bli kjempe flott jeg, gleder meg til å følge med!!!

Lykke til!

Emmeline sa...

SÅ GØYT PROSJEKT:)
Jeg og mannen er akkurat som dere...Ikke akkurat handy, vi lar veien bli til mens vi går--helst med hammer i den ene hånden og snekkerboken i den andre. Dette syns min svigerfar ( som forøvrig er snekker) er ganske læreraktig og lite snekkeraktig..men hallo?? Skal vi tørre å kaste oss uti så hjelper snekkerboken iallefall litt på vei!

Gleder meg til å se resultatet i det pittelille ( ja man kan vel jo kanskje si at det er pittelite med 12 m2) huset. Sånne kolonihagehus er alltid så deilige, med alt komprimert. Helst med hvite vegger hvitt gulv og hvitt tak men med knallfarger på detaljene?

PÅ hytten har vi et uthus på 36 m2 som jeg ikke gidder å tenke på i det hele tatt... Du snakker meg om prosjekt. Som jeg sier til mannen; vi venter til yngstemann er ferdig med snekkerlinjen...--og med tanke på at han enda går på barneskolen så er det jo en stund til. Bare han ikke bestemmer seg for å bli lærer han også?? Da blir det ALDRI noe forbedring der!!

Krakkinnlegget ditt var så NYDELIG. Flotte fotografier som alltid. Her høljer regnet ned, det er siste dagen på kontoret og jeg er sånn passelig fornøyd!!! Masse å gjøre hjemme før vi drar--så i dag blir det iallefall ikke tid til å hvile på laurbærene;) Ha en fin dag Mali-mo:) See U!

Therese sa...

Syntes du har klart å ta nydelige bilder fra hagen til tross for lyset jeg.

Blir spennende å følge med hytteprosjektet :o)
Dere finner sikkert en løsning på plass bruken - det finnes jo noen tips å hente i artikler fra kolonihager osv :o) - Lykke til.

Glitter & Marsipan sa...

Hejsan.Har kikat in på din blogg några gånger...fantastiskt vacker,vilka bilder du tar.
Måste fråga om klänningen i inlägget den 11:e maj,har du sytt den?
Den var ju helt underbar,skulle vilja ha en till min lilla plutta.
Ha det gott
Anette

I eit hus i ein dal sa...

Herlege bilder! Ekta norsk sommar..
Rart med oss folk, når me eigentlig skal ha fri og berre kosa oss, så har me prosjekt i fleng-og masse jobb likevel..
Men morro er det:)

Maria / Frøken Fryd sa...

Nej hvor lyder det spændende med kolonihave-hus-stil. Det glææææder jeg mig til at følge med i, og se :-)

Selvom det er regn, kan man sagtens kose sig alligevel ja. Småglimtene af haven ser dejligt ud.

Fortsat god aften
klem Maria

Noralill sa...

Så spennande! Skal nok fylje med i sommar... Kanskje eg får nokre tips..har ei hytte i hagen som kunne vore innreda med litt meir omtanke...

Ha ei fin veke vidare!

Tante Mimmi sa...

hei på deg! Akk ja sann! Det er så flott her inne hos deg- nyydlege bileter av trultemor nedunder! Sukk! Men det er jo så gøy å "fange" dei! Alltid på jakt! (men gjer ikkje som meg- reis frå kameraet på kurs 3 timar unna..wræl!)
Litt av eit prosjekt det skal i gang med! Eg er unna rekkevidde til å få gjort "fornuftige" ting, så no er det underhaldning av tre barn i regnet som står på plakaten! (yes!)
Gledar meg til å treffe deg, du må jo nesten ta med deg dine og komme på ein liten kaffikopp!;)

Storeflittig sa...

pågangsmot er hele jobben, det! blir spennende å følge med på 12kvm prosjektet:) godt vær: husker ikke en eneste sommer med en eneste regndag, jeg, fra jeg var liten. så min erfaring er at det aldri regner om sommeren:):)

hvitoljet tre er en vinner. det kan bli litt skitat, men det er jo 90% av sjarmen.

hagedammen er nydelig i regn, hadde vært gøy å se mer fra staudehagen, den ser sinnsykt fin ut:)

liven sa...

Nå venter jeg spent på forsettelsen......
Og nå skal det bli noen fine dager også!!
enn så lenge.............

Kos deg:O)

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Så spännande det låter med hytte anneks, blir spännande.

Underbara bilder, gillade klädnypan speciellt av någon grund ❤

Njut sommardagarna

Klem Sessan

Jeanette sa...

Dette blir spennende!:)
GOD SOMMER..
klem j.

HildeS. sa...

Hei hei.
Gler meg til å følge med utviklinga av hytta.
Det ser kjempespanande ut:)
Nydelege bilete du viser:)
Ha ein fortsatt fin sommar.

Rosa sa...

MÅ berre kommentere her òg, eg - gler meg til å fylgje anneks-prosjektet ditt. Når det gjeld å la vegen bli til mens ein går, så er det saken her i huset òg. Og med den metoden, og ganske mykje god hjelp på vegen, så har me fått verdens finaste kjøkkn! (skal blogge om det seinare, når eg berre har fått tatt dei bilda eg vil ta :) )

Og du - bilda dine blir igrunn berre finare og finare - herlig!

Forresten, håpar det er greit at eg linkar til deg frå meg :)