29 oktober 2008

En rusten personlighet, del 2- og gavetrekning!

.
Dette er den andre gamle ovnen vi fant da vi ryddet rot og rask bort fra kjelleren. Denne har endel mer rust enn den jeg viste i et tidligere innlegg (se her). Denne ovnen er en falmet skjønnhet synes jeg. Den krever nok mer oppussing enn den forrige, for her mangler steinen inni, og det er også en sprekk i pipeløpet bak. Til gjengjeld har den en større luke, så man slipper å dele veden i småbiter for å få den inn. Og det er nok en fordel!!
.
Bildene er beklageligvis litt uklare og viser heller ikke hele ovnen. Det skyldes at vi har stablet den opp nede i kjelleren (blytungt!!!!), og det er rett og slett ikke mulig å komme langt nok fra den til å få tatt et bilde hvor hele ovnen syns! Håper dere får dannet dere et inntrykk av den likevel.
.
.
Vi kommer nok uansett til å pusse opp begge med tiden, kanskje havner den ene i stuen med tømmervegger som vi etterhvert skal pusse opp. Men akkurat nå er det jo kjøkkenet som gjelder! Så, jenter, hva sier dere? Hvilken av disse ovnene liker du best? Og hvilken bør jeg velge til det nye kjøkkenet? Avstemning!!!! Og gavetrekning!
.
Vil du ha en julegave? Jeg trekker ut en av dem som gjetter på ovnen vi tilslutt velger. Vi har nemlig ikke bestemt oss ennå! For å være med i trekningen legger du bare igjen en kommentar under innlegget her, og skriver noen ord om hvilken ovn du tror det blir, og hvorfor vi bør velge den! Har du ikke blogg skriver du bare inn navnet ditt ;) Trekning og gaveutsendig i desember! (Vi satser altså på å få ovnen på plass før jul...ellers må julen vare helt til påske for den som venter på julepakke fra meg i posten, hihi).
.

85 kommentarer:

Kari sa...

Jeg synes begge ovnene er vakre, men
den siste er kanskje litt mer spesiell. Vanskelig valg dette, men jeg tipper den blir "En rusten personlighet, del 2" dere velger.
Blir spennende og se det ferdige resultatet. :-)

Tussaluso sa...

Hei, takk for koselig kommentar.
Her var det jammen vanskelig å velge ovn. Begge er jo så fine og spesielle. Eg holder kansje ein knapp på den første. Gleder meg til å sjå bilder av kjøkkenet når det blir ferdig. Lykke til med valg av ovn og oppussing.

ceciliegrut sa...

Åå.. begge er jo kjempefine!

Men skal jeg tippe en, så tpper jeg denne (nr2). Gleder meg til å se alt ferdig på plass.


Spennende!

Agatha sa...

Hei, de ovnene er kjempefine, tror dere velger den øverste, sånn har vi selv, og den er sååå fiiin,blir bra varme av den også. Her på gården ligger det så mange gamle ovner, er jo rene kunstverkene, men for en jobb å pusse dem opp.Kjøkkenet deres blir kjempefin. Ha en fin dag!

Anemone sa...

Vakre flotte kunstverk begge to, men om jeg fikk velge hadde jeg nok valgt den første på kjøkkenet mitt ja. Utrolig men sant!! at en slik uttalelse kan komme fra en "Rusty Girl" som bare elsker rust :-))) men når det gjelder noe så stort som en ovn er nok valget enkelt for min del. Ta den sorte du, den blir du i alle fall ikke lei av i lengden. Så kan rustne detaljer smettes inn andre plasser på kjøkkenet om en er i humør til det. Litt verre å da skifte ut en ovn.

Men du så lekre de begge to er!!
praktstykker og kunstverk som vil varme gjennom hele vinteren.

Nå må jeg tilbake til jobb her ja, smugblogger litt imellom pasienter vet du, men ikke si det til no`n...

Ragnhild sa...

Jeg likte best den siste ovene du viser. Den var bare så vakker. Også veier det tungt at du får inn større vedkubber. Ovner med små dører er egentlig en koksovn. Men for all del. Den førte er også veldig fin. Spes. med de hvite porselensknottene. Og kanskje den passer best på kjøkknet. Jeg tror dere velger den første til kjøkkenet også den andre til en stue. Heldige er dere som har sånne vakre ovner da.
Hilsen Ragnhild

Gamlå sa...

Heisann dette her kan bli spennende,
Jeg stemmer for at dere tar den første som du viste i bloggen. Altså den i del 1.
klem fra Gamlå

Ida sa...

Artig "konkurranse" :-)

Begge ovnene var vakre (på sin måte nå da!) og utrolig spesielle. Det er ett tydelig potensial hos begge.

Jeg personlig ville valgt den du viser her idag, altså den siste. De var i grunn ikke så veldig ulike - men jeg syntes denne siste virket mer "ryddig". Det er like mange fine detaljer på denne, som på den første du viser. Så spesielt på beina den står på, og på avtrykkene på fremsiden. Likevel syntes jeg denne (siste) virket mye roligere, og ikke så dominerende som den første (med tanke på at det er to kraftige saker!)

Igjen, har du ett stort rom med få detaljer kan kanskje den første funke, men i utgangspunktet går jeg for den siste!

Lykke til med valg - konkurranse og å få den i stand og på plass :-)

Ha en fin høst/vinterdag!

Klem fra Ida

one K sa...

Begge ovnene er nydelige, men etter å ha lest begge innleggene dine, så virker det som du har falt helt for den med løveføtter. Og for å være ærlig, det gjorde jeg også :-) Så jeg tror at du velger den første ovnen (med løveføtter) Eller var de jo flott begge to.

Miss.T sa...

Begge ovnene er jo superflotte !! tenk å bare finne noe sånn i kjelleren ?? u lucky girl.
Jeg tipper du velger den siste du viser her.. syns den har flotte detaljer, så likte jeg at håndtaket var svart isteden for hvite som på den andre. Følte den var en slik gammeldags kjøkkenovn som ga magisk stemning i spisen før i tiden : )

Lykke til med oppussing og valg !

Emmas Verden sa...

Hei :)
Så heldig du er som har 2 så flotte ovner å velge i..litt misunnelig jeg da.. ;)
Jeg tror jeg velger den første,synes den var nydelig!!!
Den andre finner du nok en fin plass til den også kjenner jeg deg rett..
Masse lykke til!! Håper dere rekker det til jul :)
Klem Anne ;)

rod i hob sa...

Spennande me gamle ovner!!

Begge to va kjempefine -men hos meg går nr 2 av med seieren -rett å slett fordi den va mest praktisk te kverdagsbrug :-) (Dei va begge veldig fine på kver sin måde!)

Lykke te med oppussing av ovnane og ikkje minst valget!!

Rosa sa...

Eg stemmer for at ovnen i det forrige innlegget kjem på kjøkkenet, og den andre i ei framtidig tømmerstove. Trur den fyrste passar godt, og at det er kjekt å få ovnen på plass utan ein kjempejobb med å pusse den opp, i tillegg til alt arbeidet på kjøkkenet ;) (det ser jo ut som det blir ein del jobb med den fyrste og, men ikkje fullt så mykje, kanskje)

fine er dei iallefall begge to!

I min verden sa...

hei:)
Et vanskelig valg, ja......men jeg tenker jo kanksje at du er typen for en utfordring eller tre, så uansett kan jeg tenke meg at slutt-resultatet blir bra:)

med tanke på at dere skal ta en ovn om gangen- syns jeg kanksje den første med hvite-morsomme "knotter" på håndtakene kan bli veldig fint på et kjøkken. Derimot så er den siste ovnen nydelig også, og selv om det er med jobb med å få denne i stand-tror jeg kanksje du tar jobben fremfor å ergre deg i etterkant om at du ikke valgte den siste likevel...? Så jeg tipper "en rusten personlighet del 2"..Lykke til:)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Åh wow, denne var lekker. Detaljene er jo helt utrolige. Det er kanskje litt mer jobb å få den i stand siden den er mer rusten, men i mine øyne fullstendig værdt strevet. Jeg tipper denne :)

Anettes hus sa...

Så vakre ovner!

Det ligger en award til deg på siden min i dag!
Klem Anette:)

Huset på landet sa...

Jeg tror også at dere velger ovn nr 2 til kjøkkenet!! Spennende å følge med hvertfall!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Uhh, det er vaskeligt dette her.
Men jeg tror dere vælger den første ovn, altså den du viste første gang. Jeg tror det på trods af, at den har en lille luke og det er vanskeligt at få brænden indeni den. Men når den står i køkkenet er der meget praktisk med en lille brændekurv fremfor en stor til store stykker brænde. Den første ovn virker også lidt mindre, og lidt mere køkken-agtig med porcelænsknopperne.

Mon jeg får ret...

Klem Maria

Drømmen om en eplehage sa...

Nydelige ovner begge to!

Jeg synes den første, men hvite knotter passer best på ett kjøkken. når det er sakt kan du ikke ta feil, for de er like flotte.
Har selv en restaurert Mustad nr12 og jeg eeeelsker den! Burde kanskje blogge om den en dag, men den er ikke så fotogen...Får pønske ut noe. :o)

Det er en mail på vei til deg.

Ha en god dag videre, jeg skal, kremt, ikke blogge i dag egentlig. Hummm, merkelig at jeg var her da. Forter meg ut igjen så teller det ikke ;o)

Klem

Cilla sa...

Å for en nydelig gammel ovn!!
Vanskelig å velge mellom disse to, begge så veldig fine ut. Men tror jeg ville valgt den siste:) Den var utrolig fin, og kanskje mer praktisk siden luken er større.
Uansett lykke til med valget:)

Ha en fin kveld!

Frk. Mille sa...

Kjempefine ovner begge to. Tenk å ha det luksusproblemet. Jeg hadde nok valgt nr. 1. Veldig fine føtter. Gleder meg til å se hvilken du velger.

Klem Frk Mille

anneskreative sa...

Hei,,,,vanskelig og elge mellom to så fine objekter,,,,men jeg går nok for den første,,,den var spesielt vakker syntes jeg.
Men kommer sikkert litt ann på hvor stort kjøkkenet ditt er, for det virker som om den er ganske stor,,,,,
Lykke til
Klem Anne

Ann-Helen sa...

To flotte ovner det er helt sikkert! Men jeg vil tippe på nr. 1:)

Guttemamma sa...

artig...! Tipper den første..

Tulip sa...

Jøss for et luksusproblem dere har fått!
To flotte og spesielle ovner. Jeg tror jeg ville gått for nr. en, selv om jeg synes dette ville vært et vanskelig valg om jeg sto overfor det selv! Lykke til!

Hespe sa...

Ja, dette blir ikke enkelt for dere - to så utrolig flotte ovner. Min favoritt blir likevel nr 1. Nyyydelig! Likte spesielt godt de flotte porselensknottene, litt uvanlig, og så var det hvite en fin kontrast til det mørke.

Lykke til med valget!

Klem fra Hildegunn:o)

Kerstin sa...

Heldige dere som kan velge mellomto vakre ovner=) Jeg holder en knapp på den første forde den trenger mindre oppussing og pga føttene. De var veldig fine=) Dette blir jo kjempespennende=)

Lykke til med valget=)
Klem Kerstin

VillaValle sa...

Hei! Så fine ovner du har! Jeg ville valgt den med hvite knotter til kjøkken og den andre til stua! Jeg vet ikke helt hvorfor, men tror det passer best slik (uten å egentlig ha sett hjemmet ditt ;))
Lykke til med oppussing! Ser ut for at du er ei driftig dame!

Natalie's verden sa...

Hei hei :)
Takk for en hyggelig hilsen du! Nydelige ovner ja!

~Natalie~

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Begge ovnene er kjempefine men jeg tipper på ovnen i dette innlegget (del 2).

Lykke til med valg og restaurering!

Klem :o)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann I! Flotte ovner !
Tror dere velger den som er minst å gjøre med, siden det var en sprekk i den ene. Ville kanskje gått for nr 2 siden den var større luke i ? Det blir vel litt tungvindt å kutte veden i små biter, men.. Men tror dere går for nr 1 allikevel . ;O)

Gnistrande snö sa...

Oj, oj vilket fantastiskt vackert smycke, vilken lycka att få äga en sån!

Ha det så gott!

Kram
Katarina

Tante Mimmi sa...

kja.....du ber jo om hjelp til noko som er umogleg!
....1, seier eg då! og lukke til med oppussing;)
Heldige me som berre kan nyta sluttresultatet og slepp væra med!
Frisk att!!! Godt du sprang- for det er ikkje tull, eg hadde nokre gøymt i buskane utanfor huset ditt!
(2 rutebukse-monster)

simmas hus sa...

Utrolig flotte ovner begge to!
Men jeg holder en knapp på den site, syntes den er litt mer "spesiell" enn den andre. Fint mønster og stor luke gjør at den utmerker seg hos meg.
Lykke til med valget og oppussingen.

Klem Simmas Hus

BO sa...

Skrekk og gru, skal eg velga!!! Har rett og slett ikkje peiling! Fantastisk fine begge to, men dette er litt vanskelig. Viss den eine har sprekker så er jo ikkje det heilt bra...Men viss det kan fiksast så er vel det beste med ein ovn (reint praktisk) som tek litt større kubbar, eller?
Følg di indre stemme, så blir valget rett (eller rett og slett magafølelsen!).
Ha ein gode kveld!

Huset i Hagen sa...

Kjempefine ovner begge 2. Hadde vært hoppende glad jeg hadde jeg hatt anledning til å ha en av disse. :0) Heldige deg! Det kommer til å bli så fint kjøkken! Tror jeg holder en knapp på ovnen i dette inlegget.

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Aller først må jeg bare få takke for at du minnet meg på det med rollbytte i nib. Jeg hadde ikke oppdaget dette, om ikke du hadde tipset meg. Stor takk!
Jeg syntes begge ovnene deres er svært vakre, men tror dere kommer til å bite i det sure eplet og gå for den rustne del 2. Grunnen til at dere føler dere bare må ta den største jobben med oppussing, er pga at luken er størst på den.
Uansett hvilken dere velger, er dere sikret en nydelig ovn på kjøkkenet. Lykke til!
Klem Trine

Maria / Frøken Fryd sa...

Tusind hjertelig tak for pakken !
den kom idag, og du kan tro den har skabt lykke, for hele familien :-)

Jeg håber du er klar over at det havde du slet ikke behøvet gøre, jeg er fuldstændig overvældet, og utrolig glad. Vi havde jo mailet om det, og alt er - og har hele tiden - været helt greit.

Tusind tak, du er en skat.

Klem Maria.

Tove sa...

Oj, for et vansklig valg.. Nå er det jo egentlig litt vansklig å "velge" fordi det er vansklig å danne seg et helhetsinntrykk, meeen på detaljene trooor jeg at jeg må si nummer 1, syntes føttene og kantene var utrolig nydelige:)

Klem

Liv Elin sa...

Denne var skikkelig fin , om mulig enda finere enn den første du viste bilde av....
Men siden det er snakk om å bytte innerstein og mer omfattende oppussing på denne - tipper jeg dere går for den første (i første omgang! ;)

Blir iallfall spennende å følge med på uansett !

Håper bihulene har sluttet å krangle og du er i fin form igjen !
Klem fra Husrom & Hjerterom

... 4 på toppen sa...

Kjempefine begge to, men jeg holder en knapp på nr. 1. Likte så godt utformingene på føttene og de fine knottene.

Lykke til med valget og fortsatt god helg :-)

Aina sa...

De var så flotte begge to, så det er det samme hvilken du velger MEN ville nok gått for den som trenger minst jobb/renovering, så kan du pussle med den andre senere når en har god tid.
Men så var det om den blir mye brukt, da kan det være lettest med stor luke....

Uansett, de var nydelige, og jeg ønsker deg en god helg og god bedring!

Klem fra meg.

iden sa...

Åååå - så herlig med en deilig ovn på kjøkkenet!! *vil også ha*

Tror jeg holder en knapp på nr 1, men løveføtter og dragekamp! *sukk*!!! -Magic-

Og en veldig god helg til gode deg!;)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så svårt! Bägge är verkligen så vackra. Men jag väljer å stemma på ovn nr 1 och så är det bara att vänta och se vad ni väljer.

Ha en riktigt fin helg!

Iryl sa...

Heisan! 2 nydelige ovner dere har -men jeg ser for meg at "En rusten personlighet, del 2" blir staselig på kjøkkenet :-) Ønsker deg forøvrig en riktig god helg!

Olstad sa...

Jeg likte den siste best da den kanskje var litt uvanlig, begge var vakkre.

Takk for kjempe hyggelig tilbakemelding på bildet vi tok av prinsessen.

Livet er heeerlig sa...

Heihei!
Ikke lett med slike valg :)
Men jeg tror du ender opp med løveføttene...
Ha en strålende flott kveld
*Siv*

Astrid sa...

Du er heldig som har slike flotte skattar i hus! Sjølv om det sikkert kostar ein del å få sett dei i stand, så trur eg absolutt at det er verdt det!!
Når det gjeld avstemminga så går eg for den første du viste oss, i del 1 dersom den skulle stå på kjøkenet. Den som du viser her vil eg plassere i stova med tømmerveggar:)

Ha ei fin helg!!

Eline sa...

Heisann, jeg likte best den første ovnen som du viste frem. Den var litt sånn "herskapelig" i mine øyne. Kansje en fornem dame som har sittet å varmet seg ved denne ovnen, en gang for lenge, lenge siden. Ha en fin helg. ;D

BeBe`s blogg sa...

Fine ovner begge to, men jeg holder en knapp på den første du viste oss. Det eneste minus med den er jo at ovnsluka er mindre. Ellers er den flott og det er mindre restaureringsarbeid enn med den andre. Selv har vi en gammel ovn som vi redda fra å bli kasta hos naboen. En stor svart med bakerovn. Tror nok aldri vi blir å benytte den, men nå har datteren vår sett interesse i den, så hvem vet, kanskje ho blir inspirert av deres ovnsprosjekt. Gleder meg til fortsettelsen.:)

Ramme alvor sa...

Vanskeleg å sei, men eg trur den siste. Det har mykje å sei, kroleis du kan fyre. Denne siste har eit fortrinn der. Eg går for den..trur eg :)

Britt

Anonym sa...

Hei! Kikker innom deg ofte, men er ikke flink til å skrive kommentarer. Bloggen din er så flott også er bildene dine så gode at du er et fast stopp. Stemmer på ovn nr. 1 fordi den kanskje passer best på et kjøkken? Med porselenet på håndtakene. Denne er også ganske høy oppover mot taket er den ikke?

Hilsen Janne

mali-mo sa...

Hei Janne! Koselig med noen ord fra en som ikke har blogg også;) Jo, begge ovnene er høye, tenker de er godt over 2 meter høy begge to.

Siren sa...

Hei så fint at du likte bildet mitt, jeg er kjempefornøyd med å ha blitt nr 2! :)

Jeg tror dere vil velge ovn nr 2 pga at om dere tenker langsiktig, så vil det bli lettere å ha en slik ovn i bruk, siden dere da ikke trenger å kappe veden opp til "fyrstikker"... :)

Jeg synest begge ovnene er kjempeflotte, men nr 2 er litt mer spesiell i form av utskjæringer, nr 1 har jeg sett lignende av, men ikke nr. 2!
Lykke til med valget!
:)

Villa Hemmet sa...

Hejhej

det är svårt... båda är ser lika fina ut... men jag tror jag röstar på nr 2. Verkar jobbigt att dela veden i småsmå bitar :-D

kram o tack för fina ord i min blogg!

- jenny

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Dessa ugnarna ÄLSKAR jag, eftersom jag bodde i ett hus från 1910 med två stora ala dina & så var det en två etg i varje sov rum & som pricken över i hade vi en stor ugn med bak möjligheter på köket! Saknar det oerhört i detta "moderne" hus utan charm.....

Jag gillade de runda fötterna & de lite mjuka formerna i del 1 jag da, men bevares båda är riktiga klenodium!!

♥Kärlek♥

Klemmer ifra Sessan

Alvas hjørne sa...

Flotte ovner begge, men jeg synes den første var helt konge!
Lykke til med valget!

Fjordheim sa...

Tja si det. Ikke lette dette. Syns begge var flotte ovner som vil ta seg godt ut når de er pusset opp. Tror jeg ville valgt den første på kjøkkenet og den andre i stua. Har en ganske lik nr to, Hos oss står den for tiden i en gang. Mulig den blir flyttet inn i stua. Har ikke helt bestemt oss.
Lykke til :)
Ha ei flott uke :)

sandra sa...

jeg stemmer på denne!! begge hadde masse flotte detaljer, men denne var litt renere i stilen på samme tid! begge var flotte- jeg er spent:)

Lena sa...

Vanskelig!!
Tror jeg ville satset på den første...men, vanskelig er det!

I eit hus i ein dal sa...

Utruleg fine ovnar begge to.
Held ein knapp på den fyrste av dei.
Innmari fine knottar då..

vivian sa...

De blir sikkert rå fine når dere har fått pusset de opp. Hvis jeg skulle ha valgt selv, hadde det blidt den med løvehodene på. Den andre ovnen passer best på en stue tror jeg. Mange flotte detaljer på begge. LYKKE TIL.Hilsen vivian

Lena sa...

Neimen ikke greit å si hva jeg ville ha valgt... Flotte begge to!
Ut ifra stilen - så kanskje jeg ville gått for nr.2? Hmmmm...
Blir moro å se det ferdige resultatet uansett!!!

CosiFanTutta sa...

Heisan, jeg ville valgt den med minst rust - så har du tid til å gjøre andre ting også. Det er virkelig nydelige ovner, begge to. Lykke til med valget og kjøkkenet!

Aalerud Stall sa...

Hei:-)

Dette blir flotte ovner, begge to! Jeg ville valgt den første på kjøkkenet på tross av mindre vedlengde. Kjøkkenet er gjerne det rommet i huset som er varmest, så her er det ikke behov for en stor varmekilde. Ovn nummer to ville være perfekt i en hvilken som helst stue :-) Lykke til med valget og oppussingen!

Blått er flott sa...

Begge ovnene er kjempefine, men jeg ville valgt ovn nr 1. Ihvertfall ut ifra det jeg ser på bildene her :)

Ikke lett å velge når man har to fine alternativer - lykke til :)

Ha en fin uke!

Line sa...

Eg trur du kjem til å gå for ovnen i dette innlegget. Sjølv om begge to er flotte, så trur eg det kjem til å vege tungt at denne har større luke, og det ser og ut som begge to er veldig høge, dermed stiller dei likt på den delen. Denne er og reinare i stilen og gir på ein måte eit litt rolegare og heilheitleg inntrykk:0)
Lykke til med valget og oppussinga...
Klem Line

Gine sa...

Kjempe fine ovner! Vi møtte en på Røros i helga som restaurerte gamle ovner lik dine to. Tror dere tar den første jeg :)

Drømmefangeren sa...

Nyydelige ovner begge to.
Tror nok jeg hadde valgt den første på kjøkkenet.. passer kjempeflott på et kjøkken, så jeg holder nok en knapp på den første :)

henrieta sa...

To så utruleg vakre ovnar å velge mellom er jo eit luksusproblem;)

Hadde gått for nr 1 på kjøkenet, og nr 2 i stova.

Vert spanande og sjå kva de vel.

Klem Henriette:0)

Villblomsten sa...

Nyydelige ovner begge to.
Tror nok jeg hadde valgt den første på kjøkkenet.
Det var "noe" med den som passer kjempeflott på et kjøkken,
så jeg holder nok en knapp på den første :)
men begge er jo sååå flotte !!

Bor du i Bergen ? eller i nærheten av Bergen ? Jeg kjenner ikke noen som pusser opp , men jeg vet om en som sannsynligvis vet om det er noen her i Bergen som pusser opp over :-) ( han "samler" )
+ jeg vet det før iallefall var en som drev med opp-pussing av slike over i sentrum , men jeg vet ikke om har holder på enda...

lise sa...

Hehe, nå har jeg sikkert brukt tjue minutter på å kikke på bildene av ovnene dine. Jeg har gått fra å tippe nummer to til å tro at dere vil velge nummer én på kjøkkenet.

linda sa...

hmm - vanskelig - men jeg ville nok satset på den første jeg!!

Christine Louise sa...

Begge var kjempe fine, men hadde garantert valgt nr 1. den var penest og mest kjøkkenaktig :)
Lykke til med valget..
Klem

Bette sa...

For et luksusproblem du har=) Begge ovnene er nydelige,men jeg holder en knapp på nr 1!
Lykke til!!!!!

Anonym sa...

Jeg likte uten tvil ovn nr. 1 best. Den var helt sjønn :) Fin den andre også, men hjertet mitt fallt fullt & helt på nr. 1 altså :)

S10ne sa...

Uten tvil nr 1!

Jostein Jensen sa...

Jeg ville absolutt valgt nr 1. Den synes jeg var kjempelekker:)

Nina`s hjem sa...

Jeg ville absolutt valgt nr 1. Synes den var kjempelekker:)

Knitgirl sa...

Jeg likte ovn nummer to veldig godt!
Har hatt en koselig kveld og lest mye i bloggen din, her hadde jeg ikke vært før....God adventstid!

Ellen sa...

Hmm ,vanskelig valg det der. Syntes begge så utrolig vakre ut, men nr 2 er vel hakket mer praktisk med tanke på veden, og den skal vel brukes regner jeg med :-) Jeg stemmer for del 2!!
Lykke til med valget og oppussingen, du har en flott, personlig og inspirerende blogg!

Monika sa...

heisan
ovn nr. 1 falt best i min smak
lykke til med valget
smil fra monika

Hem och Lycka sa...

Oj vad svårt, vackra båda två men något säger mig nummer ett.

kram

LilleMus-Mei sa...

jeg stemmer på nummer 1!
Klem

Jill sa...

De er vakre begge to, men jeg ville valgt den siste.
Javisst er det litt mer arbeid å sette den istand, men den har endel praktiske løsninger (større dør) som du sikkert vil bli glad for senere når du slippe å høgge veden i småbiter.
Blir spennende å se hvilken du velger!