15 oktober 2008

Litt museumsreklame
Vårt besøk på De naturhistoriske samlinger på søndag var som en reise i tid. Samlingen av utstoppede dyr, fisk og fugler står slik den har stått i snart hundre år, og akkurat slik jeg husker den fra min barndoms søndagsbesøk på "dyremuseet". De støvete dyrene med sine stive blikk, høyden under takene, den enorme romklangen og tilslutt salen med alle de store hvalskjelettene. Alle de mørke rommene som lukter litt innestengt støv og utestengt lys...museum.Jeg har alltid vært fascinert av livet i havet, og det ble derfor ingen bilder av utstoppede løver. Men personlighetene på bildene her kan altså treffes på De Naturhistoriske samlinger (og de har altså løver også). Ta turen da vel!

9 kommentarer:

Hespe sa...

Høres ut som et museum som er verdt et besøk - for de som er nær.. Fantastiske bilder!

Ha en flott kveld videre!

Klem :o)

fru vims sa...

åh, minner kommer frem. klasseturene til vitenskapelig museum i Trondheim, den spesielle lukta, og multa som var nedi gulvet, med glass over seg.

stilige bilder, særlig det første :D

husker du det? som det var i går du også? hihi...
6 måneder er jo egentlig ingenting!!

henrieta sa...

Det museet er ei oppleving ja. Var innom tidleg i haust, og eldstemann vart først redd og ville ikkje gå inn til alle dei skumle dyra. Kan godt forstå han. Fekk nesten litt skrekkfilm følelse sjølv, men så vart det berre stas, og me måtte gå to rundar:0)

Kjempefine bilder du har tatt. Både dei du viser i dag, og dei du viste tidlegare.

Ha ein flott kveld.

needfulfriendsundkoboldkinder sa...

ja du har ret. jeg kan selv huske lugten af museum og gamle dyr og ting og sager i min barndom...vi har besögt en masse af den slags in skolen dengang...

dine fotografier er fantastisk.

:O) anja

Hulda sa...

Ja, dette var litt av noen krabater. :) Stilige bilder du har tatt av de. :) God natt.

Kerstin sa...

Dette museumet bør man gjerne besøke! Har faktisk aldri vært der. Så stilige bilder du har tatt da=)
Nyt dagen Klem =)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag gläder mig massa till att börja gå på museeum med prinsessan, dom stora killarna gäspar mest om man nämner sådant *fniss*

Härliga bilder!!!


KRAM

Bak en Sky sa...

Dæven!Det var noen ugly krabater!;)hehe...Takk for tipset!Det er sikkert verdt et besøk!

Klem fra Ingunn

... 4 på toppen sa...

Spennende, jeg liker også museum. Man kan virkelig drømme seg tilbake til glemte tider, men samtidig oppleve helt nye ting ... med andre ord, noe for enhver smak.

Klem fra en hostete fru G