23 oktober 2008

Pynt!


Jeg har fått pakke i posten! Jeg la igjen en hilsen i anledning åpningen av butikken Pynt, og VIPS fikk jeg en fint innpakket gave i posten! Tingene inni var virkelig fulltreffer, men jeg hadde ikke trodd noe annet heller. Men hvordan i all verden kunne Tove vite at jeg er opphengt i Dalahester?

Hesten fikk selskap på bildene av det nyeste på lekefronten her hjemme. Denne bamsehundenellerhvadeter fulgte med lillemaliens BRIO-togsett og jeg syns den er en suveren partner for denne Dalahesten, både i forhold til farge, form og strek. Jeg fikk også min første madonna ;), et tøft kort og neglefiler. Som dere ser av teksten på kortet ser Tove for seg at jeg er en skikkelig tøffing (og det har hun selvsagt helt rett i, hehe). Tusen takk Tove!Bildene fra Pynt i bloggen hennes viser en butikk som må være bloggens tvillingsøster; fargeglad, sprudlende og full av kreative, men likevel gjennomtenkte ideer... og noen uventede påfunn. Til å bli glad av! Toves blogg var en av de første jeg ble en fast leser av, og jeg synes den er like flott ennå. Så for dere som ikke kjenner henne, besøk henne her!

11 kommentarer:

Therese ~ Fjellrosa sa...

Gratulerer så mye :D Det var en snaskens gave synes jeg. Men det var som du sier, ikke uventet siden bloggen hennes og butikken er så fin som den er :)

GundaM sa...

Jøss så delikat og flott det var her inne hos deg da, her tror jeg ikke jeg har vært før ;0) takk for trivelig kommentar inne hos meg.

Ps. La igjen en kommentar under her og jeg...

Livet er heeerlig sa...

Heldiggris :)
Mye flott
*Siv*

. sa...

Så kjekk gave du har fått, og ja jeg likte hesten også veldig godt!!

Ha en flott kveld

Anette sa...

Så gøy!! Liker også de hestene godt og jammen tror jeg jeg skal titte innom den siden...!

CosiFanTutta sa...

Hei, kjekk hest! Jeg har en liten utmerkelse til datteren din på bloggen min :o) Ikke sikkert du er så opptatt av sånne utmerkelser, men allikevel. Likte den rustne ovnen - spent på kjøkkenet!
Ha en fin dag!

... 4 på toppen sa...

Så heldig du var! Nå må jeg jammen ta meg en tur innom denne Tove ...

Ha en fin kveld :)

needfulfriendsundkoboldkinder sa...

ah det ser da nok flot ud...hesten passer perfekt til julepynt...

;O)

anja

Synnøve sa...

Så festlig! Heldige du som fikk pakke fra Pynt da :) Det er en butikk jeg kunne tenkt meg å tilbringe litt tid i, hihi... Og jeg gleder meg sånn, får snart slike dalahester i butikken i rødt og hvitt, og da må jeg selvfølgelig ha dem selv også ;) Kjempefine bilder som alltid fra deg :) Go natt! Synnøve

Briggs lekehus sa...

Så mye fint! Hun har utrolig mye fint i butikken sin altså! Grattis:-)

Tove sa...

Så koslig innlegg! Tusen takk for fine ord:) Du, blir det noe av Notodden turen deres? eller fant derek kanskje noen nærmere? Bare en kjapp tur innom nå før vi skal reise i barnehgaen og så på jobb. Blogger var nemlig nede for meg i hele går kveld..., men kommer nok innom deg igjen i kveld, flere innlegg fra deg jeg må se nærmere på:)

Klem