26 oktober 2008

Siste nytt fra kjøkkenet

.
Vi var hos forhandleren igår og betalte for hvitevarene. Jeg hadde jo lyst til å ta etpar bilder da, av de nye herlighetene, men så er det dette med å bare stille seg opp og ta bilder...sånt er jeg rett og slett ikke tøff nok til. Hvilken forklaring tror dere jeg gav dem?
.
Sa jeg; "jeg er så betatt av komfyren og kjøleskapet at jeg må ha bilde av dem på veggen frem til de er kommet i hus...", eller stod jeg rett og slett frem og sa at "jeg er en litt tussete jente som har interiørblogg, og da må jeg selvsagt ta bilder av vår nye komfyr og kjøleskap legge det ut på nettet.." Hva tror dere?
.
.
Fnis. Når sannheten skal frem...jeg feiget ut. Istedet for å komme med en fornuftig forklaring snek jeg meg rundt, ventet til det ikke var en sjel i sikte før jeg knipset løs det forteste jeg kunne, samtidig som jeg kikket meg over skulderen med raske blikk ;) Jeg stilte meg rett og slett nærmest inni komfyren og kjøleskapet og tok bildene, så det er forklaringen på at oversiktsbilder glimrer med sitt fravær. Mali-mo mannen bare flirer han, over konen som er kommet i bloggingens makt ;)
.
Ellers ser dere at noe av kvistlakken har kommet på plass, og nå skal jeg straks ned og ha på grunning. Med bihulebetennelse og tett hode så er det en lettelse å male oppover, for å bøye seg frem, det går rett og slett ikke! (mulig jeg rett og slett må krype til korset og gå til legen snart).
.

Så må jeg bare få takke for alle besøk, og alle koselige kommentarer og mailer;) Og for de av dere som ikke har sett det, så har lillemalien altså fått sin første award!!!!! Den fikk hun av en sprudlende blogg som er ganske ny og tilhører denne jenten. Hun skrev en sånn søt begrunnelse, så den må dere bare inn og kikke på ;) God søndag!

34 kommentarer:

Hulda sa...

Hei! Ja, sånn kan det gå, man tør ikke helt å gå amok med fotografering i butikker. :) Ser ut til at dere får en fin komfyr, iallefall. Kjøkkenet blir nok et herlig rom når dere får alt ferdig.

Så nydelig den gamle skuvsenga etter oldemoren din er. Har en som ligner selv, pappa har reparert litt på den.

liven sa...

hihi...synest jeg ser deg snikende rundt med fotoapparatet!!
Jeg kan bare ane at det kjøkkenet ditt kommer til å bli flott!!
Og stort også????
flotte hvitevarer også!!
Her blir det ny komfyr,platetopp og ventilator!
resten får jeg bare ha....det er ikke så gammelt!
Har to skyvedører der som jeg tenkte å få malt nå. og taket må taes....men det må skures litt først!

Ha en fin søndag....og kom deg nå til legen!!!!

Hjemmekoz sa...

åj,åj,åj...Kjenner jeg ikke missuner deg den jobben med å kvistlakke det taket....(men det må jo gjøres det å)
he,he.
Ha en fin dag;)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Åh, som jeg kjenner meg igjen. Jeg er også fremme med mobilkameraet fra tid til annen. Det svære Canonkameraet mitt tør jeg hvertfall ikke ta med meg, det finnes jo ikke diskrè i det hele tatt :)

MOLLY sa...

Hehehe...vi danner en interiør paparazzier klubb, tror det kunne blitt mange oppgaver...Vi trår til der ingen andre tør...hoho;)

Jeg ringer deg når jeg skal inn på Grøset herregård!!!!

Aner at jeg kommer til å bli sykt misunnelig på de hvitevarene dine!!! Fysjameg:))
Manne har økt i gradene på jobben, så det spørs om det blir kjøkken til jul her...i tillegg er lommeboken slunken etter elektriker og rørlegger...kremt...Men vi har alle materialer, så vi jobber oss fremover;)
Imens nyter jeg fremgangen din...hehe;)
Og du den bihulebetennelsen sat veldig veldig lenge i, men jeg gikk ikke til legen, og nå er den GONE, det tok 3 måneder da, så kanskje en tur til legen er å foretrekke...hehe;) Enn så lenge helt riktig ikke bøy deg fremover, da kræsjer alt i øverste etasjen, og det er auuuua!!!
God bedring og god søndag!

BO sa...

Eg kjenne jo igjen det SMEG handtaket på ditt nye kjøleskap... Gratulera!!! Eg angrar ikkje valget om eit sånt kjøleskap! Det gjer meg glad! :-)

Benedicte sa...

Hehe, jeg ser deg for meg!!
Av det jeg kunne skimte, så så det lovende ut:) Gleder meg til å se resten etterhvert!

Gå til legen så du kan få litt narkotika for å bli bedre:))

Anemone sa...

Vi er nok flere som kjenner oss igjen i den knipsingen der ja :-)
Man er jo så utrolig redd for hva andre kommer til å si, eller å tro..., vi skulle alle sammen blit litt flinkere til å gi blanke i slike ting, livet ville vært litt enklere da :-)

Gleder meg nå til å se hele hærligheten jeg da, når du får det på plass i kjøkkenet ditt.
og fargen på kjølekspet ble??

Flott søndag videe til deg.

Guttemamma sa...

SEr deg for meg med kamera og ler her jeg sitter!!! Bihulebetennelse....akkurat kvitt minsom satt i ca.3 uker...bruk neseskyllehorn om du ikke har prøvd det??? God bedring! Klem

MeyBiMe sa...

:-D
Kjenner meg godt igjen der ja :-D
Har jo bloggen i tankene hele tiden når det gjelder interiør og stæsj!!!
Ha en fin søndag :-)
Ps. synest du var tøff jeg :-)

MonaLisa sa...

hi, kjente meg litt igjen der gitt. man skulle bare vært så tøff, det hade jammen vært litt enklere... men neida. Man blir litt kreativ, men sånn er det bare! Flotte hvitevarer om ikke annet! Skal kikke innom bloggen til lillem nå. Klem

Landliv sa...

Setter pris på fotooppdateringer altså!! Og du.. kvistlakk er kjedelig - men så fint det blir etterpå!! Lykke til og god bedring!

Jeanette sa...

Tenker du gleder deg til kjøkkenet er ferdig:) blir sikkert kjempefint:)
Da jeg så bilde av kvistlakkboksen så har jeg friskt i minne hytten vår i fjor høst, da for jeg rundt og penslet..kjedli..men d må jo gjøres..
Lykke til med resten av oppussingen,blir spennende og se det ferdige resultatet:)
Fin uke!

Mia sa...

Oi oi oi, sååå langt dere har kommet allerede med kjøkkenet! OG for noen flotte hvitevarer dere skal få i hus! Den komfyren så bare helt lekker ut (nesten så jeg får lyst til å pusse opp kjøkkenet mitt... hihii). men jobben med kvistlakk er jeg glad for å slippe (been there, done that... huh!)

Tusen takk for hyggelige hilsen i bloggen min. Og jeg beklager at jeg ikke har svart på dine spørsmål før nå (men jeg har ikke glemt dem!) Angående spørsmålet ditt om kjøkkenhåndklegardinkappen (det var da et langt ord...) i vaskerommet mitt, så har jeg ikke kjøpt disse håndklærne på Hansen og Dysvik, men hos min lokale "utstyrsforretning" (!) her ute på landet. Men kvaliteten og fargene er helt nydelige, så jeg er meget fornøyd. Hos Hnasen og Dysvik har jeg ikke vært på lenge, så hvilket utvalg de har der nå vet jeg ikke (kjøkkenkappene og kappen på gjesterommet er laget av håndklærne derfra).

Angående Maran-høner, så mp jeg dessverre si at jeg ikke kjenner til den rasen i det hele tatt. Men den høres kjempefin ut. Mine hønser er stort sett såkalte Lohman høner, som er flinke til å legge egg, og greie ellers også, men ikke noen ordentlige rasehøns. Erfaringen min av rasehønes er heller blandet... de er flotte å se på, men ikke så gode verpere. Og så har en del av dem en tendens å "gå i klukk" til stadighet (hvilket betyr ingen egg!). Lykke til med videre planlegging av høns. De er bare så ålreite dyr, så du kan glede deg (jeg har fått noen vaktler også nå, men er litt usikker på hva jeg synes om dem foreløpig...) Og så vil jeg anbefale spælsau på det varmeste!

hjemme bra sa...

Spennende med nytt kjøkken som begynner å ta form. Ser ut som du får flotte kvitevarer også *fnis*. Flotte bilder var det ialle fall :-)
Håper du får lage julemiddagen der!

Tante Mimmi sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tante Mimmi sa...

No kosa du deg! Gledar meg på dine vegner!
Dette blir spanande!!
Men du KOM DEG TIL LEGE!!!! OG DET MED EIN GANG! om ikkje sender eg nokon i rutete bukser etter deg!!!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Hi hi, jeg havde med garanteret gjort ligesom dig. Det er på en måde lidt flovt at stå og tage nærbilleder, eller billeder i det hele taget af et køleskab ;-) Men alligevel gør vi det jo, for vi er blogge-afhængege. Både som visere OG som dem der elsker at se med på køleskabt billeder.
jeg er i hvert fald glad for at du tog billerderne, for det ser rigtig godt ud :-)

og du - kan du så komme til lægen, i morgen ! Så du kan blive frisk og rask igen :-)

Klem Maria

Frk. Mille sa...

Ååå jeg gleder meg til å følge med på at dette kjøkkenet blir til. Blir sikkert kjempefint.
Ha en fin kveld i høstmørket.

Klem Frk Mille

Drømmen om en eplehage sa...

Fotomafiaen på tur... hahahahahah! Ser deg for meg der du knipser fra hofta!
Jeg er like ille selv og med ett speilrefleks er det ikke like lett å gjemme seg bort. Da er ett lite kompaktkamera parat i veska tingen.

Men selv om det bare var en sniktitt ble jeg litt yr. Du, så spennende det ser ut, og komfyren ser lekker ut!

Skuvsengen under her er jo bare rene drømmen. Lille Malien må jo bare sove som en engel i en slik seng. Og så er det jo ekstra spesielt når den er arvet også da.

Hadde jeg bod nermere skulle jeg kommet og hjulpet deg. Jeg er en reser på kvistlakking og maling :-D
Lykke til med malingen og god bedring!
Klem

Liv Elin sa...

åååhhhh - er det SMEG kjøleskap i krem du har kjøpt ??? :D Det har jeg også siklet på en stund , men tror jeg hadde vinglet litt mellom lyseblått eller krem .....åh , de er jo såå stilige !*drømme*
Komfyren ser jo også stilig ut - blir spennende å se hvordan det blir når kjøkkenet er ferdig! :)


Fikk du foressten mailen jeg sendte deg , her om dagen ......og hvordan går det med ovensprosjektet ?

Ellers - massemasse god bedring ! Bihulebetennelse , er ikke noe kjekt å ha - sikkert lurt å ta et besøk til legen , hvis du tror det "har satt seg fast" i kanalene! *klem*

Hilsen i natten fra Liv Elin (Husrom & Hjerterom)

Therese sa...

Disse "glimtene" ser jo veeldig lovende ut da !!! Syntes jeg ser deg, luskende rundt med fotoaparatet klart ha ha (og jeg kjenner meg igjen, jeg hadde nok også valgt den løsningen...)

For en flott seng lille Malien skal få! Nydelig farge på den.

God bedring og lykke til med maleprosjektet!!

Villa Hemmet sa...

Åååh, ser jättefint ut. Skall bli kanonspännande att se när de är klart!!

- Jenny

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Precis så är jag også! Jag tør helt enkelt ikke å ta kort ute i butikker sådär. Vad är man egentligen rädd för?

Så skoj att det går framåt med kjøkkenet!

Miss.T sa...

hehe.. du fikk jo iverfall noen snikbilder da : )
du er jammen go med kvistlakken, for det var jo endel kvist der ja...det blir nok flott tilslutt !
go bedring med bihulene !!

sologbolig sa...

Snikende rundt med fotoapparatet - hehe, syns eg ser deg !!! Misunner deg ikke den der kvistlakken, men det er jo ganske lurt å bruke den. Jada det er to broer på bildet. Den nærmeste er ei gammel bro som nå er gangbro. Den andre er kun for kjøretøy. Ha ei fin veke !

Gnistrande snö sa...

Häftiga köksdetaljer du visar.

Oj, det där med kvistlack känner man igen, så duktiga ni har varit. Det är en bedrift att ta sig igenom kvistlackandet :-)

Underbar dalahäst i rött och vitt. En sån vill jag också ha ;-)

Ha en fin vecka!

Kram
Katarina

Tove sa...

Oj, så dårlig jeg har vært til å kommentere hos deg i det siste ( dvs er generlet dårlig til å kommentere for tiden) men jeg klikker meg innom hver dag altså:)
Litt av noen hvitevarer dere har kjøpt da! Gleder meg til å se det på plass i nytt kjøkken. Og ja, bloggingen får en til å gjøre litt rare ting innimellom, hihi

Og du, den bihulebetennelsen... tenk så deilig å bare tatt et par tabletter også blir det borte... Kom deg til legen:) Jeg gjorde nemlig ikke det i våres og endte dehydrert med lungebetennelse på et sykehus i Boston en hel dag.. ikke særlig behagelig igjen..

God bedring!

klem

happy in pink sa...

heisann...takk for koselig kommentar:)
ja okei da, jeg gleder meg vel littegranne jeg òg!!!
men mest fordi det er bursdagen min...og jeg håper på masse deilige pakker;)))
bodde i USA når jeg var yngre, og har vel tatt skikken med meg hjem...og eldstemann, som er 13 nå, han blir visst aldri for gammel;))
men jeg klarer aldri å kjøpe inn nok godteri!!! ifjor kjøpte jeg 4 (FIRE) kilo godis...og gikk tom!!!
måtte spe på med det jeg skulle servere gjestene mine;)))

anyways...hyggelig at du stakk innom meg:))
ha en trivlig kveld og uke:)))
klem tara...

Rosa sa...

hihi, syns eg ser det snike rundt med kamera, ja. Been there, done that ;)

For ein jobb med kvistlakk!! Eg bøyer meg i støvet, for det såg grisekjedelig ut :) Kvitevarene derimot, såg griselekre ut - gler meg til å sjå dei heile.

Og du - lege er ein fin ting når du går slik og svimar med bihulebetennelse. Trur det funkar betre enn å grunne tak......

nattiklem

Annettenett sa...

Hehe...den snikfotografen du da:)Fine kjøleskapet sitt...ditt!
Ønsker deg riktig god bedring og lykke til videre med kvistlakken iallfall:)

Livy sa...

Hi, hi!! Ser det for meg - snikende rundt! For å være ærlig så gjør jeg akkurat det samme;-)

Lykke til med maling og grunning, det kommer til å bli kjempefint tilslutt! Og du; god bedring!

Mange klemmer fra Livy

Line sa...

Så koseleg at du la att eit lite spor etter deg:0)
Huff, ser ut som det har vore ein forferdeleg jobb med den kvistlakkinga, men det er som regele verdt det når ein ser resultatet:9)
Hi hi hi, ser levande for meg snikfotograferinga di, og kjenner meg sjølvsagt att!!
Merkar at tankane ofte kretsar rundt bloggen og evt blogginnlegg når eg no tek bilder, var på marknad tidlegare i haust, og då var eg ein sånn snikfotograf...Merkeleg det der, eg kunne jo berre ha spurt, men neida, det var for flaut...
Mannen i mitt liv lurer innimellom på om det har rabla fullstendig i forhold til fotografering;9)
Du, kom deg til legen med den bihulebetennelsen, det er ikkje lurt å gå for lenge med...Eg var ferdig med kur i går, fekk ein tredagers kur, og då slapp det allerde fyrste dagen....
Fin veke til deg og.

Sissy's Hus sa...

Hei!
Takk for hyggelig kommentar.
Formen er stigende, det er utrolig mye man får til når man har tre bursdagsselskap i nær fremtid som skal planlegges og utføres. :)
Super-mamma-kreftene trår til!!! Hihi..

Gleder meg til å se ferdig kjøkken med hvitevarer.. Kjøkkenet er mitt favoritt rom i hele huset. Selv om vårt er "lite" fikk vi mye ut av det... :)

Klem
C