27 november 2008

j e n t e r o mSom dere vet så bor vi på to rom og en gang i andre etasje for tiden, mens vi pusser opp i et tempo som iallfall ikke skaper stress eller tar nattesøvnen fra noen...jeg tror igrunn det bare er å slå fast at vi ikke liker å skynde oss! Rommet til lille mali begynner iallefall langsomt å ta form, og som dere ser har etpar elementer av jul kommet på plass. Bammabien, som hun kaller den, er vi glade i både hun og jeg og den passer jo godt inn nå til jul. Det lille lyseblå nattbordet er gammelt og har originalmalingen inntakt, og den gamle skoleplansjen er en av mine stoltheter... ;) Er ikke så mye jeg har fått gjort her inne nå i det siste, så dette er egentlig en liten dytt i ryggen til meg selv. For mali har snart bursdag, og da skulle jo det nye rommet hennes stå ferdig!
.
Lillemalien har sin første dag i barnehagen på en uke, og jeg har lungebetennelsen til å holde meg med selskap nå i eksamensinnspurten. Tusen takk for alle oppmuntrende kommentarer og god bedring hilsener...jeg blir så glad! Ønsker dere alle sammen en fin dag :)

53 kommentarer:

moa sa...

for et vakkert jenterom og en nydelig jente!skjønner godt du er stolt av skoleplansjen,de er jo så herlige..
ha en finfin dag,klem moa

Therese sa...

Snille du, nå må du se til å bli frisk!!!

Skjønne glimt fra lillemaliens rom og av lillemalien ;o)
Ønsker deg god bedring,
klem

Marianne sa...

Rommet ser ut til å bli nydelig. Jeg hadde ambisjoner om et koselig barnerom, men har måttet gi fulstendig opp. Med venninner på besøk stand by, og 1000 leker ( mange i mikrostørrelse) ser rommet ut som en slagmark til en hver tid. Gulvet kan så hvidt skimtes. Og jeg nekter å bruke tid på å rydde der hver dag. Sisyfos arbeid, er det ikke det det heter? Ønsker deg en god dag!

Sissy's Hus sa...

Så nydelig jente du har! :) Kan tenke meg hun liker den bambien! Hihi..
Jenterom ja.. Haha.. Får vi flyttet hjem snart så bli jeg også ferdig med jenterommet til snuppelura mi! Jeje.. Fuktskade på meg ogg lungebetennelse på deg.. Off og off.. Håper du føler deg bedre..

Stor bli-bedre-klem
C

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Nydelig både lillemalien og rommet :o)Godt å høre at formen hennes er blitt såpass bra at hun kan ta en tur i barnehagen!

Huff, lungebetennelse er ikke noe "stas".....Ønsker deg god bedring og lykke til med oppgaven din!

Ønsker deg en god adventshelg som snart står for døren :o)

Klem fra Vibeke.

Therese ~ Fjellrosa sa...

Nydelige bilder og vakre farger. Jeg hadde ikke hatt noe mot å bo på dette rommet jeg heller, og jeg er en stor jente :)

Tante Mimmi sa...

Akk, ja! Det er mangt og mykje me ikkje forstår oss på! Og at me kan syte over sure sokkar og skeive(?) arbeidsfordelingar er jo eigentleg utruleg...!
Me også pleiar sjukdom det beste me kan- i skrivande stund er to nede for telling! Eg er ikkje influensa sjuk, berre gretten for ein dum rygg...! som brått vart ein bagatell!
Nydeleg bileter du viser, som vanleg! Hønene..glad dei ikkje er å plass enno- det var ingen som hadde orka å tussla ned å gi dei mat om dei hadde eksistert.. for surt til å lage utegard har me blitt einige om. Så der står (nok eit halvferdig prosjekt)! Får snart premie for det!:)
Godt eksamen snart er historie! Og godt at butikken opnar! Du veit til meir me høyrer om den til større forventingar får me! Og då kan du tenkje deg! Eg som har venta sidan i sumar!!!!!!! ;)
God betring vidare!

Kardemomme sa...

Det var virkelig et nydelig jenterom! jeg er slltid på utkikk etter slike gamle plansjer men har aldri lykkes med å finne noen!
De var så flotte sammen med det lyseblå skapet! Nydelig liten jente du har!! Ha en fin torsdag!
Klem fra Kardemomme :)

Magny sa...

stakar, lungebetennelse...
uffameg,- ønsker det god bedring fortest mulig....
så et glimt av en skoleplansje,- hvor får du tak i sånt,- je bare spør,eg!
håper det går bra med tullemora i bhagen...
klemme ¨~~~

Nadine von herz-allerliebst.de sa...

Your photos are always so beautiful. I really enjoy your blog although I can´t understand a word.

Have a nice and cosy day, Nadine
herz-allerliebst.de

henrieta sa...

Så koseleg barnerom:) Har store ambisjonar om å lage eit koseleg jenterom til frøken dings, men har sett det litt på vent til ho flyttar over i stor seng. Reknar med litt ommøblering då, så då er det greit at det ikkje er spikra for mykje opp på veggene.....Synes det er ein utfordring å unngå at det vert for rosa. Alt av "jenteting" er jo rosa.......

Håpar du vert betre snart. Lungebetennelse og eksamen er jo ikkje verdens beste førjulskombinasjon:( Her er det berre storebror som er sjuk enno, og me kosar oss med Vi på Saltkråkan på DVD:) Ettermiddagsvakta tek husbonden, og så reiser eg på julepresanghandel. Deilig:)

Masse go bedring, og lykke til;)
Klem :0)

Trude sa...

Godt bilde av lillefrøkna på rommet sitt (",) Når det gjelder serviettene så lærte jeg av Modern Country at det heter "Ajour-rand"...lekkert ja...men kjøpt, tenk om jeg kunne lage slikt da, men da måtte jeg fått litt mere tid. Leter stadig etter mere jeg. Vi høres igjen, ha en god dag. Og bli frisk!!

Kerstin sa...

Kunne ikke unnvære å se den vakre lille nattkomoden. Nydelig farge!Nå må du bli frisk, stakkar deg=)
God bedring klem Kerstin

Den gode feen sa...

For eit fantastisk skjønnt jenterom! Eg elskar slike gamle plansjar, og innrømmer glatt at eg er dødsmisunnelig på din :) Eg har sagt det før, og eg seier det igjen: du tar FANTASTISK fine bilder!! Riktig god bedring med lungebetennelsen, stor klem frå Linda

Perlehvit sa...

Så skjønn jente du har!

Mali var et fint navn!

Smineset sa...

Utrolig stemningsfullt barnerom. Nydelig farge og patina på nattbordet...

Ønsker deg en super dag! :-)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Det blir ett unikt pike rom det där! & lilla bambi, jag skulle just till att fråga vart du fått tag i den???
Den var som en dröm, men lillemalien är den största drömmen i hela bloggen♡♡♡

Blir hon 3 nu?? har bara fått för mig att hon & prinsessan är jämn gamla...

Stor klem & massa god bättring

Drømmefangeren sa...

for en nyydelig kommode, rommet ser ut til å bli kjempefint :)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jamen så flott!! Hade jag vetat att du bodde i de trakter hade jag kunnat tipsa, men då har du funnit frem ;) Agenten håller ju bla till i Bergen vet du!!

Åja, hun ser ju lite yngre ut ditt lilla hjärta! Men så är det håret som forvirrer bitte litt & dom gäna blir tagna för att vara äldre än dom är. Jag vet ju hur det är... uff det var en dame på bussen som trodde vår lilla tjej var runt 4,5 år!!! WHAT sa jag snurt, hun är bara 2,5.....

Njut dagen miin sköna & puss till lilla hjärtat

pillepalle sa...

Så søtt er jenta! Så fint har hun det i rommet. Hilsen,
Pillepalle

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Har ikke vært inne her før tror jeg...likte meg godt her hvertfall :-) utrolig mye fint du viser og for ei nydelig jente du har :-) Kreativ er du og :-) Ha en fin kveld :-)

alvens kreative hjørne sa...

Hva slags blåfarge har du brukt på skapet? Utrolig fin :-)

Hem och Lycka sa...

Vilket underbart flickrum! Älskar skolplanscher men äger dessvärre ingen själv.. Ännu :-) kram

Camilla at home sa...

Kjempekoselige bilder! Veldig fint med den blåfargen på kommoden.
Ønsker deg god bedring og en fin kveld til tross for sykdom:)

chatrine sa...

Heisann!
Rommet ser ut for å bli kjempefint!
Ellers kan jeg jo trøste deg med at det slett ikke går spesielt fort hos meg heller... har et rom som skal stå ferdig til jul. Da kommer min datter og skal bo der i juleferien. Så jeg burde virkelig snart begynne;)

Ha en superfin kveld!
Klem fra Chatrine:)

Dilldall-Nina sa...

TTT

Ting Tar Tid

Sånn er det bare :0).

Skoleplansjer liker jeg (er jo tross alt lærer også). Hender vi bruker sånne ennå på skolen min. Drar de ned fra loftet. Vi har plansjer av dyr hengende på pauserommet og enda flere på SFO. Nostalgikoselig.

Og du....god bedring også.

liven sa...

Så koselig rom lille-malien har!!
Og så skjønn jenten din er!!

Ønsker deg god bedring......håper du snart er frisk og rask igjen:O)

Noralill sa...

Blir nok eit kjempefint rom til slutt! Skikkeleg fin farge på nattbordet, og eg likte sjølvsagt den fine bambien...Slik fin gammmal skuleplakat skulle eg òg gjerne hatt...

God bedring og lukke til med eksamen!

Huset i Hagen sa...

Tror jeg har sagt deg før: Jeg elsker stilen din! ;0) Nydelig jenterom. Også den plansjen da!! En sånn skulle jeg også så gjerne hat kloa i :0) Herlige farger på rommet. Jenten min er også så glad i sånn lys, dus blå farge. Mange god bedringsklemmer fra meg. :0)

belle-blanc sa...

I used the Google-Translator trying to read your last post. Well I get some words and I think I understood: You are ill and Mali´s room is getting more finished day by day (is that right?) The little light-blue cabinet is gorgeous! And as always I love, love, love your pictures and adore your little sweetheart
:0), hugs Mira!

sol sa...

Rommet blir nydelig! Lykke til med eksamenslesing :)

Livet er heeerlig sa...

Jeg må si det har vært fantastisk mye sykdom både i ditt og mitt hus. Vi får satse på en energirik desember :)
Nydelig farge på kommoden, eeeelsker blått men har lite av det i interiøret!
Jeg må bare si det en gang til (tror jeg sier det de gangene jeg kommenterer hos deg) : du er bare så fantastisk flink til å ta bilder. Og din datter må jo bare være så vanvittig fotogen :)
Ha en god-bedring- kveld
*Siv*

Anonym sa...

Håper formen er stigande, og at både eksamen og oppussing går bra!
God bedring:0)

krinkelkroken sa...

Så flotte bilder du tar! Nydelig jente dere har:)
Håper lungebetennelsen skyndter seg bort, og masse lykke til med eksamen!

Maria sa...

Vilken fin blogg du har!! Mycket att läsa och titta på...

Liv Elin sa...

åh - rommet hennes blir sikkert kjempeskjønnt ......hun ser da allerede avært fornøyd ut , hihi ! Både Bammabien og nattbordet var kjempefine !

Godt å høre at dere er på bena igjen - håper dere nå holder dere friske og glade laaangt uti neste år ! :)

Gleder meg til å se mer av rommet etterhvert !

hilsen i natten fra meg - m ønsker om en fin helg....

A home far away sa...

Så fin bild från flickrummet, och en underbar bild av din dotter!

Ha en fin helg med dina nära och kära!

Kram Gunilla i Singapore

hvorfor ikke... sa...

LYKKE TIL MED EKSAMEN I DAG!
Krysser fingre og tær...alt jeg har, i kryss for deg i dag!


puh...så kan du endelig ta helgen;)
Flinke jente!

Hulda sa...

Så vakre bilder du har tatt fra rommet hennes. Og jenta selv er jo så skjønn at. :) Leter også etter skoleplansje, men har ikke funnet tak i noen enda.

Jeg har sydd adventsposene av hvitt bomullsstoff, det går jo å sy av lin også, men da er det best at det er tett stoff, slik at det ikke rakner ut, som du sier.

God adventshelg til deg!

Mi :) sa...

Å, Mali, så glad jeg ble for å finne deg og bloggen din! For en vakker, vakker blogg du har :) Nydelige farger og bilder som gir en myk, herlig stemning :) Her liker jeg meg!

Ønsker deg en koselig adventshelg og kommer gjerne tilbake;)

Mi:)

Haust sa...

Så nyyyydeleg! Både nattbordet, plansjen og lillemalien!!! Eg smeltar! :)

God helg!

Magny sa...

så nydelig dette barnerommet, du har god smak...
ja eg får prøve på e-bay. det var svært lurt...
klem og fiiin og god helg ~~

Gnistrande snö sa...

Tack för din gulliga kommentar, jag blev så glad!

Sen är det ju lite skönt att höra att det är fler som många bollar i luften :-) Men tur att vi har snälla pappor som kan hjälpa oss lite i alla dessa projekt :-)
Jättefina bilder du visar, lillans rum blir nog superfint och Bambin var klockren!

Ha en fin adventshelg och lycka till med inskolning och pluggande!

Kram
katarina

Ett hus i vitt sa...

Åh vilken vacker blogg du har!! Och vilka vackra bilder du tar. Verkligen inspirerande. LÄnkar till dig för hit vill jag komma oftare :-). Ha en rikigt fin adventshelg. Kram, Anette

BO sa...

Rommet ser knallfint ut! Å jento som skal sova der er jo berre heilt knallskjønt, så dette må jo bli heilt topp!!!

Må le av den "gnuingo"!!! Trur ikkje du trenge å gni deg for å vera kreativ og flink! Hugsar deg som ei knallflink og nøyen dama. (Og så hugsa eg håret som ei uheldig frisørdama hadde tatt knekken på!) Håret var fint da, men da var nåke med den fargen??? Eller hugsar eg heilt feil...

GRATULERA med innlevert eksamen! For ein lettelse da må vera! Kosa deg med fredagsunderhaldning på TV, og beino høgt på bordet!

Gamlå sa...

Heisann

Dette her var et særdeles vakkert jenterom.

hilsen Gamlå

Guttemamma sa...

Nydelig rom, og datteren din er jo bare sååå vakker! Masse god bedring,klem

Maria / Frøken Fryd sa...

God aften.

Først - tak for hyggelige kommentarer, jeg har været veldig sløv til at få kommenteret i det sidste (igen).
Jeg er rigtig glad for adventskransen, den blev som jeg håbede på, og jeg glæder mig til at tænde det første lys på søndag.

Dernæst... Øv hvor er jeg trist på dine vegne over sygdom og eksamen du missede. Det er bare så ærgerligt, men som du selv skrev så er vi desværre ikke herre over alt.
Men dejligt du er færdig for nu, og kan nyde december uden næsen dybt i bøgerne.

Jeg glæder mig utrolig til at se mere til jeres lille slot, jeg bare ved det bliver helt fantastisk. Kommoden på mini-mali-rummet er så fin i farven, og plancen er super fin.

Kan du have en god weekend.

Klem Maria.

BLAFREBLOGGEN sa...

Så nydelige bilder. Ønsker deg en nydelig helg, og masse god bedring :-)

Aina sa...

Du tar så nydelige bilder av den vakre jenta di!
Og det ser ut som at rommet hennes blir kjempefint, gleder meg til å se ferdig resultat.
Men ting tar tid, det kan jeg skrive under på, her bruker vi år på forskjellige prosjekt!!

Har funnet fram esker og poser med julepynt jeg, 12 i alt...når ble det så mye?? Vel, finner vel rette kassen med adventstakene til slutt;-P

Ha en fin helg og god bedring snarest!

Something White sa...

Beautiful girl´s room your little daughter has got!! By the way, she´s very photogenic with her big dark ´Bambi´-eyes :D
Hope you feel better again! Have a good Sunday and Advent-time,
Marjolijn

Tante Mimmi sa...

2 2 års dagar! Da e no ikkje til å spøkje med, treng ein dag til å slappe av på du i mrg!
Men..du har vel travle dagar! Tel ned til butikkopning!(æ! du har ikkje opna den siste dagen vel..)
Då tar me ein slappingsdag i mrg!:)

fru blom sa...

Åh mali mali mo!
Jeg blir så utrolig inspirert til å ta fatt på barnerommet selv nå! Har en liten nydelig jente på 5 måneder. Rommet hennes skal pusses opp nå og stripete tapet, maling og teppe er kjøpt inn. Har arvet et nydelig gammelt mint grønt skatoll fra slekten, og dette skal få stå i rommet. Men lampe.... ja lampe.. det er så utrolig vanskelig å finne pene taklampe synes jeg? vel jeg får vel bare gå på leting.

Kos deg videre med familien!

med vennlig hilsen Fru blom