05 november 2008

Panel på kjøkkenet
Det går fremover på kjøkkenet! Og for de som tror at vi gjør alt selv...neeeei, det gjør vi ikke! Vi har en kjempeflink snekker i huset for tiden! Med bihuler, eksamen og møter og reiser og barnehage og studier og jobb...så ble i oppgaveboken til slutt i overkant full for både meg og mali-mo mannen. Vi vrengte derfor lommeboken og ansatte den triveligste snekkeren man kan tenke seg. Dagens høydepunkt er å komme hjem og se hvor langt han har kommet i arbeidet!
.
Vi har valgt en smal perlestaffpanel som en høy brystning. Syns det ble kjempeflott og at det passer inn i dette gamle huset. Målet vårt er jo at dette nye kjøkkenet skal se ut som om det alltid har vært her! Litt jobbing blir det på oss likevel ;) Vi har begynt å grunne panelen og taket har fått maling på...og sparkel og veggmaling er på gang også. Må bare finne den rette veggfargen først!

26 kommentarer:

Miss.T sa...

Det blir lekkert !! garantert.. syns det gir så koselig lun stemning med panel. Gleder meg til ferdig resultat : )

Ha en fin uke : )

ceciliegrut sa...

Så fint det blir! Sånn høy brystning er superfint :o) Har et bilde i permen min med sånn, der samler jeg på alt jeg "må ha" en plass. Ser foreløpig ut som det er storesøster som får det.. men jeg er så mye der nede at det går greit det å!

Gleder meg til å se det ferdig!

henrieta sa...

Skjønar godt de måtte hyra inn snekker. Døgnet har rett og slett for få timar av og til, og malinga er jo tidkrevande nok når grunnarbeidet skal gjerast skikkeleg. Lykke til vidare, blir spanande og sjå resultatet:)

Ha ein fin dag.
Klem:0)

Something White sa...

That´s very nice and large space! If I do understand well, this will be your kitchen, yes? I like those windows and that wooden atmosphere; I guess you´ll paint all white? It will be great.

Kari - My home is my Castle sa...

Garantert LEKKERT :))
Er og glad i høyt panel og i gamle hus er det skikkeligja, LEKKERT :)

Ha en fin dag
Klem,Kari

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag tycker ni tog ett toppen beslut!! Liten vits att ni kapitulerar när först det flotte nya kjøkkenet är på plats....

Jag beundrar dig oavsett för allt du får till skall du veta!

Vet du jag kan se framför mig hur lillemalien såg ut som baby, för vår prinsessa hade också långt kålsvart hår som stod rakt upp ;) Med tiden blev det bara längre & färgen blekare.

Du måste absolut testa dessa hår produkter!!
Dom är värda var krona, helt ärligt! Stora flaskor på 470 ml så man har ju schampo & balsam i en evighet ;)

Önskar dig en fantastisk dag vidare♥

Gamlå sa...

Dette her kommer til å bli så fint. Gleder meg som bare det til å se resultatet. Ekstra kjekt er det at dere vil ha det slik det sikkert engang har vært!!

hilsen Gamlå

sandra sa...

morro å se hvordan ting pludselig er inn igjen!! det er vel ti år siden manna og pappa fikk panel i 2.etg hjemme- nå ble den hvit for å få litt forandring- å det er bare helt nydelig!!!

BLAFREBLOGGEN sa...

Alltid spennende med oppusingsprosjekter. Gleder meg til å se det nye kjøkkenet. Og lenge leve håndverkere som jobber og mekker mens man selv gjør andre ting! Skal du male panelet?

LISBETH---<-@ sa...

Til en paneldame fra en annen, tjihii!
Her er alle pinn og not på hvert eneste bord malt...fy for en kjedelig møkkajobb, men gjorde det på badet og der har ikke panelet sprukket opp så derfor var det like greit, slipper å irritere meg over brune striper mellom bordene om et par år, her "lever" huset så de hadde nok kommet desverre, kvistlakk er på etter det igjen ..., to grunningsstøk er unnagjort, i morgen blir det toppstrøk, juhuuu...for en jobb. Tror jeg dauuuuer!
Ser du har litt foran deg, men det blir nok skikkelig fint! Kos deg med jobben! Gleder meg til fortsettelsen.
Klem

Livet er heeerlig sa...

Skikkelig flott med panel!!!
Så greit å få litt hyggelig snekkerarbeid når timeplanen er full :)
Lykke til videre
*siv*

Lena sa...

Her er det jammen progresjon! Så fint det ser ut til å bli! Kan tenke meg du gleder deg til duften av julemat sprer seg i ditt nye kjøkken... Er det ikke noe slik som 49 dager igjen???

Haust sa...

Å, det kjem til å verte så fint hos dykk! Kjempeflott med høg brystningspanel!

Ida sa...

Så gøy når ting begynner å ta form! Kjekt å kunne la en snekker gjøre jobben ! Lykke til videre ! Spennende å se det endelige resultatet - liker at dere tar utgangspunkt i "slik det alltid har vært" :-)

Klem

Therese ~ Fjellrosa sa...

Dette ser veldig lovende ut. Og jeg skjønner godt at det var greit å få inn en snekker for å gjøre dirty worken. Det koster kanskje litt, men jeg tror det er værdt det likevel. Å banke planker på veggen er jo heller ikke den morsomste jobben. Stylingen derimot.... :)

I eit hus i ein dal sa...

Ynskjer meg ein snikkar til jol eg.
Han treng ikkje vera så stor. Berre passeleg.
Kvitt er jo ein fin farge:)
Kan brukast tildet meste!
Lukke til med eksamen..
(Og malingen)

Anemone sa...

Å så spennende dette prosjektet skal bli å følge. Jeg ser det virkelig for meg, og det kjøkknet kommer til bli så utrolig flott.
Gjennomlyst og greier, har stor betydning for et rom det.

og fargevalg, DET vet jeg alt om du, og mannen her i huset har nok følt det på kroppen stakkar. har dyrt oghellig bedyret da, at dette var de "onde2 dagene han sa ja til den gangen... for det ER gangen her som får gjennomgå...

Liv Elin sa...

Se her ja - her skjer det jo ting ! :)Malt panel er kjempefint - spesiellt den smale , og liker også veldig godt i halvhøyde som dere har valgt!
Vi har det samme i både gangen og i stuen - det gir en dekorativ og spennende vegg - spes. om den er hvit eller lys....

Lykke til videre med både kjøkken, eksamenslesing, og bihulene!

klem

Mia sa...

Så langt som dere har kommet, og så flott som det blir! For et herlig, stort og lyst rom det nye kjøkkenet kommer til å bli. Og artig for oss andre å få følge med fremgangen også. Ikke dumt det å leie inn en snekker, det er jo ikke så lett å rekke over alt selv, og "fagfolk er jo fagfolk..." og utfører tingene raskere enn man gjerne selv hadde gjort.

Anettes hus sa...

Sååå fint det blir:) Kjempe-koselig! Elsker det smale panelet på veggen! Gleder meg til å se det endelige resultatet!

Klem Anette

På toppen sa...

Det blir kjempebra!
Jeg kan formelig kjenne lukten av treverket når jeg ser på bildene dine. Nytt og flott, og en snekker som gjør jobben. :-)

Gnistrande snö sa...

Åh så fint! Vilket underbart kök ni kommer få. Gillar verkligen de stora ytorna och de fina ljusinsläppen. Ser superfint ut med träpanelen på väggarna. Du gör rätt i att välja färgnyans med stor omsorg till detta vackra kök.

Ha det gott!

Kram
Katarina

hvorfor ikke... sa...

Ja, det kan jeg skrive under på at det blir nok å gjøre...vi hadde også snekker, selv om mannen i huset også er byggmester...men det tar mye tid å restaurere et gammelt hus. Blir fint, da! Gøy å følge med!
smil Torunn

Tove sa...

Slik er det her også, det bygges veranda mens vi er på jobb. Kjempespennende og morsomt. Ikke minst fordi han som gjør jobben er utrolig nøye og eeelsker detaljer. Og det ser jo ut til at kjeøøkenet blir stort og lyst og fint:) Blir spennende å se hvilken farge du velger på veggene! Og du, du skal ikke til Notodden 29 november da...

klem

Hilde sa...

Det blir virkelig fint! Spennende å følge med. Det ligger en utfordring til deg på bloggen min, dersom du har lyst da!

Tove sa...

sendt deg en mail:)