10 desember 2008

Julerose


Dette må vel være en ordentlig julerose? Julekortbildene mine er vel i havn, og jeg føler meg så flink som er så (til å være meg da) kjempetidlig ute! Nå må ikke dere flinke jenter som har hatt kortene klare i en måned allerede, le høyt og rått, for det er absolutt ikke uvanlig at mine julekort sendes ut i romjulen nemlig...

Temaet for årets julekort ble julerose. Så nå skal det bare redigeres litt mer, printes og kuttes og limes og pyntes og skrives hilsener...for hånd selvsagt. Mali-mo mannen smiler av meg og påstår at jeg har et litt ekstraordinært forhold til julekort. Tror kanskje at han egentlig syns jeg er litt overdrevent opptatt av alle trykksaker som sendes ut fra heimen vår. Hihihi. Jeg kommer ikke til å innrømme noe, men ut fra hvor mye tid og penger jeg bruker på julekort hvert år...er det mulig han har et lite poeng. Et ørlite et. Men ikke fortell det til han!!!! Jeg ser det er flere enn meg der ute som holder på med julekort nå. Hva med deg? Sender du julekort? Og lager du dem selv?

Denne søte awarden har jeg fått fra Eplefruen, Christine, Kvardagsliv , Huset på kollen og Galleriden, tusen tusen hjertelig takk! Dette er alle kjempeflotte blogger som jeg ofte er innom. Og jeg må få gjenta at jeg blir fryktelig glad for en sånn koselig oppmerksomhet, jeg er bare så utrolig dårlig på å huske å få dem på trykk! Jeg kunne gitt denne videre til så mange der ute, men velger å dele den med noen av alle de fine nyere bekjentskapene her inne, som alle skriver med varme og deler litt av sitt liv med oss som er innom: Engel - Den hemmelige hagen - To hus tett i tett - A-mora - Guttemamma - Monas Lykkebo - Frå eit A4 liv - Pieces...og Anna Lisa (som jo ikke er så ny, men som får den likevel). Ooops, det ble visst ni. Jaja. Nå har ikke jeg sjekket så nøye om dere har den fra før, men det syns jeg ikke spiller noen rolle, for dere får den av meg uansett :)

God og fin dag til dere alle sammen!

28 kommentarer:

Hespe sa...

Jeg lover - jeg ler IKKE!!! Jeg er enda ikke begynt å lage og skrive julekort. Oi, oi, lurer bare på når jeg skal får tid til det...

Ditt julekort blir helt nyyydelig - som du sier; en EKTE julerose!!

Ha en strålende flott uke videre!

happy in pink sa...

oj...skulle inn å sjekke ut det nydelige rose-bildet...og så ser jeg at bloggen min har fått utmerkelse!!!:)))

såååååå utrolig koselig!!!
ja...nå ble jeg skikkelig glad:))))
tusen millioner takk!!!
syns jo det er veldig koselig når noen finner fram til de små bloggene mine...

må bare si at det bildet ditt var nyyyydelig!!! du er så flink!!!

julekorta er på vei fra england...bruker kodak sin lab der...har gjort det veldig enkelt for meg selv iår...
satt sammen to bilder av guttene...og skrev god jul;)))
that's it!!!

ønsker deg en fortsatt deilig dag...
klem fra tara:)

Bo med barn sa...

Jeg er også ferdig med mine...og kjempestolt!! Har laget dem selv i Photoshop og er veldig fornøyd med at de er helt "mine".

Ps: shoppingen gikk supert idag. Nå hiver vi i oss mat før vi skal på skoleavslutning/Barnas fredspris på skolen, så skal det pakkes mer ordre. Hu hei hvor det går :)

sologbolig sa...

Ler ikkje, dette blir heilt sikkert kjempefint. Eg er ferdig med noen julekort som skal utenlands, men har ein heil haug igjen. Lager noen sjøl og har også kjøpt noen fine nostalgiske. Skriver mye på kortene ....om "alt" som har skjedd!! Så det tar tid, men eg syns det er koselig. Ha ein fin kveld.

Christine Louise sa...

Åååå så utrolig nydelig rose :) Klem

Frk Mille sa...

For en nydelig rose, det må du nesten få opp på veggen. Hadde sikkert vært kult og fått dette skrevet ut på et lerret.

Blir hvertfall et nydelig julekort.

Guttemamma sa...

Kjære deg!! Føler meg som en kikker nå altså...for jeg skulle jo sjekke innlegget ditt, du ligger jo på rollen min..., så da oppdaget jeg at du har gitt noe til meg...! Blir like glad hver gang noen velger meg jeg.....,vram av glede!! Klem
ps.rosen var nydelig!!

Miss.T sa...

hehe..julekortene dine ligger det jo masse omtanke og arbeid bak da høres det ut som.
Jeg skannet inn bilde av mini som ble tatt av fotograf i barnehagen som jeg var superfornøyd med.. sendte det videre til fotobutikk med ferdig trykket tekst på og skrev en personlig hilsen nederst.. i tillegg var det jo selvfølgelig noen reinsdyr som pyntet opp på kortet: )

... 4 på toppen sa...

Du er med andre ord like rask som meg. Jeg sitter akkurat nå med fotoskriveren tett ved min side. Den går varm snart. Men skal disse julekortene ut før jul, så må jeg bare henge på. I år blir det en litt annen variant. En litt skrytete en, vil kanskje mange påstå. Skal legge ut et bilde når jeg har det første kortet ferdig jeg. Og når blir det, lurer du sikkert på? Ja, som jeg sa, forhåpentligvis før jul :-)

Ha en strålende julekort-produserende-tid.

Dans på roser sa...

Juleroser er jo bare SÅ skjønne.
Så flink du er med julekort og greier. =) Jeg ler ikke, er ikke avansert på den fronten- ikke i det hele tatt.

Artig kommentar i bloggen min, tusen takk!
Apropos søppelhaug på trappa; det er en tid for alt. Jeg gleder meg til å følge dere videre i oppussingen. Det er spennende. Er sikker på at det blir kjempelekkert! Jeg liker jo så godt stilen din. Med en gang jeg leser Mali-Mo, så tenker jeg; sølje på sløyfebånd på blomsterkrukke! Glemmer ikke den så lett.... nyyyydelig.

Klem.

Anettes hus sa...

Kjempe-fin julerose! Så flink du er som er ferdig med julekorta allerde!! Gidder du å ordne med mine også?!

Klem Anette

Tante Mimmi sa...

Eg er jo ferdig for leeeeeeenge sida! (krmt) men..som vanleg er eg nesten ferdig! Alle manglar litt perler...har berre skreve på to..! Men..dei ligg no der som anna ikea vare- så det er jo monteringa som står att!
Enig med deg- dette er ei ekte julerose! Noko vemodigt vakkert over det heile! (pst! Mannane treng ikkje vite alt!)
Jul blir det anten allrommet er gult eller kvitt?! Og når jula er over kan det jo berre væra slik, for då går me jo mot påske!!!!
(pst! eg har lagt att ein "stygg" komentar i butikken din- men heile julehandelen min skulle jo eg ta hos deg!)
Trur eg seier : god helg!

ingridmarie sa...

Hjartelig takk for kjempekoslig utmerkelse frå deg!!! Vart veldig glad for den! Les lenger nede om at du kosar deg med julekortlaging og skriving-eg har store planar om å få gjort noko med saken i dag, er heime med sjuk lillegut, som sikkert vil gje meg ei hjelpande hand :) Ville berre sei at eg kosar meg veldig her inne hos deg! Bildene frå bursdagen til Vesla var til å få vatn i munnen av ! Tenker å låne glasuroppskriften din-kjekt med sånn "fluffy"glasur! Varm helsing frå IngridMarie

Landcharm sa...

Takk for besøket. En flott blogg du har. Vi besøkes.

A-mora sa...

Jeg ler ikke av deg og julekort. For jeg har det sånn jeg også.
Bruker en liten formue på julekort:)) Det er så trivelig og sende og få julekort. Særlig de hjemmelaget og håndskrevne.
Tusen takk for Award, det setter jeg pris på:))
Ha en fin dag.

Ingrid sa...

Ja, det må vel kunne sies å være en ekte julerose!! :)

Lena sa...

Duh - de julekortene er ikke heeelt ferdig her i heimen heller... Ferdig scrappet og ferdig printet ut - men så var det å få de i konvolutter da. Pjuh!
Jeg sier : la oss nå ikke stresse for mye! Jula kommer og jula går fortere enn det vi aner, i grunnen... Så dere får kose dere i det gule allrommet og så får du heller glede deg dobbelt opp til kjøkkenet endelig blir ferdig!
;o)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Tusen takk for koselig helsing hos meg. Takk, det varmar.
Klem

På toppen sa...

Det var en fantastisk nydelig rose!

storeflittig sa...

Hei hei:) Jeg har laget julekort for en mnd siden. Men... har jeg printet de ut enda? ehh:) nei, hihi. Jeg tenkte jeg skulle ta en tur til byen å gjøre det i morgen, faktisk, du satte meg på rett kjøl nå. Jeg lager bare i photoshop, og så printer jeg ut helt normal størrelse (10*15) hos en fotobutikk, hehe. Latskapen lenge leve. Og så er jeg jo fattig student, så det er mer enn nok for mine mottakere.

Kjempeflott bilde du har tatt. Tror det er mange som smiler ekstra når de får julekort fra dere!

hannas form sa...

Å, tusen tack för din fina kommentar och att du visade mig till din otroligt fina blogg...jag länkar direkt!

KRAM
Hanna

silje-sin sa...

Hei hei:) Så flink du er som gjør deg så flid med julekortene! De er sikkert en fryd å få:) Jeg laget og skrev alle julekort for hånd før, men må innrømme at det går fortere i svingene nå:) Har de siste årene bestilt helt enkle fra japan photo, enkle hvite med bilde av ungene. Vi bestilte 50 i år, og jeg tror det kom på 198 for kort+konvolutter levert hjem i postkassa. Nå ligger de klare i gangen og skal sendes i morgen!

Ønsker deg en flott helg!

klem fra silje.

Pulsatilla sa...

For et nydelig bilde! Jeg har bare hvite juleroser, men jeg tror ikke de kommer til å titte frem til jul her. Har dessuten plantet dem akkurat der snøen raser av taket, så jeg er spent på om de overlever i det hele tatt.

Julekort, ja. Nei, jeg har ikke hatt dem klare en måned. Har prøvd å få et fint bilde av to små i lengre tid men innser nå at skal det bli noe julekort med barnebilde på må jeg klippe og lime litt i photoshop... Eler kanskje jeg skulle gå for blomster jeg også. De lager hvertfall ikke så mange grimaser når man tar bilder av dem...

iden sa...

Hei du:)

Nydelig julekort du har på gang!! Og jeg ler ikke en smule, bare smiler hjertelig! Sjøl har jeg ikke begynt å sende julekort... men etter å ha sett så mange nydelige (som ditt), tror jeg jammen at jeg skal begynne med det neste år:)

Og, awarden er velfortjent, gode du! Tenker fortsatt på hvor koselig det var å sitte med deg på det bloggetreffet! Du er så gøy og god!

Og, og, og.. hihi.. så utrolig kjekt at du ble litt julegaveinspirert!! Tiden strekker ikke helt til for meg heller, så noen tips må nok graves fram til neste år - men greit med en liten idébank:)

Håper du får en fantastisk deilig helg!! Her skal det fråtses i eldhusrøkt pinnekjøtt til 250kr kg - mannen min er gAl!! :fnis:

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg tror aldri jeg har sendt julekort jeg, men i år hadde jeg faktisk planene klare. Jeg har et gavekort hos Japanfoto som går ut ved nyttår, så jeg satte meg ned og plukket ut bilder som skulle sendes til bestilling. Men så er det et eller annen feil med systemet deres eller dataprogrammet mitt, slik at bestillingen ikke kommer gjennom. Etter det ga jeg opp, men tanken var god :)

Anonym sa...

Vel overstått bursdag!
Nydeleg julerose:0)

Henriette sa...

Julekort ja. Det må eg laga tenker eg kvart år, og i år SKULLE eg koma lenger enn til tanken........det er ikkje for seint enno er det vel?????

Tuuuuuuuusen takk for award:) Eg vert så glad når nokon synes akkurat min blogg er verdt å kikke innom. Takk, takk, takk:0)

Ha ei god natt:)

Olstad sa...

Riktig god helg. Hos oss blir det sikkert romjulskort som vanlig har nemmelig ikke kommet så langt så jeg synes du vært kjempe flink.

Utrolig vakker rose.