29 januar 2009

Benkeplate
Jeg har fått noen henvendelser om benkeplaten vår på kjøkkenet. Hvorfor kjøpe dyrt hos en fancysmancy kjøkkenbutikk, når IKEA i moderert utgave blir like fint? OG MYYYYE billigere ;)
Benkeplaten er altså en heltre eikeplate kjøpt hos IKEA. Disse benkeplatene kommer ferdig oljet, så første steg er å vaske med trerens for å få oljen bort. Deretter må den pusses ned, lutes, pusses, lutes, og deretter påføres 3-4 strøk gulvolje, som poleres ned... Og tro meg: dette høres verre ut enn det er. Tilslutt får den en hvit-antikk finish, og den kjennes ut som silke. Jeg er kjempefornøyd!!!!!
Det er litt stille hos meg for tiden, og jeg har ikke så mye tid til å besøke blogger eller kommentere. Lover å komme sterkere tilbake!!!!!! Og jeg blir utrolig glad over alle koselige hilsener dere legger igjen. Kjekt med bestillinger til mali-mo ( b u t i k k e n ) også!

23 kommentarer:

Villa Luftslottet sa...

Vi har også slike benkeplater i oljet eik fra ikea, men jammen ble de fine med hvit finsh altså:) Skjønner at det ble mye jobb ja...;) Forresten har jeg ny adresse til bloggen, men det er jo bare å klikke på linken rett over her:)

Hespe sa...

Kjempefint, og veldig smart - hvem vil ikke tjene inn noen kroner, som kan brukes til annen sæsj.. :o)

Ha en fin dag!

Klem fra meg

Emmeline sa...

Så FLOTT benkeplate:) Syns vel faktisk at det hørtes ut som litt jobb, men hvis det blir like fint som fancy pancy benkeplate til en million så er det jammen verdt strevet:)

Kjekt med nye innlegg fra deg. Syns du er så flink. FLOTTE ting i Mali-Mo butikken, kreative lekre og kunstneriske kjoler. Du er flink!!

I morgen braker det løs i BT, noe jeg ANGRER forferdelig på. Hele tiden!! Men nå er det forsent å angre for avisene er ferdig trykket. SUKK...

Ha en fin dag i Mali Mo huset:) Tudelu!

... 4 på toppen sa...

Dette så jo kjempefint ut. Og selvsagt må man prøve å spare der man spare kan. Det er jo nok annet å bruke myntene på i butikkene nå og frem mot våren.

Ha det godt så lenge :-)

Miss.T sa...

Flott benkeplate !! greit å spare noen kroner.. pengene fyker ut når man pusser opp.

Hulda sa...

Helt enig! Denne benkeplaten ser jo flott ut. Koselig at du får bestillinger også da. :)

Gamlå sa...

Takker for tipset for resultatet du viser etter heller masse arbeid er bare helt utrolig lekkert!!

Dere har vært flinke.

klem fra Gamlå

Miamor sa...

...herlige saker du har fått til i butikken din..du har jo produsert en god del jo....og benkeplata skulle jeg gjerne strøket litt på....Ta det viktigste først..sånn er det.. ;)

Guttemamma sa...

Nå har jeg kost meg med de siste innleggene dine!! Benkeplaten ble helt etter min smak!! Smil og klem

A-mora sa...

Vi og har kjøpt samme benkplate som du på ikea.

ha ei fin helg

Anettes hus sa...

Nyyydelig benkeplate!! Smart å gjøre det selv! I alle fall når resultatet blir sååå bra!

Ha en fin kveld!

Klem Anette:)

Henriette sa...

Så flott benkeplate vart. De er jammen både flinke og kreative!!!!

I helga skal eg pusse golv på hytta. Pussar ein ikkje opp heime, så er det jo best å sørge for ¨ha noko å gjera på hytta;)

Ha ei god helg.
Klem:0)

Huset på toppen sa...

Ja,dette var litt av en jobb å gjøre!! Men så blir dere kjempefornøyd til slutt da:)Smart løsning!!
Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem

Liv Elin sa...

Hørtes avansert ut den behandlingen , men du så fin den var !! :) Gleder meg til å se fler bildewr av kjøkkenet etterhvert ! ;)

Nydelige kjoler du lager - er ofte innom butikken din og titter!;)Kjempeinponert!

God helg til deg og dine !

Huset i Hagen sa...

Hyggelig å høre fra deg igjen hos meg. Her går det unna ser jeg med kjøkkenet. Jeg prøvde meg med noe lignende på min kjøkkenbenk (men med lasur)men den er ikke i teak :0( Den ble ganske grei, men det er så lenge siden nå, at nå er den ganske så slitt og stygg. Også med malingflekker!! Måtte jo male litt dukkesenger på kjøkkenbenken...Smart. hi,hi. Jeg har lyst til å bygge litt mer kjøkkenbenk også, og da vil jeg bruke teak, men de gangene jeg har vært på Ikea har de ikke hatt dem inne :0( Men jeg gir meg ikke. Da skal jeg jammen prøve meg etter din oppskrift. Som silke. Det høres deilig ut. :0) God helg! Klem fra Anita

mi-rachel sa...

nydelig blogg.
håper det er greit at jeg linker deg til :)

Anne på Moseplassen sa...

Alltid kjekt å kunne sette sitt eget på det man kjøper :) Benkeplata så nydelig ut den.

Cathrine sa...

Så fin platen din ble! Du må gjerne komme til meg og mann og gjøre det samme med frontene og kjøkkenbenken vår før vi selger altså. ;)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Tittar in för att önska dig/er en flott vecka söta!!

Klem

storeflittig sa...

ooi! det er jammen jobb:) godt resultatet ble så utrolig bra!! håper alt er bra i malimohuset!

Marihøna sa...

Hei på deg! Gleder meg til å se hele kjøkkenet ditt :)

Drømmen om en eplehage sa...

Lekker ble den!
godt med alt arbeid som er gjort, så du kan gi deg selv en god klapp på skulderen!!! Og det kan du gjøre ang mali-mo butikken også :)
For noen kunstverk du skaper. Helt målløs jeg. Tror du noen ville merke det om jeg plutselig latet som om lille hjertet var en jente slik at jeg kunne kjøpe kjoler av deg?? hihi!

Ønsker deg en god uke på alle mulige måter!
Eplekos :)

Villa Luftslottet sa...

Jeg er helt enig med deg!! Det verste er når 11-12 år gamle barn legger ut i nettverdenen på egenhånd - uten veiledning av fornuftige voksne.
Nå må jeg springe, skal hente herren som kommer hjem fra jobb idag:)
vi "snakkes":)
klem