10 februar 2009

mali-mo på TV ( ingen nyhet da, men...)


De fleste av dere så nok vår interiørbloggerfavoritt Emmeline fortelle om bloggen sin i NRKs Sveip forrige uke, hvor hun i tillegg til å synge muntre toner (!) også fortalte litt om bloggen sin og om norske interiørblogger. Så mens Emmeline og programlederen koste seg (det så iallfall sånn ut), så satt jeg i sengen (fremdeles ingen stue her nei) og puttet eplebiter i lillemalien. Det koster nemlig litt å få en meget bestemt 2-åring til å oppgi favorittprogrammet "Drømmehagen" bare for at jeg skal få se "mamma-tv". Plutselig skifter bakgrunnen i programmet og MIN blogg dukker opp. Skal si eplebitene skvatt! I et lite sekund fikk jeg nemlig for meg at en hærskare med kameramenn stod gjemt bak sengen for å intervjue meg også. På direkten. En mali-mo med ullstilongs, bustete hår og epleflekkete sengetøy. Urk.

Da sjokket hadde lagt seg og jeg hadde konstantert at det ikke stod noe tv-team på soverommet ble jeg igrunnen ganske stolt over å være på tv sammen med Emmeline! Og gjett om jeg angret på at jeg ikke kom på å ta et bilde! Både BO og Karna var smarte nok til å være raskt ute med fotoapparatet og fikk foreviget seansen, og jeg kunne igrunn bare sukke over eplebitkaoset mitt og mine manglende fotoideer.

Men så kom Ingeborg! Inn på mailen min tikket det nemlig et bilde, av Emmeline og programlederen, som begge står og kikker på mali-mo bloggen. Juuuhuuu! Tenk så snilt da dere, her har hun ordnet med kamera og nett-tv og kabler og styr, bare for meg! Og jeg vet ikke hvem hun er en gang! Tusen takk til deg, snille Ingeborg, for et koselig minne ;)

25 kommentarer:

Henriette sa...

Jammen fins det mange snille mennesker her inne i bloglandia:) Såg innslaget på nett-tv, og tenkte på deg som ikkje hadde fått tatt bilete, men kom jo ikkje på at eg kunne ta bilete. Det sviv ikkje like fort hos alle nei;)

Ha ein flott dag.
Klem:0)

Krusedull sa...

Det var et morsomt innslag (og innlegg)! Ser deg for meg liksom. Hvis du ikke fikk alt hun sa ed deg, midt i viraken, kan du jo som meg se det på nettet. Hvis du ikke har gjort det allerede... Her er stedet jeg fant det (håper det blir rett):

http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/158275

Flotte sekunder i rampelyset det!
; )

Ninas Drops sa...

Så moro.
Fikk ikke sett programmet.
Men nå skal jeg jaggu se om det ligger på nrk sine sider.
Drops

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Å vad jag hade velat se detta!!!

Att du kom med är ju ingen bombe!! En av Norges flottaste bloggar jo ;D

Stor klem hjärtat & njut dagen

Hulda sa...

Sånt er jo bare så artig og koselig. Veldig artig for deg. :)

Magny sa...

sååå gøyalt da... hvilken nrk-kanal var det på???
tenker du fikk hikke...
klemmer~~~

Anne på Moseplassen sa...

Så morsomt da :)
Gratulerer med velfortjent publisitet!

Anemone sa...

Ååå det ble observert ja :-)))

Grattis

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Næmmen gud så gøy. Tror jeg hadde hoppet til da ja.
Gratulerer.
Ha en herlig kveld
klem

Miamor sa...

jeg gikk jo helt glipp av dette jeg da...hadde bestemt meg for å se..men måtte være taxi akkurat da..kankje jeg kan sjekke det på nettet??+ håper alt er vel...deilig vinter og sol. sol. sol....

Ramme alvor sa...

:) ja enig med alle over..fortent :)

Lite tips. Når du ser saker og ting på nett, som du kan med dette programmet og alt annet som NRK sender...så er det bare å trykke tasten "print screen" som du har på tastaturet på dataen din. Så limer du skjermbildet inn i et bildebehandlingsprogram...som alle bloggere alltid har :)

Klem
Britt

Sivs hus sa...

Hei, Fikk dessverre ikke sett innslaget. Ha en fin tirsdag. Klem Siv

Anettes hus sa...

Så kult!! Gratulerer med "TV-opptredenen"! Jeg så det ikke selv, men har jo fått det med meg;)

Ha en fin kveld!

Klem Anette:)

Maria sa...

Åhhh, hvor utrolig sødt gjort af hende :-) Så fint du også var med på NRK. Jeg har set udsendelsen på net-tv, skulle jo ikke gå glip af det bare fordi jeg er dansker ;-)

Klem Maria.

Tulipa sa...

Vad roligt!
Förstår om du blev lite chockad!

Kul att någon ville sända dig en bild!

Kram Mariette

Smilla sa...

Håper du holder beina på bakken etter et snev av kjendistilværelsen ;)

Har sagt deg før, men sier det gjerne igjen - Bloggen din er veldig koselig, bildene dine er vakre og jeg er innom flere ganger i uka for å se hva som skjer her inne.

Aina sa...

Det var kjempegøy å se Emmeline på tv, og artig at hun delte litt på sine 15. min of fame.
Din blogg er jo super og skulle fått litt mer egen-tid;0)
Ha en super onsdag!

Klem A.

Petunia sa...

Det er så morsomt dette med deg og med Emmelines! Stå på jenter!
Det ligger noe til deg på bloggen min!

liven sa...

Grattis da Mali-mo:o)
Fikk selvfølgelig dette med meg:o)

liven sa...

Var visst hos hverandre samtidig her:o)
Denne zinksprayen kjøpte jeg hos jernvarehandelen her og den stod sammen med annen hobbyspray!!
Lett å jobbe med så dette var gøy:o)

Guttemamma sa...

Hei du!! Jeg så innslaget på nett-tv og så kjempegøy og god reklame for den flotte bloggen din!! Bildene dine er jo alltid så vakre!! Nattaklem fra Anette

BO sa...

Var allerede smitta, så da så... Du kan berre syta, for da gjere eg og... Vetlepompen var i barnehagen i dag, etter halsavondt, grønt snott og feber i ei veka. Trur faktisk at han må vera heima i måro igjen, ettersom han fekk feber i kveld... Eg forstår så inderlig at folk putta ein stikkpille i poden for å levera i barnehagen, om huff, da e kje rett.
Men ka skal ein gjer når virus etter virus dumpa i håve vårt, og sjukedagane til mannen er oppbrukt (nesten) i februar!!! Eg er jo heldigvis litt meir variabel i forhold til daga, ettersom min sjef(meg)er ganske grei og lempelig med arbeidstida. Heldigvis har pappen jobba kveldskift denne veka, sånn at guttaboys har kopt i lag på dagtid. Då har mammao jobba. Det har igjen ført til lillepompens evige utsagn: Mamma jobbe...(liten kunstpause)...heile tio! Hehehehehehehhe!
Ha ein gode kveld! Eg starta dagen med paracet og saltvatn, for her byrja det å tetna. Men eg skal i bryllaup i helga, og eg ska fotografera, så eg KAN ikkje bli sjuk. Dermed basta. Så alle bugs: Keep off!!!
Goa natto!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Fikk det ikke med meg men skal jammen meg bruke linken fra Krusedull og se!De kunne jo ikke valgt en flottere blogg en din når de skulle vise på storsjerm, det er så VAKKERT her inne :o)

Har et spørsmål til deg ang.SMEG kjøleskapet.Har så innmari lyst på det MEN for en pris.....Har du sett noe som ligner, noe i samme "gata"?Kjøleskapet våres har ryki i dag men det passer ikke med SMEG kjøp nå som det er bryllupsutgifter i lange baner...Var muligens litt frekk jeg nå men er SÅ sjuk på et kjøleskap i den stilen :o)

Klem

Marie sa...

Så koseleg da :)
Forstår godt at dei viser frå din blogg eg så fin som han er. Må seie eg ser deg litt for meg i ullstilongs som du seier, hehe.
Så flott at nokon tok bilde til deg :)
Klem :)

Mi :) sa...

Ååååååå - jeg liker bloggen din så kjempeveldig godt :)))

Håper du får en tverisgjennom koselig weekend :)

Mi:)