03 april 2009

Rosa påske
Her er påskeferien igang om 20 minutter, og med sol og skyfri himmel ser det ut til at den starter bra! Ikke mye som minner om påske hjemme hos oss ennå, jeg er igrunnen ikke noen påskepynter. Tror ikke jeg har en eneste kylling i huset jeg....selv om jeg lenge har ønsket meg noen sånne flotte gammeldagse påskeskåler med høner på. Vi satser på hjemmelaget pynt her i år også, og den blir sikkert ikke ferdig før påsken nesten er over kjenner jeg meg selv rett ;) Litt gule blomster kommer vel også i hus etterhvert, og i mellomtiden er jo de nydelige rosene fra snilleste mali-mo mannen flott som rosa påskepynt. Kanskje rosa blir årets påskefarge hos oss?

.
God fredag alle sammen!

14 kommentarer:

maren sa...

I really love your Pictures!
Greetings from maren

Hespe sa...

Titter bare innom deg for å ønske deg en supergod påske!

Selv er jeg ganske snart på farten hjem til Nordfjord. Gleder emg til late dager med mye kos. Kommer solen frem fra bak skyene, så er jo det en ekstra bonus også - krysser fingrene!

So long...

Klemmer fra Hildegunn

mi-rachel sa...

fint med rosa påskepynt!

Jannicke sa...

Rosa er MYE bedre enn gult, spørr du meg :o)
God påske! J.

Anettes hus sa...

Så nydelige bildet!!! Ha en fin helg - og påske!!

Klem Anette:)

Landcharm sa...

God påske, ja skulle gjerne sett at påskefargene var rosa.

Maliva`s verden sa...

Kjenner meg igjen der...her er det ikke et eneste gult innslag...den tiden er over hvor barna var små og kom hjem med kyllinger og egg i alle slags farger....nå går det kun i litt rosa innslag:O)Nydelig bukett du har fått...Go`påske til deg fra Maliva

Gnistrande snö sa...

Absolut underbara bilder av dottern i gungan, så härliga bilder, vilken fart och fläkt.

Ha en fin helg!

Kram
Katarina

Anemone sa...

Nydleige bilder, som gjør at jeg tenker, la nå påskepynt være påskepynt. Litt påskeliljer og marsipan, og vi er der tvert :-) For blir været bra skal vi jo ikke være inne å nyte den vel??

God helg til deg også. Nyt livet og våren.

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Tycker rosa är en perfekt påsk färg eftersom jag inte gillar påsk gult eller GUL GULT liksom...

Hoppas ni får strålande dagar

Klemmer & Glad Påsk

Anonym sa...

Rosa er en flott påskefarge! Eneste påskepynten som er i Igihuset er det barna som har laget og det har en fin sjarm og historie i seg. Håper du får en fin påskeferie!

Miamor sa...

..god palmehelg til deg ...med eller uten påskepynt..jeg har ingenting..like greit..litt tulipaner og et hjemmelaga påskeegg....og lys...da er påska redda...

MeyBiMe sa...

Ja hvorfor ikke rosa????
En nydelig vårfarge det :-)
Liker alle de friske fargene til PÅSKE jeg :-)
Ha en strålende fin PÅSKE!!!!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Ja, hvorfor ikke? Jeg er ikke spesielt glad i gul jeg heller, så det vil nok aldri bli den store påskefargen hos meg uansett. Nydelige bilder, som alltid :)