01 mars 2009

tantegave


Disse flotte bokstavklossene kom i hus takket være en snill malitante. Akkurat sånne klosser hadde jeg også som barn, og jeg blir helt hensatt til dengang da av å se på dem.
.
Responsen på det forrige innlegget, om lillemaliens nye rom var kjempekoselig! En liten oppklaring er likevel kanskje på sin plass til alle dem som nå tror at vi lever i et deilig sukkertøysfarget, avdempet og alltid-like-ryddig hjem....sorry! Men er ikke det noe av det fine ved å ha en interiørblogg da? Vi velger selv hvilke utsnitt fra virkeligheten vi vil dele, og koser oss med vakre og inspirerende bilder av ryddige rom. Også er det gjerne flere av dere der ute som gjør som meg når bildene skal tas? De verste fingermerkene fjernes forsøksvis ved hjelp av en dæsj med Jif-spray, og alle ting som ikke passer inn, som grelle plastleker, knallrosa dukkevogner og en meter store skikkelig plasssticc dukkehus skufles raskt unna; inn i et hjørne utenfor kameraets rekkevidde, eller de kastes rett og slett hulter til bulter ut av rommet. Hehe. Og der ligger de ennå. Ellers har man jo alltids detaljbilder som disse her...til de dagene man ikke er i skuflemodus.
.
Ønsker dere alle en flott uke!

24 kommentarer:

Hulda sa...

De klossene var jo flotte! Akkurat må har hun vel mest glede av å stable dem, menetterhvert blir det artig å lære bokstaver å sette sammen ord. Virkelig en kreativ leke.

Bo med barn sa...

Detaljbilder er tingen når huset sånn generellt står på huet:))

God ny uke:)

Anettes hus sa...

Kjempe-fine klosser!! Sikkert morsomme og leke med - og ikke minst veldig dekorative!

Ha en fin uke!

Klem Anette:)

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* Du får sagt det du.... det er ikke for ingenting at bloggen min heter fjeldhammerskaos, selv om det ikke fanges på bilde!!

Ha en fin uke..'klem

Miss.T sa...

Flotte klosser !! nostalgiske og fine : ) hehe.. enig med at rot og lort skyves raskt tilside når bilder skal knipses : )

mi-rachel sa...

godt sagt.
kjenner meg igjen i dette :)

Frau Putz sa...

Sådanne klodser havde min far også som barn - for omkring 60 år siden - og jeg legede med dem, når jeg var på besøg hos mine bedsteforældre. Det er da ren nostalgi.

Herligt med lidt "sandheder" om alle de hemmelige tricks I interiør-damer benytter. Var altså også ved at være lidt bekymret for, om jeres børn ikke får lov til at lege med legetøj, som "ikke matcher" :o) Det er i hvert fald svært at få de elskede LEGO-klodser til at matche med pastelfarverne.

Nina`s hjem sa...

Slike klosser fikk min gutt også til jul i fjor. Er kjekt å kunne leke med klosser og bokstaver. Gir læring og lek:)

Guttemamma sa...

Slike leker er som musikk i øret for en pedagog...hi hi

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Tjingeling!

Har du fått med dig att vi nu arrangerar MammaBlogg Gala i Göteborg den 4 Juli. Vi har börjat ta emot förhandsbokningar & MÅNGA glada mammor har redan slängt sig på ;D
Men vi vill se flera, så nu tipsar vi dig!

Ta en titt på våra på våra bloggar, där hittar du all information du behöver.

Ha en strålande dag ♡

Mvh
Sessanochprinsessan
Duracellmamman
Wojtan

Villa Hemmet sa...

Hihi, klart man röjer och piffar innan man fotograferar :-D
Smutstvätt och dammtussar vill man inte se i bloggarna, det har man ju hemma :-D

- Jenny

Sivs hus sa...

Hei, ja helt enig. Det gjelder å finne noe man setter pris på hos seg selv når man tar bilde, og så kommer rydding en annen gang... Flott å høre at du også har småbarnsmamma verden rundt deg. Lekre klosser. De fikk jeg også lyst på. Hvor kan jeg få tak i de tro? Klem Siv

Ann-Helen sa...

Hehe, mange som kjenner seg igjen tenker(håper) jeg;)
Et flott rom tulla deres har fått, og så er det veldig morsomt å få gaver mammene liker;)

... 4 på toppen sa...

Jammen godt å høre at flere tar den rydde-metoden før fotoshoot.

Jeg tar den ryddemetoden før vi får besøk også jeg. Og det bærer det ene rommet vårt tydelig preg av. Det blir aldri ryddig der inne og pulten finner vi snart ikke igjen under hauger med papirer, hobbysaker, leker, bøker og rot.

Men det blir jo ryddig i de andre rommene til gjestene kommer da :-)

♥klem♥

Det vita dårhuset sa...

Halloj!
Hamnade här genom en annan blogg och blev kvar här ett tag!
Väldigt fint hem har du =)
Kram Erika

Needful Friends ... Miss Holly Golightly sa...

meget fine klosser ;O)

ha en fin uge ogsaa

kram anja

Anonym sa...

kjempefine klosser,de kunne jeg også tenkt meg til lillemor i huset......:)
Mvh Julie

Ett hus i vitt sa...

Åh de klossarna är verkligen underbara!! Och din flickas rum är som en dröm... Bara älskar hennes säng. Ha det gott! Kram, Anette

Miamor sa...

...dere må skaffe dere klippekort på vitaminer folkens...men nå skal jeg slutte å tyte om vitaminer..men C-vitamin kan jeg anbefale i form av kiwi og film....håper dere får tid til å puste litt på innimellom....her har jeg vinterferie et par dager..og har kjøpt meg kvitmaling til et par dører og et bord som har blitt mer shabby enn chic...gjør som Irina i hennes blogg...maler et strøk på bordet istedet for duk..som ikke er helt min greie...

Nå kommer sola...jippi... Klem ;)

i et lite rødt hus sa...

Herlig skrevet, og jeg kjenner meg så igjen:)
De klossene var utrolig fine!

Tante Mimmi sa...

Har du spist kiwien din i dag???
Må passe på deg slik at du orkar å dele desse flotte bildene med oss!
Her er det vinterferie og datamaskinen er tjuvlånt;)
No er det kaffitid,igjen... ;)

hvorfor ikke... sa...

Tror jeg ikke noe på!!!
Hos deg er alt ryddig og pent og romantisk heeeele tiden, og alle er friske og lille malien er en ekte eventyrprinsesse, som alltid smiler og sitter pent på stolen- Sånn bare ER det, hehe!

Åh, nei du, det er nok kjente ting det der...og sånn skal det være. Det betyr jo ikke at vi ikke kan slenge ut et rotebilde, en gang i blandt-hvis vi har et poeng med det...Men ingen av oss tror at noen lever i et utstillingsvindu, selv om det av og til kan se sånn ut...hehe! Det inspirerer til å rydde og pynte litt selv også.

hvorfor ikke... sa...

...og klossene, de ER sjarmerende!

Synnøve sa...

Å ja! Noen lignende hadde jeg også som liten! Sukk, mimre mimre... Lurer faktisk på om de var så gamle at de hadde vært mammas...! Får ta en telefon hjem og høre, for de er jo så flotte :) Ha en fortsatt fin uke! Synnøve