21 mai 2009

Kjøkkenkrakk.
Jeg lurer på hvor mange av dere som har denne krakken hjemme? Jeg har kjøpt meg min andre trappekrakk fra IKEA nå, tror jeg må ha en på hvert sted lillemalien skal vaske fingrene, så jeg slipper unna flest mulig løft ;) Denne utgaven har jeg malt med en lys grå farge, som jeg blandet av forskjellige rester. Jeg ble utrolig fornøyd med fargen, syns den passet så godt til den grå veggfargen og kjøleskapet. Jeg tenker på å skrive noen velvalgte ord på trinnet. Er det noen som har noen ideer kanskje?
.
.
Tulipanen er en av de mange små blomstene jeg har fått av lillemalien den siste tiden. Denne hadde i det minste litt stilk, i motsetning til de fleste "hodene" hun serverer. Ute står derimot blomsterløse tulipan og perleblomststilker på geledd i bed og krukker...kan dere se for dere hvor pussig det så ut her på 17 mai med kun en eneste tulipan med blomst på i et hav av stiler? ;)
.
Vi har reist ut på hytten og skal være her hele helgen og selv om jeg må pendle til jobben imorgen, så får vi forhåpentligvis noen avslappende dager strålende sol...det er jo lov å håpe at regnskyene forsvinner da ;) Vi håper også på å få satt inn vinduet i lekestuen, og malt gulvet ferdig. Det er vel bare ca 2 kvadratmeter, så det går jo fort da! Kommer tilbake med bilder når vi er hjemme igjen, her ute er det trådløse nettet mildt sagt ustabilt, så jeg er tilbake på søndag ;)
.
God helg alle sammen!

46 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Eg har en sånn en:) Har plana om å male den men får aldri gjort det. Tar det en gang når eg orka. Men fin er den når den er malt.Du valgte en nydelig farge.

Du har så fin blogg. Nydelige bilder. Det er fryd å sitte og lese bloggen din.
ha en fin kveld
Klem

Dans på roser sa...

Hei! Nå var det lenge siden sist jeg har vært innom deg.
Så fint og inspirerende inne her hos deg atte!

Jeg har 3 slike trappekrakker, og jeg har planer om å anskaffe meg flere. 2 til faktisk. =) De er bare toppen. Perfekt for lille meg, både på kjøkkenet, vaskerommet og i garderoben. I tillegg er krakkene høyt elsket av mine barn. Når de spiser, når de tegner, når de gjør lekser....

Fin og enkel i designet.... og til en "spott-pris"!
Jeg syns fargen din er helt gååååååååååårdjøss. Og hadde jeg vært deg, ville jeg ikke hatt noe skrift på. Den er penest i all sin enkelhet. ;) Det var nå min mening....


alt godt! Kathrin.

liven sa...

Fin krakk dette og en flott farge du har malt den i!!
Håper været kommer seg i løpet av de nærmeste timene.....så vi kan kose oss!!
Disse frøene har jeg kjøpt på hageland...og der var ikke noe utvalg! Hvis jeg skal så til neste år vil jeg prøve å få tak i litt mer spesielle.....Men som sagt...dette var en prøve!!
Tenk at du fikk til dette med poding da......har aldri skjønt det der jeg:o)

ha en fin helg Mali-mo:o)

☆ SessanochPrinsessan ☆ sa...

Den krakken har jag gnudd på många gånger, men så har den bara inte blitt med hem. Har nok inte sett helt för mig hur jag skall bruke den, höjden har jag ju så det är inte många gånger jag behöver klättra för att nå högst i hyllorna ;D

Nydelige bilder som alltid frue, ett sant nöje var gång man kommer på besök.

Önskar dig & dina en strålade helg

Something White sa...

I think that Ikea-tabouret has a universal popularity! :D
Your Smeg-fridge is a real eyecatcher and a beautiful element in your kitchen!
Have a nice evening.

The Lavendar Room sa...

Så flott krakken ble, er en fin nostalgisk farge.
Jeg har følgt med på bloggen din, du finner på så mye kreativt!
(Jeg ble inspirert til å male sandkassen til datteren min etter jeg så bildene dine-utrolig skjønt!)

Ha en fin langhelg,
Klem Julie Helen

Blandet loft sa...

Åh, sååå pent kjøleskap! drømmekjøleskapet altså :)
Og jeg har en slik krakk jeg også ja.. som de fleste andre. Hehe. Men jeg har malt den sølv ;)

Bree Van Den Kamp sa...

Flott og kreativt "pimp my Ikea"!
Jeg liker også SMEG-kjøleskapet ditt....

Ha en vidunderlig dag!

TIA sa...

jaja... jeg har ihvertfall en på kjøkkenet, en hvitmalt og pusset slitt! Og har også en i kottet som fremdeles ligger i esken sin! Kanskje i løpet av sommeren får jeg pakket dem opp?

NUSSE sa...

Jepp, har krakken! Bruker den på vaskerommet, men kunne trengt en til til Lille-Nusse :-) Har ikka malt min ennå. Din ble rett og slett Vakker!

XXX

Rosa sa...

Eg har faktisk ikkje ein sånn krakk. eg er såre fornøyd så lenge minstemor ikkje kjem seg opp over alt, for ho er virkelig ein rakett for tida! Den einaste krakken me har i hus - på badet - står høgt oppe, sånn at ikkje snuppa skal stå og vaske hender (og det meste anna) heile dagen!

HÅpar de får ei fin langhelg på hytta!

Living White sa...

Elsker kjøleskapet ditt. Krakken ble fin, enkelt og pent!

jess1 sa...

tror vi tilsammen har 5 slike krakker nå... en på kjøkkenet,en ved postkassen,en oppe i gangen til alt mulig og 2 på hver side av gjerdet så minstemann kommer seg lett over til bestevennen sin ;o)

Dette er en supersnedig krakk,kun fantasien setter stopper for hva vi kan bruke den til ;o)

jess1 sa...

synes forresten du kan ta med restene av den blandede fargen din til nærmeste fargehandel og få den scannet,så kan jeg få fargenr av deg ;o) Den var kjempefin!!!

Kristin sa...

Hei
Nydelig blogg!
Kan jeg linke til deg?!
kristin

Jannicke sa...

Flott krakk,
fargen var du jammen heldig med ;o)

Kos dere på hytten!

Klem J.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Jeg har en som jeg ikke vet hvor er. Tror kanskje den har vandret til et loppemarked. Nå har lillejenta en fra IB Laursen på badet, som jeg skal ha på kjøkkenet etter hvert.
Men det jeg gjerne skulle hatt likt ditt var kjøleskapet.

Ha en kos helg
:)

Hem och Lycka sa...

*räcker upp handen* jepp, har en också. finfin färg! min är trären eftersom den bara står i förrådet för att nå upp till översta hyllorna men ska bli vit när det kommer fram i nästa hem.

kram Mia

krinkelkroken sa...

Flott farge på krakken!
Ser for meg potten med alle stilkene;))) har jo absolutt sin sjarm :)
Ønsker dere en flott helg på hytten!

Hulda sa...

Så fint og smakfullt hos deg! Liker så godt smeg-kjøleskapet. Har SÅ lyst på et!

Den krakken er skikkelig fin samtidig som den er praktisk. Kos dåkker på hytta. :)

Trude sa...

Heisann, lenge siden sist! Måtte le litt jeg pga de tulipanene. Her kjørte frk J sin batteridrevne bil rett i blomsterbedet til mor i dag...kunne jo ikke bli sint heller...den lille damen sto jo der med en tulipan i hånden...hun visste ikke helt hvor reversen var. Ja, ja ikke helt greit å være 4 år heller da:)Alt har sin sjarm...disse søte små som plukker blomster, det er jo tanken som teller.
Så gode bilder inne hos deg, er så koselig å ta en titt. Kos dere på hytta.

Olstad sa...

Jeg har også en slik men den har blitt så utolig slitt og stygg etter mye bygging og elende så jammen skal jeg kjøpe en ny som jeg kan ha på kjøkkenet det var en super god idee at de små kan bruke å klatre opp på. Storebror begynner å bli tung å løfte...

Ha en fin helg. Her koser vi oss med vannkopper...

Duften av erteblomster sa...

Nydelig farge du mikset :o)

Klem,
Vibeke.

mi-rachel sa...

den fargen var du heldig med.
veldig fin.

M sa...

Veldig fin farge.
Vet ikke hva jeg ville valgt på trinnet, men noe om å vokse, kanskje.
Klem fra meg

Therese sa...

Jeg har 2 slike krakker!!!
Veldig praktiske :O) Fargen på din ser veldig fin ut og det blir sikkert flott med tekst på. Kanskje "tråkka på" el "til himmels" kan brukes .... nja, kanskje ikke. Du finner nok på noe bra :O)
Kos dere i helgen (kjør forsiktig i morgen).
God natta :O)

Modern Country sa...

Du tar så Inspirerende og vakre bilder du, jeg blir målløs gang på gang!!

I dag tok jeg frem en gammel krakk og begynte å male den "isblågrønn" ..litt ubestemmlig, men savner litt "jentete" pasteller blant det robuste.

Den sarte blomsten din fløy rett inn i hjertet mitt :)

Nyt en deilig helg!

Aina
Modern Country

linn kristine sa...

Stilig den ble i gråtoner. Har selv en slik krakk, dette er jo bare et "må-ha" i alle hjem med barn.
På krakken vår står det "klatre": http://sykepleierbloggen.blogspot.com/2009/04/i-det-kreative-hjrnet.html

Tee of Dragonfly Cottage sa...

He he... Jeg har selvsagt samme krakken, fra ikea... min er malt i samme farge som veggene på kjøkkenet... lys grønn... :) Er helt forelsket i kjøleskapet ditt!!! Smeg er så fine!

ralfefarfars paradis sa...

Har samme krakk..men er ikke kommet så langt som du..har bare tenkt tusen ganger at jeg må male den....så vanskelig å bestemme seg for farge.Kjempefinfarge du fikk frem. Så fin kontakt det var til kjøleskapet..passer helt perfekt jo..

Heimatkunde sa...

What a beautiful fridge! Greetings from Berlin! Laura

pippilotta sa...

Ja den krakken er jo veldig poppulær,og ikke minst praktisk når en har små barn!:)Din ble utrolig fin i grå...jeg har malt min hvit,men tenkte og få tak i en som jeg vil ha i en lys blå farge som heter kite:)
Ha en fin helg på hytta!

Sweet Memories sa...

Hei!Flotte bilder!:)Jeg elsker de krakkene ifra Ikea .De kan males,tapeseres,decoupage(eres;)) osv.Bare fantasien som setter grenser med den.Godt med det hullet i toppen som gjør det enkelt å frakten den med seg overalt.Et` must have` i vårt hjem ihvertfall..Vimplene du viste i forrige innlegg var superskjønne ,nydelige farger.Jeg er en stor tilhenger av vimpler(henger en fra vegg til vegg på kjøkkenet nå og hele tiden.Her er det fest hver dag ;):) )og synes de har et godt utvalg tilgjengelig rundt om.Ble kjent med vimpel(på snor)enthusiasmen da jeg bodde i England.De bruker de over alt ,men ofte i plast.De håndsydde er jo de flotteste.;)Dine var rålekre!:)Ha en fin dag !:)

Miamor sa...

,,fantastisk med sånn selvklapping..trur jeg må lære...arbeidsdager er gode dager også..det er bare innstillingen det kommer an på....og i dag er innstillingen fri..skal sy ferdig en kjole til bryllup neste helg..men den løper ikke sin vei...nydelig krakk og misunner deg litt smeg-kjøleskapet...mmmm..nydelig...

... 4 på toppen sa...

Hei du! Takk for koselig kommentar hos meg. Ja, vi har en slik krakk vi også. Den står for tiden bortgjemt på vaskerommet, for hvis den står fremme på kjøkkenet der den hører hjemme, så har vi miniputten vandrende på kjøkkenbenken med en gang. Men fin og nyttig er den uansett.

Ha en strålende hyttehelg og nyt magen som vokser og vokser ...

Klem

hvorfor ikke... sa...

"Hvorfor være stor, når man er lykkelig som liten" kanskje?

Flotte krakker, nydelig farge -resteblanding blir ofte bra!

Ønsker der flotte dager på hytta, med mange blomster-hoder servert fra en lubben barnehånd....hva gjør det da om stilkene står ensomme igjen;)

BO sa...

Eg har to. Å begge er mala kvite. Ein fungerar som "stige"/"kaninbord" for frøken dings. Den andre står i gangen, og har ofte selskap av bleiepakkar som ikkje klarar å gå i frå handleposen og ut på hylla...
Kjekke og greie krakkar!

Veldig kjekt og greit kjøleskap du har og! SÅÅÅÅÅ fint! Broremannen Smegfinn, i lyseblått her hjå oss, helsar så fint til Smeghild hos dykk! La oss foreine dei å få maaaange små "smekkasar"!
"Så pent ditt barnebarn er..." vil bli ein flotte kommentar til meg og deg då... :-)
GOOOOODe kveld!

Villa Hemmet sa...

Vi har en sådan *räcker upp handen* :)

Sen måste Smeeeg vara bland det finaste som finns.... :)

kram o trevlig helg

MOLLY sa...

Jeg har hatt 3, men nå har jeg ingen, men skal ha igjen, de er bestest;)
Håper du koser deg og at ikke bekkenet gir deg altfor mye plager. Tenker lill(a)e-malien gleder seg til å bli storesøs, så de kan kle seg ut i massse fine kjoler som mamsen lager:)

Synnøve sa...

Hei på deg! Hihi, ja vi har en slik krakk her hjemme vi også :) Men denne var jo malt i en nydelig farge, ikke verst å komme frem til den fargen så tilfeldig...! Og gratulerer så mye med den lille som er på vei! Tenk så spennende for lillemalien å bli storesøster... :) Håper dere har godværet med dere, ønsker deg en fortsatt fin helg :) Synnøve

Min Lille Drøm sa...

Ha ha! Jeg ler av lillemalien som plukker blomster. Her kommer også mye knopper i hus, samt pinner og gress. Alt er perfekt i min lille T's øyne og det blir jo så flott når det kommer fra de små hendene;)
God helg på hytta!
Monica

storeflittig sa...

God helg! Du, den fargen er virkelig flott. På bildet har den i tillegg et snev av mintgrønt? Herlig!

Gratulerer så mye med magen. Det er rene babyboomen rundt i bloggverden om dagen..

Hadde håpet å ikke se så mye til smegkjøleskapet ditt... det er så FINT! og misunnelsen legger seg som en grønn sky her i flittigheimen.

Frau Putz sa...

Jeg har også sådan en skammel (Don't we all?) - og har PLANER om at male den. Den skal være lyseblå... lige om lidt, når jeg får tid :o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, jo du kan tro jeg var glad da snuppa her plukket alle peonknoppene da hun var 3 år, iiiik, men det var jo bare å smile og takke pent for klinkekulene som hun kalte de.

Krakken er tøff, og fargen ble skikkelig fin til kjøkkenet ditt.
Ha en fin kveld og ny uke.
Klem

Tina sa...

Likte krakken og for ikke å snakk om kjøleskapet, kuuuullliiii! :) klæm Tina

Livs Lyst sa...

Men mest av alt ble jeg interessert i kjøleskapet! Er det SMEG????
Hjemme hos dere????
Utrolig fint. Drøm drøm om et sånt etterhvert...!!!

Hilsen Liv

(PS! Jeg har IKKE en sånn krakk... HIhih)