21 november 2009

SoveromSoverommet vårt er snart ferdig...og har vært det i noen måneder. Dere som leser her inne ofte husker kanskje at vi forsøkte å bli ferdige her i høst før babyen skulle komme. Det rakk vi ikke, og de siste månedene har dette rommet vært litt på vent, sånn som alt annet.

Nå har jeg imidlertid bestemt meg for at i neste uke...da skal jeg igang og gjøre litt her inne. Sengekappe skal sys...og gardiner til klesskapet, litt småmaling gjenstår, og jeg skulle absolutt ha fått til en sengegavl og noen hyller... I mellomtiden deler jeg disse bildene med dere, fra et hjørne som ser nesten ferdig ut (se vekk fra urskittent vindu som også mangler en sprosse, takk for sterkt for vinterlys ute!). Klarer ikke helt å bestemme meg for hva som passer inn her, liker å ha det litt "rent" og ikke altfor søtt... Lampen er en IKEA som jeg har gitt noen lag spraymaling på strategiske steder...og vips så fikk den et annet uttrykk. Og visst ligner den da på en viss utenfor-økonomisk-rekkevidde-for-øyeblikket lampe?

Som dere ser har jeg en "A" stående, og jeg er veldig på jakt etter en "W". Helst en som er litt større, gjerne en i jern, eller litt mørk / rusten...Kan noen av dere hjelpe meg? Jeg blir veldig glad for tips om nettbutikker eller butikker i Bergensområdet som kan ha dette.

Må samtidig få takke for alle koselige kommentarer, både fra bloggere og dere såkalte anonyme...jeg er virkelig så takknemmelig for at dere tar dere tid til å legge igjen vakre ord  og omtanke. Takk! Jeg er ikke like flink til å skrive hilsener hos dere, tiden strekker rett og slett ikke til, men jeg lover at alle som legger igjen noen ord under innlegget her får en hilsen tilbake fra meg ;) Og god helg alle sammen!

60 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg følger bloggen din og blir alltid glad når jeg ser at du har lagt inn et nytt innlegg! God helg!

Maja

Hvite engler sa...

Hei, så koselig og se et innlegg fra deg igjen:) God Helg,Klem Hanne

victoria sa...

alltid koselig og høre fra deg..
Nydelig soverom.. Flott den hesten var...
Blir spennende og se rommet ferdig.. blir nok lekkert som resten av huset..
ha en flott helg
klem victoria

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei!
Så nydelige bilder :-) Gleder meg til å se ferdig resultat av soverommet! Mener å ha sett at Kremmerhuset har en del bokstaver om dagen, ikke sikker på om de har W. De hadde iallefall mange!

Håper du får en flott helg mali-mo!
Klem fra Jorid

Perlehvit sa...

Nydelige rene bilder!! Gleder meg til å se flere fra huset!:)

Kathrine sa...

herlig atmosfere ser det ut til å bli:)
godt å 'hørefra deg' :)

klem

Ida sa...

Hei!

Så fine bilder. Er stadig på jakt etter ett slikt bord du har - samme hvilken størrelse.. og nesten samme hviken pris.. jeg er blitt litt desperat.. haha!

Er det ikke en engelsk nettside som har veldig mange forskjellige bokstaver i både materiale, farger og form? Hmm... må vri hjernen litt for å se om jeg kommer på hva det var for noe. Har du googlet litt rundt? Håper noen kan hjelpe deg iallefall :) Om ikke, så får du gi meg en lyd - for jeg er sikker på at pappa hadde klart å lage en til deg - han har 'sveiserlappen' og fikser det meste om jeg spør og smiler mitt søte smil og setter bambiøynene på han.. hihi :-) Fra spøk til alvor - du har iallefall tilbudet :)

Lampen din ble rå - går det greit å spraylakkere selvom det er varme fra lyset??

Ikke tenk på at du ikke rekker rundt til alle. Tid, interesse, energi.. ja, det er mye som gjør at man ikke alltid legger igjen noen ord. Det viktigste er at man trives med bloggen sin, der er jo derfor man blogger ikke sant?? :-)

Ha en fin helg videre!
Klem fra (skravle)Ida

Marta / Livet på landet sa...

Så nydelige bilder du deler med oss:)
Dette så ut som et hyggelig soverom! Vi har nettopp flyttet inn i nybygget hus, og er det noe som blir nedprioritert, så er det soverommet.
Men nå ble jeg inspirert til å gjøre det også litt hyggelig:)
Veldig fint med bokstavene!

Håper dere har stadig flere gode dager innimellom.
Sorg tar tid - og skal gjøre det!

Men det er godt å se at du finner energi til både oppussing og blogging!

Ønsker deg og dine en fin lørdagskveld!

Klem fra Marta

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så flott det ser ut. Gleder meg virkelig til å se soverommet ferdig, blir nok lekkert! :)

Ha en fin helg
Klem Janne Merethe

Lille Liljehvit sa...

Hei :)

Etter at jeg fikk kommentar på bloggen min, har jeg 'fulgt' bloggen din :) Jeg syns du legger så fine bilder ut, og det er gøy å se hvor kreativ du er :) Jeg låner gjerne noen av tipsene dine...
:)

Det er veldig koselig å se når du legger ut et nytt innlegg.

Håper du får en god helg!!

Klem fra Ingun.

Anonym sa...

nydelig hjørne - uttrolig stilig hest!!! ha en fortsatt fin helg!!

Hulda sa...

Så koselig på soverommet. Lekkert det gamle bordet, og krakken under. Fine detaljer. Jeg har et liknende bord på soverommet. :)

Maliva`s verden sa...

Alltid godt for øye å besøke din vakre og inspirerende blogg..Gleder meg til å se flere bilder fra soverommet...og hesten der....sånn vil jeg ha også...hi-hi.God lørdagskveld til deg fra Maliva

EllenSand sa...

Åhh, et sånt soverom drømmer jeg om. Lyst, lyst, lyst :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint ni verkar få det i ert sovrumet, ljust och härligt. Hesten var verkligen flott, är den från Hjertholm? Har iaf sett liknande där som jag är väldigt sugen på att köpa.

Tyvärr kan jag inte komma på var du kan hitta ett W, hoppas någon annan kan hjälpa.

Ha det fint!

Anemone sa...

Jeg synes du tar så utrolig fine bilder! De er så klare og rene i fargene. Veldig delikate. Har du et veldig bra kamera? Eller er det bare at du er så flink? :)

Soverommet kommer til å bli kjempefint. Synes det er litt vanskelig å lage fine soverom, jeg. Vårt er lite og trangt og praktisk. Kanskje jeg får inspirasjon av å se dine bilder når soverommet deres er ferdig.

Til slutt må jeg bare få si at lillemailen er en helskjønn jente! Hun er herlig, og du tar jo så flotte bilder av henne!

Koser meg med bloggen din!

Ramme alvor sa...

Liker det vakre, nesten asketiske utrykket i huset ditt. Gjennomført og harmonisk. Hesten var usansynleg lekker også.

Klem!

mali-mo sa...

Hei Anemone! Koselig med besøk av deg her inne ;) Jeghar et Canon 450D. Er veldig fornøyd med det, men når sant skal sies synes jeg det kameraet jeg hadde tidligere igrunnen var like bra, men litt vanskeligere å bruke (Fuji s 5500)-

Hei Jill! Ja, hesten er fra Hjartholm, synes den er så fin jeg også. Vi fikk den i bryllupsgave, og da passer det vel bra å ha den på soverommet? Sees vi på neste bloggtreff eller? God helg!

Rosa sa...

Bildene dine er like vakre og stemningsfulle som alltid, mali-mo! ein kan jo ikkje drøyme anna enn ljose og vakre draumar i eit slikt rom :). God helg!

ralfefarfars paradis sa...

Bloggen din er kjempefin -og en av mine favoritter;) Soverommet ser nydelig ut, og det blir sikkert kjempeflott når det er ferdig. Vi har heller ikke gjort så veldig mye fornuftig siden den lille vennen vår døde. Nå reiser vi bort, men jeg håper at vi endelig skal få gjort ferdig rommet til storebror når vi kommmer hjem igjen.Så håper jeg du har det så bra som du kan ha det nå! Og lampen ble kjempefin- en veldig god ide;)

Hem och Lycka sa...

Vanvettigt fint, hästen är underbar!

kram Mia

Mitt hvite hus sa...

Så hyggelig dere har det ..likte veldig godt den hesten---

Ønsker deg en fin helg..
Klem Kerstin

Anonym sa...

stilig rom;)-håper også at det går bedre med dere....ta rede på hverandre i sorgen..vet hva dere gjennomgår-noen dager er gode og andre ikke...klem fra n fra n

Anonym sa...

Dette ser ut som et deilig rom.. jeg liker så godt det enkle og luftige.. men det er ikke alltid like lett å gjøre det.. kommer alltid krypende en ting eller ti:o))

Ha en koselig helg..

Vibeke sa...

vakre bilder fra deg som alltid!:)

klem

Shabby Charm sa...

Et helt nydelig soverom! Du har virkelig sansen for de vakre detaljene.

Mange klemmer til deg fra Maia

NIB sa...

hei mali-mo:)

du viser som alltid fantastiske bilder!

det er godt å lese innlegg fra deg, tenker mye på deg!

syns nå det ser veeeldig ferdig ut i kroken din:) litt småting skal det liksom stå igjen, huff, jeg er litt lat ser jeg som helt ærlig mener det:):):)

jeg er også på kikk etter litt "ordentlige" bokstaver. hvis du søker på vintage letters på global ebay kom det i alle fall mye opp forrige uke:)

stor lørdagshilsen!!

storeflittig

Anonym sa...

Helt nydelig:-)
Du er så flink!
Kjekt å høre fra deg igjen, klem Hege.

liven sa...

Så fint Mali-Mo!! Nydelig med malte gulv!!
Håper du får tak i slik bokstav....skal kikke etter jeg også!

Ha en fin lørdagskveld :o)

Hjemmekjær sa...

Hei hei!

Jeg blir så glad når jeg ser at det er nye innlegg på bloggen din!

Kjempefint og lyst soverom, det er deilig med lyst og lett rom og sove i!
Tipset med lampen var jo kjempelurt;)

Har vært litt på leting etter bokstaver selv, men er helst hvite, litt store bokstaver jeg har sett...

Klem Sylvia

PIONPIA sa...

følger spent med på resultatet;-)
du inspirerer!!
klem

annegrete sa...

Hei.
Jeg er ofte innom siden din, men er vel sjelden jeg legger igjen noe 'hei,' selv om jeg synes du har en helt spesielt vakker blogg!
Men nå så jeg jo denne vakre hesten, som jeg selv er så gla' i. Den er laget av Ingrid Åldstedt, som har verksted på Verftet. Hadde det iallefall tidligere. Hun er ei veldig koselig- og flink dame. Denne hesten syns mange som kommer innom heimen min, er litt rar. Men jeg har alltid vært helt fortapt i den...vet ikke hva det er, men syns den er fantastisk vakker. Har aldri sett den hos noen andre, var så koselig å se:)

Bo med barn sa...

Hei på deg. Liker veldig god sniktitten fra soverommet! Det ser virkelig lyst og innbydende ut. Du skulle sett vårt..ha ha. Det skriiiker etter oppussing, men nå er jeg igang med soveromsgangen, så er det kjøkkenet...og så er det soverommet. Med andre ord...det kan ta litt tid:)

Gleder meg til å se mer. Klem fra Lena

Tante Mimmi sa...

Hei på deg min ven!
Gledar meg å sjå innlegg frå deg og det er jo eit syn for auga å kikke inn på soverommet- (og alle dei andre romma!)eg kjem sikkert til å gjenta til det keisame at det er sååå vakkert!
Me må ha eit klassetreff til sumaren- i hagen din!;) Eg tar med dama frå sørlandet og mat;)
Det hadde vore kos!
He ei god veke!

Blåbærpai sa...

hei på deg:)
for eit herlig, rolig soverom. alle romma dykkar står så i stil og har slik ein god roleg atmosfære.Og så fangar du det så godt med apperatet!
Håpar du får fatt i ein slik bokstav! tipper det er mange i bloggeland som leitar for eg no!
God sundag!
klem frå Blåbærpai

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så du også jobber med å få ferdig ting på soverommet. Jeg har en blivende sengegavel a là sponplate i karporten og sengekappen har vært på sylisten i snart 3 år :O Er det mulig....Ja, ja.

Ønsker deg en fin helg videre
Klem:)

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelige hilsener:)

Sååå koselige bilder! Jeg synes soverommet deres så riktig så hyggelig ut ... selv om det ikke er helt ferdig;) Smart å spraylakkere Ikea-lampen på strategiske steder, som du sier;) *smiler* Den ble jo helt perfekt!

Ha en fortsatt strålende helg!

Klem Anette:)

mi-rachel sa...

så utrolig fine detaljbilder.

Anonym sa...

Hei,

Du har virkelig en nydelig blogg, med så mange inspirerende bilder. Gleder meg til å se soverommet ferdig. Jeg har ingen blogg selv men følger bloggen din. Må legge til at jeg ofte tenker på dere, selv om jeg ikke "kjenner" dere. Livet er virkelig skjørt og urettferdig, og den sorgen dere opplever må være utrolig tung og meningsløs. Sender en god og varm klem og ønsker dere en fin søndag. Mvh Lill

Tone sa...

Vakre bilder av vakkert interiør. Jeg liker stilen din så godt. Alle gode tanker til deg, klem :-)

Henriette sa...

Hei.
Lenge sidan eg har lagt att ei helsing hos deg, men eg har kikka innom;) Det var noko med den der energien.......

Soverommet ser så fint ut frå den kroken;) Kjekt når ting byrjar å ta form.

Alltid koseleg å kikka innom deg. Tenker på deg ofte, og spesielt no når me går inn i advent og jul. Ein kjenner jo ofte ekstra på savnet etter det som skulle vert, i dei dagane.

Ha ei god veke.
Klem:0)

Anonym sa...

Hei!

På nettbutikken landstil.com har de bokstaven w i sink, vet ikke om det er det du er ute etter, men du kan jo ta en titt! :) Alltid kjekt lese nye innlegg fra deg.

Else

Sweet Memories sa...

Hei!
Så fint soverom!
Bildene dine er et interiørmagasin verdig;)Jeg nyter virkelig bildene dine,du er så flink.Og interiøret er så lekkert.
Du setter tingene så fint isammen synes jeg.
Den hesten var fin.Lampa også.
Kan ikke hjelpe deg med bokstaven dessverre,jeg har ikke sett dem.Men de var fine.Skal ihvertfall melde deg om det dukker opp en når jeg surfer på nettet.
Blir ikke så mye tid til det lengre heller,her er det sene kvelder med pakking av ordre...
Tenker ofte på dere .
Klem fra Monja

Anonym sa...

jeg følger bloggen din, og syntes den er HELT fantastisk.. spesielt liker jeg kjøkkenet ditt og smeg kjøleskapet..

i butikker sally ann har de store og små tre bokstaver..
lykke til i å finn en w..

klem ingvild

Haust sa...

Nydeleg, avslappa atmosfære!

Ynskjer deg ei god veke!

Drømmen om en eplehage sa...

Ser ikke mye uferdig på disse bildene.
Så herlig stemning. *sukk*

Ønsker deg en god uke, kjære du!
Varm klem

Anonym sa...

Hei:-))

Jeg så en W i denne nettbutikken:

http://www.vakkerthjem.no/?pageID=1421&ItemID=849

Fin blogg du har,
hilsen fra Line T

MiaNostalgia sa...

Soverommet deres ser vakkert ut, og lampen er kjempefin. Har ikke lagt merke til den på Ikea (kankje fordi den ikke har vært sprayet) , men en slik har jeg også lyst på :-)

Godt hver gang det kommer et innlegg fra deg. Håper at livet sakte men sikkert går videre og at lyspunktene blir flere og flere for deg og familien din...

Ønsker deg en fin uke, og lykke til med innspurten av soveroms-oppussingen.

anitas lille lykke sa...

soverommet blir sikkert kjempefint.

Magny sa...

heisann...
så flott hos dere...
tenker ofte på deg og fam din...

go*klem, magny'''

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg liker kontrasten mellom nytt-gammelt så godt, spesielt den litt slitne bokstaven og den nye lampa. Lekkert, rett og slett lekkert :)

www.sessanochprinsessan.com☆ sa...

Alltid lika vackert under renovering eller färdigt!

Önskar dig en fin vecka vidare
& skickar massa energi & kramar din väg

//Sessan

Something White sa...

Natural wood and whites... a very beautiful and cozy combination!

Merethe sa...

mali-mo, vet du virkelig hva du har begitt deg ut på?
54 kommentarer så langt :D ALLE vil ha en hilsen fra deg ;)

Du behøver ikke svare meg, men stikk gjerne innom en gang det passer sånn..

Bedårende hest du har på soverommet foresten :) Blir nok et nydelig soverom, du er så flink!!

Ønsker deg en god dag!

mali-mo sa...

Hahahaa, Merethe, jeg tenke faktisk det samme her igår kveld ;)

Men du vet, jeg setter meg ikke ned og råskriver en hel haug med kommentarer bare for å ha gjort det liksom. Jeg besøker heller bloggene litt sånn etterhvert...så da får folk vente litt på de kommentarene sine. Kjekt fordi jeg oppdager så mange nye blogger også. Menjammen er det mange! Fnis, håper jeg rekker rundt før jul ;)

Polly sa...

SÅ flotte soveromsbilder:O)

Linda sa...

Hei! Jeg har kjøpt mine store tre-bokstaver hos Sally Ann i Oslo. Vet at de har startet filial hos Fretex i Bergen sentrum. Ellers går det an å ringe og bestille fra Oslo. Bokstavene er i heltre, og kan godt males. Du finner sikkert en fin W!

Anonym sa...

så akkurat en w i nettbutikken til Linneas hage:)

Anonym sa...

Hei,
www.spiti.se har åpet nettbutik nylig og de har de lekreste rustne jernbokstaver. Ta en titt der.

Hilsen Tonje

Brita sa...

Hei, kanskje litt sent å komme med denne informasjonen nå, men hestene til Ingrid Åldstedt er å få kjøpt på HJERTHOLM i Bergen, i Galleriet eller Lagunen. Hun lager dem i 2 str. (forskjellige farger) som koster 795.- og 1100.- Veldig fint å se dem i et hjem. Flotte bilder!
Brita Hjertholm