16 desember 2009

Julekalender 2009: pynt


Lillemalien fikk juletre på rommet sitt 1 desember. En bitteliten gran som bortsett fra en og annen hjemmeheklet sopp har stått der ganske så upyntet. Men det er historie...for her kommer fargeglad-julen!

Hjerter, fugler og engler svever i vilden sky. Lillemalien har fått velge stoff og farger. Hun har også hjulpet til å stappe med vatt og sy åpningene sammen, med litt hjelp fra meg da. Hun syns det er så utrolig gøy å lage ting...veldig koselig. Jeg forsøker å finne på enkle ting hun kan lage og hun har enorm tålmodighet. Nå i ettermiddag har hun hjulpet til med en annen syoppgave...jeg har nemlig tilbudt meg å trekke om mine foreldres spisestue til jul. Angrer litt nå kjenner jeg. Hadde det vært litt smartere å begynt på den litt før juleinnspurten kanskje?

Status på juleforberedelser:
Gaver: sånn ca ferdig. Julekort: påbegynt. Iallfalll tenkt på det. Husvask: utsatt til 2010. Oppussing av soverom: nesten i mål.  Baking av tre sorter julekaker: på planleggingsstadiet. Må skaffe kakebokser. Helst noen fine røde fra maileg som jeg ikke vet hvor jeg får tak i. Tips noen? Knabbing av minibloggemotejuletre fra veikanten: I BOKS!!!!! Ju-huuuu!

Husk blogglotteriet mitt! Trekning 24 desember!


19 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig.....
Marit:)

Hulda sa...

Syns lille-malien har god smak, jeg. :) Søte ting hun har på treet sitt. Og fine foto fra mamman. :)

ralfefarfars paradis sa...

Så vakker pynt- og så fint at jenta di liker å lage ting- og har tålmodighet til det;) Den store husvasken vet jeg ikke om jeg noen gang får tatt, litt gulvvask i dag..og baking- det må bli veldig enkelt...og minitre- de popper opp på alle blogger--jeg hadde drømt om at rommet til storebror skal stå ferdig med et sånt lite tre..men så ser jeg at gulvmalingen som enda ikke er malt--skal herde i tre døgn--gleder meg til å se ditt tre;)

Jannicke sa...

Nyydelig julepynt,
litt farger skal det være på treet syntes jeg.
Jeg kjøpte meg Mailegg julekakeboks i år.. på First Floor - Nesttun. Du kan jo ta en titt/en telefon og høre der om de har røde ;o)
Klem J.

KRISTIN sa...

Hei!.
Nå har jeg kost meg med de fine desemberinnleggene dine! Så mye fint du har hjemme hos deg. Innlegget om din lille nevø rørte meg til tårer.

Lille-malien er flink til å sy, ser det ut for - og du må ha lykke til med omtrekking av møbler. Og du - jeg flirer litt av statusen på juleforberedelsene dine! : ) Likte spesielt godt at du har utsatt husvasken til 2010!! Det gjør vi her også! Ha en god dag. Klem!

Ninaschar sa...

Hei Mali-mo!
Ville legge igjen en liten hilsen her i disse hektiske juletider!

Jeg kom over din blogg ved en tilfeldighet i begynnelsen av desember, sikkert som et resultat av min evige interiørinspirajonsjakt :)
Men det var noe med bloggen din som fikk meg til å bli litt lenger, jeg kiket meg rundt og på kort tid har jeg også blitt en Mali-Mo bloggleser :) Jeg fant ut idag at nå var det på høy tid at jeg la igjen en kommentar til deg, og ikke bare koser meg med bloggen din i stillhet :)

Jeg elsker hva dere har fått til i huset deres, elsker dine små ideer og inspirasjonstips, hver og en er unike :) Du er fantastisk kreativ!!

Må også legge til at din datter har et unikt navn, jeg har et søskenbarn som heter dette, og jeg har alltid elsket navnet hennes!! Har aldri hørt om noen andre med dette navnet! Vi vurderte det på vår egen datter, men passet desverre ikke på henne. Håper at skulle vi få flere småspirer, at det passer da :)

Vil bare ønske deg en god jul & jeg gleder meg til flere inpirerende og hjertevarme innlegg fra deg i 2010 !
Hilsen Nina - nyfrelst Mali-mo fan!

ForeverLove sa...

Så fine ting! Og så fantastisk at lille lillemalien har fått velge stoff selv og ikke minst være med på å lage. Gleder meg til EJ og jeg skal pusle med slike ting:)

Puhh du er iallefall godt på vei- her er luften ute av ballongen fremdeles og julen nærmer seg med stormskritt.. Jaja jul blir det uansett;)
Lykke til med omtrekkingen!
Ønsker deg en god dag!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint pynt ni lagt sammen.

Hoppas du får en fin dag!

Shabby Charm sa...

Så nydelig julepynt Mali-Mo!
Kjempe kos om du vil være med i konkurransen. Vil veldig gjerne ha deg med og du har så utrolig mange skjønne bilder :)

(Jeg kan evt. komme med et forslag?)

MaiaKLEMMER

Haust sa...

Nydeleg, nydeleg julepynt! Eit slikt juletre vil eg òg gjerne ha! :)

Villa von Krogh sa...

God dagen!
Du tar helt fantastiske bilder. Inpirerende. Takk for det. :)

Ønsker deg og dine en fin torsdag.

Klem fra Anine

Shabby Charm sa...

Supert! Da har jeg lagt ut et bilde fra din vakre blogg som jeg liker veldig godt :)

Go`klemmer fra Maia

Tante Mimmi sa...

Ja, det er så kjekt å ta dei med! La dei få halde på om resultatet blir litt ..sjarmerande! For det er jo det det er ! Og dette har jo eg og du lært er viktigt;)
Det er jo så kjekt å gjere det samen..utanom å rydde opp! Det har eg ikkje lært mine, så når me er ferdig...då er eg og fint ferdig! Potensiale der! Nyttårsforsett!;)
Flotte bileter også, mjuke og gode!!!
Lukke til med kakeboksjakt!

Klem

Tina sa...

Ingen over ingen ved siden.... Lekkert! Juleklæm

Janne sa...

Så utolig fin den ble:) Første gang jeg er innom bloggen min og kan vel si at jeg ble veldig rørt på godt og vondt av noen av dine innlegg.

Masse flotte bilder var det iallefall her:)

Hilsen en ny følger:)

Hjemmekjær sa...

Hei hei!
Så koselig at du tar med lille-malien på å lage/sy ting. Kan tro hun skal huske disse stundene med mamma når hun blir stor:)
Du er så kreativ og flink, kjempe søt pynt dere har laget!

Anonym sa...

ååå så fine de var - jeg vil også ha - nesten så det går ann å ha hengende hele året den pynten der - så jeg ser for meg noe lignende i dukkestua jeg!!!! Må bare få un f....
Her har jeg jobbet litt i dag - store str og til slutt sa datamaskinen STOPP jeg klarer ikke så mye på en gang!!!!! MEN det er gøy, gøy at noen stoler på meg og liker det jeg gjør!!!!!

bea-cici sa...

hei!
takk for hilsen på bloggen min.
Her går det unna!dagene flyr avgårde, noe du kan lese om i mitt siste innlegg.
håper du får en fin jul!
stor stor og varm klem fra bea-cici

p.s. dine "spor" varmer <3

Anonym sa...

Glem husvask.. baker`n har samme oppskrifta.. og det går kjappere.. så har man enda mer tid til kos:o))
Julekort.. telefon er hyggeligere..

syns dere har vært flink med julepynten.. kjempekoselig:o)))
og den fineste pynten lager man selv.. tenk bare om 10 år når dere henter det frem igjen.. alle de deilige minnene:o))

Maileg.. corneliashus.no
eller First Floor Nesttun (hjalp det?)

ha en trivelig kveld.. klem