20 desember 2009

Julekalender 2009: snø
Vi nyter snøen! Håper den varer lenge (iallfall over jul)!!

Kjempekoselig at så mange likte julekortet jeg laget...håper mottakerne også setter pris på det. Takk for alle fine ord! Her står jeg akkurat på farten ut døren for koselig samvær med noen knallkjekke jenter. Derfor et innlegg fra meg, laget lenge før sengetid for en gangs skyld. Men siden jeg har funnet ut hvordan man velger publiseringstid, så popper vel dette opp til vanlig tid likevel, hehe. I disse juletider synes jeg det er viktig å ta vare på gode tradisjoner, nemlig. Og legger man ut innlegg ved sengetid...ja, så gjør man det ;) Håper dere alle sammen har hatt en fin helg!15 kommentarer:

Ida sa...

Hihihi.. planlegging vet du.. ingenting over ingenting ved siden av ! Jeg var også helt over meg selv da jeg fant ut av denne publiseringsplanleggingsknappen :)

Håper du har koset deg masse ute på vift - trenger det, det er så godt for sjelen! :)

Kjempefine bilder. En snømann med jul i blåfjell lue - tenker min snømann med William sin sokk på hodet ble passelig misunnelig der ja! :-)

Så utrolig fint dere har det utenfor hos dere - ikke at det kom som en overraskelse :-) Lille-malien er også superdupersøt som alltid :) (kanskje vi kan presentere barna våre en dag - når ikke guttelus og jentelus er ekkelt..hihihihi!)

Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Kjære, vakre mali-mo!

Du rører virkelig ved noe i enhver tror jeg. Nå er det julekortet ditt jeg sikter til, for dette innlegget husker jeg ikke hva handler om...

Du er en kunstner og du har så absolutt fått Willma med på året julekort. Tårene triller stille her jeg sitter og jeg skulle ønske jeg kunne blåse på og gjøre alt godt igjen.

Det er det vakreste julekortet jeg noen sinne har sett. Det topper til og med fjorårets kort fra deg, som også var magisk. Nei, jeg glemmer ikke noe jeg liker ;)

God klem

Mitt hvite hus sa...

For et utrolig vakkert julekort du har laget--- vakkert på mange måter..

herlig inn legg her også ...koselig snø mann...og snøen er vakker ....
Klem Kerstin

Berthas Oldebarn sa...

For en fantastisk herlig snømann!
Ønsker dere en deilig jul!
Klem Hege

liven sa...

Heisann!!
snøen skal ligge lenge den....ser også at vi skal få påfyll :o)
Så fine bilder hos deg og julekortet under var bare så nydelig!!
Ha en fin dag Mali-mo og kos deg i snøen :o)

KRISTIN sa...

Publiseringsknapp?! Hm...har jeg ikke sett eller funnet ut av enda. Vel, vel....

Kjempefine vinterbilder du viser, og julekortet ditt var ordentlig nydelig. Du har absolutt fått med vesle Wilma på det. Frimerkene på fjorårets kort var flotte - er de bestilt på posten?

Ha en flott dag! Klem!

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så flotte bilder :-) Planlegger innlegg en gang i ny og ne jeg også! Kjekt når man ikke har tid til å poste noe, den dagen man vil!

Håper du får en fin mandag!
Klem J

ANETTESHUS.COM sa...

Ja, smart med den publiseringsfunksjonen, ikke sant? Så herlig med snø!! Fantastisk sjarmerende snømann dere har laget!! Blånissesnømann - helt herlig;) Vi har ikke sååå mye snø at vi kan lage snømann her ennå - kaldt, men ikke så mye snø! Lillebror maser hver dag, og står nesten klat med gulrotnesa og lua;)

Jeg gikk glipp av innlegget ditt i går ... for et nyyydelig julekort du har laget, Mali-mo!! Jeg ble rett og slett rørt til tårer, skal jeg være helt ærlig ... Fantastiske bilder. Og lille Wilma som også har fått være med på en så fin måte ... Vakkert!


Ha en strålende dag, kjære deg!! Er du i rute til julaften?

Klem Anette:)

Loppisliv sa...

Ohhh så Härliga utebilder, underbart med all snö, så vitt och vackert. Och lillan så röd och söt.... Vilket vackert hus ni har.

Mycket fint julkort du gjort också, vackert på alla sätt..... God Jul och Stor kram Paula

Guttemamma sa...

Hei du!!
Har du tid og ork til å forklare meg...??
Isåfall blir jeg glad:)
klem

Anonym sa...

For et nydelige julekort, synes du har fått til nydelige bilder og nydelig måte å få med hele familien:) Vi går selv å venter på ei lita lillesøster til vår tre år gamle jente, og det rører meg å lese om deg og dere og det som har skjedd og det dere går gjennom... Jeg nyter hver dag vi har og håper vi mange flere får og at vi skal få bli kjent med den lille som kommer neste år. Ingenting er en selvfølge.
De beste tanker og ønske om en nydelig julefeiring til deg og dine kommer fra en liten familie i Trondheim.

Julie

Berit sa...

Jeg vil bare ønske dere en riktig god jul! Kan bare forestille meg hvordan året deres har vært, og forstår at jula ikke blir slik som dere hadde forstilt dere. Håper dere koser dere så god som mulig!
Takk for en inspirerende blogg, som også setter alle små ting i perspektiv!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Vakkert og koslig med all den snøen.
Mange flotte innlegg det var her inne hos deg. Jeg har jo ikke fått følge helt med i det siste. Men nå har jeg kost meg hos deg lenge. Vakker steming her.
Julekortet var stemingsfullt og vakkert. Må si du er flink å få det til.

Ønsker deg skjønne og gode førjulsdager i snøen.
Klem:)

MiaNostalgia sa...

Godt å være tilbake i Blogglandia igjen etter noen mer eller mindre fraværende dager. Julekortet deres er NYDELIG, og rommet til Lille-malien er så vakkert! Frostbildene dine er også veldig stemningsfulle og vakre - i det hele tatt: Bloggen din er gjennomført fiiin.

Ønsker deg en fin førjulstid.

Lisas hjem og skatter sa...

Kjempefine bilder :) koser meg her inne hos deg.. koselig å se at du så at jeg "stemte" frem bloggen din!

Julekortet deres var virkelig vakkert! og samtidig litt sårt, med den lille w-en i hånden..
Jenta deres er fantastisk nydelig!

På dagen i dag, for 16 år siden ble jeg storesøster for tredje gang.. til ei lita vakker jente som heter Gina.. Vår lille skatt fikk være sammen med oss i knappe 3 måneder, før hun gikk bort i krybbedød.. Hun lever videre i hjertet mitt.. tenker at jula i år, blir ei spesiell tid for dere.. kommer til å sende dere noen tanker..

stor klem til deg!