28 august 2009

Wilma


Natten kommer svart og stor.
Alle ting blir borte.
Seil i mørket, lille jord,
med vårt lille barn ombord,
i sin lille skjorte.
Vår elskede lille Wilma døde brått fra oss inne i magen.
Det blir stille her på bloggen mens vi forsøker å forstå det som har skjedd og ta vare på hverandre.

18 august 2009

Maling

.
.
Her er jeg igjen, etter en liten pause ;) Vi dro nemlig på en liten ferie etter at gulvene i andre etasje var ferdig slipte av verdens flinkeste mali-mo mann (nei, Tove, JEG krøp ikke rundt på alle fire med megamagen og slipte. Fnis). I gulvslipingskaoset ble også dataen jeg bruker til å laste bilder pakket bort langt unna alt slipestøv. Nå er den på nett igjen og VIPS er jeg tilbake på bloggen ;) Tusen takk for alle koselige hilsener dere har lagt igjen, og tenk at noen av dere også har etterlyst meg ;) Så glad jeg blir over sånne koselige bloggvenner!
.
Det dere ser på bildene her er det nye soverommet vårt...snart helt ferdig (okei...noen flere malingsstrøk må vel til...). Det har tidligere vært gjeste-/roterom men blir nå helt "nytt". Gulvet er slipt ja, og har fått 5 strøk gulvmaling. Jeg har brukt vannbasert maling etter veldig gode erfaringer med denne i annekset og på lillemalirommet. På veggene har jeg først hatt på kvistlakk, et strøk heftgrunn, og deretter to strøk med sperregrunning. For alle andre som maler gammelt, gulnet treverk kan jeg anbefale denne på det varmeste. Den isolerer nemlig gulfargen i treet, slik at man slipper at nymalte hvite vegger og lister får en sånn skjoldete nikotingul farge etter kort tid. Siden det å male panel ikke er det aller, aller, kjekkeste jeg gjør, så syns jeg det er veldig greit å slippe å male om igjen så ofte ;) Tilslutt blir det to strøk vannbasert Lady (dagens reklame). Heldigvis er gulvlistene det eneste vi måtte skifte, ellers har vi (les mali-mo mannen) klart å ta vare på alt det gamle. De gamle dørene har jeg vist før, men jeg synes de er så fine at de får være med i reprise og inntil videre så får de stå sånn som de er, med den gamle malingen på ;)
.
Gleder meg til å bli ferdig her inne nå, bli knallkjekt med nytt fint soverom til babyen kommer nå...om etpar-tre uker ;).
.
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/5b8fefa30436093a4b1d40bcb789218f45507136