13 april 2010

...til ladingVåren er for meg en tid full av sprudling. Kombinasjonen lyse kvelder, stigende temperatur og april på kalenderen gir meg vanligvis et skikkelig energikick, som fører med seg ommøblering (mali-mo mannens desidert største skrekk), metervis med to-do lister fulle av pågangsmot og dessuten endel lite gjennomtenkte (men desto morsommere) fornyelser både på kles- og interiørfronten. For meg er årets første tur til nærmeste hagesenter en skikkelig højdare og vel hjemme kan jeg bruke adskillige timer på å studere frøkataloger jeg aldri noensinne bestiller noe fra, men likefullt koser meg grønn med.

Denne våren har jeg rett og slett gått tom. Jeg drar på hagesenter, går på jobb, rydder utenfor huset og planlegger sånn halvhjertet noen fornyelser i annekset og litt nyplanting i hagen. Men følelsen av overskudd og sprudling, den piffen som gir en ekstra nyanse i livet, den er så borte som den kan få blitt.

For meg handler blogging om overskudd, om inspirasjon og kreatvitet. Akkurat nå er disse tre tingene en mangelvare hos meg. Jeg er lei meg, sliten og har igrunnen nok med å hente frem tilstrekkelig glimt i øyet til å møte hverdagens oppgaver. Mest av alt savner jeg en liten baby som skulle ha vært. De avsnittene fra livet mitt som er mali-mo bloggen får derfor en pause. Jeg setter rett og slett meg selv på lading. Et eller annet sted finnes det en liten mali-mo vårpiff som har gjemt seg, og jeg har jammen tenkt å finne den.

En stor takk til alle dere fantastiske jenter der ute som har fulgt historiene mine, og som har delt deres egne. Dere har betydd mer enn dere aner. Håper å være snart tilbake.


82 kommentarer:

LoveLinda sa...

Vet du, -så fint at du lytter til og prioriterer deg selv! Det krever mot det også! Selv om jeg ikke kan forstå hvor vanskelig det dere har vært igjennom, går gjennom og fortsatt jobber med er, så forstår jeg at det må være veldig, veldig tøft. Ta akkurat den tiden du trenger. Sorg er så stort og omfattende, og det tar tid å lære seg å leve med den, for det er dét det handler om. Å leve med den, for vi kommer ikke fra den. Tenker stadig på deg og dine - og lover å sende dere mange gode vibber i tiden som kommer.

Varme klemmer :)

LoveLinda

Gunn Beate sa...

LoveLinda sa det så fint. Finn våren din, Mali-mo. Varme klemmer.

FruFly☆Heidi sa...

Ta vare på deg selv og den fine familien din. Sorg tar på, håper Mali-mopiffen kommer litt etter litt, selv om det alltid vil mangle en liten Wilma hos dere. Gode tanker og en varm klem fra Heidi

K@ri sa...

Så flott at du tar vare på deg selv! Det er det aller viktigste nå,- og vi bloggdamene er her når du trenger oss! Rop gjerne på oss om du trenger oss!
Ta deg tid til å kjenne på sorgen. Det er også en form for bearbeidelse, og det kommer nok helt sikkert mange dager hvor du må gjøre det, men det viktigste er jo å lytte til seg selv og kroppen sin.
Take care og ha en så fin vår som du kan! Wilma er forresten et utrolig vakkert navn på en stjerne som sikkert titter ned på dere innimellom. Hun skjønner nok at du trenger tid....
Vakre tanker fra K@ri*

Marthe sa...

Lykke til med ladingen! Det er noe vi alle trenger, og spesielt etter noe slikt som du har vært gjennom. Håper du klarer å finne tilbake til litt av overskuddet ditt og gleden. Gleder meg til du er tilbake igjen!

Mange varme klemmer til deg.

Hem och Lycka sa...

Tid för att ta hand om dig och dina, tid för att sörja, tid för att göra det som får dina dagar lite lättare.

Jag känner så väl igen mig i sorgen du beskriver och skulle du vilja prata så får du gärna höra av dig.

Varma kramar!

marte sa...

Så trist å lese. Ser for meg at du er en energi jente til vanlig.
Livet gir både sorg og glede og da er det lurt å lytte til kroppen og sinnet.
Håper det går bra med deg og familien din.

Klem fra Marte

Emmas Verden sa...

vil bare sende deg en varm klem..
ta vare på dine kjære og deg selv..
gleder meg til du er tilbake :)
varm klem fra Anne♥♥♥

Avdelingen sa...

Jeg synes du prioriterer helt riktig. Håper piffen ikke lurer seg bort alt for lenge, men inntil da - ta vare på deg selv og dine kjære.

Jannicke sa...

...dette var trist lesning på morgenkvisten.. Jeg tenkte på deg senest igår. Syntes det var en stund siden du hadde gitt lyd fra deg :(.
Jeg håper du snart finner igjen piffen og gnisten - du er så bevisst på ting - så dette går bra.

Jeg skal fortsette å tenke på deg,
det tror jeg mange kommer til å gjøre.

Ta vare på deg selv..

Klem J.

Girl of Norway sa...

Håper du finner igjen piffen - for du blir virkelig savnet den tiden du er borte.

Måtte solen og det at naturen rundt oss våkner gi deg mer energi og at knoppene på trærne og blomstene skjuler piffen din. Men at den spretter ut sammen med blomstene.

Ta vare på deg selv, så sees vi neste gang du blogger. Vi er mange som vil vente på deg akkurat her!

Klemmer fra Trondheim!

Sweet Memories sa...

Hei
Har tenkt mye på deg.
Forstår at det må være vanskelig å finne igjen piffen ,etter det dere har vært igjennom.
Det er klokt å bare ta en liten pause og så komme tilbake når du er klar til det.
Sender deg en mail;)
Gode varme tanker og klemmer til deg fra meg.

krinkelkroken sa...

Tenker på deg I, håper dagene blir lysere og lettere for dere framover...ta den tiden du trenger.
Klem fra Beathe

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Viktig å ta vare på seg selv og familien! Håper du finner vårpiffen ♥

Tenker på dere!
Godklem fra meg

Forever Love sa...

Ta vare på deg selv og dine. Tenker på deg og sender deg de varmeste tanker. Jeg håper du snart er ladet igjen!
Varm klem til deg

Therese sa...

Ønsker deg Goood lading. Noen ganger må man bare ta seg tid til seg selv og lade. Godt at du lytter til kroppen din og tar deg tid til både det og ladingen.

Mali-mopiffen venter nok på deg rundt et hjørne.
Ta godt vare på deg selv og dem rundt deg.
Gode klemmer

Sophie sa...

Lykke til, let til du finner! klem

Landcharm sa...

Ønsker deg en fin dag, og noen fine vårdager til opplading. Ta deg tid - tid til lytte til hva du trenger, tid til tanker, tid til å kjenne etter hva som betyr noe, tid til deg selv. Ta godt vare på deg selv!

Ellen sa...

Hei! Jeg syntes det høres fornuftig ut å sette deg selv til lading! Det er ikke så rart at du trenger det nå. Jeg håper du og familien din får en solrik og deilig vår og at dere koser dere sammen så batteriene blir fulladet! Pass på deg selv og lytt til kropp og hode. Varm klem fra Ellen

Hespe sa...

Høres ut som en helt korrekt prioritering - ta deg en velfortjent pause, og finn "våren din"!!!

Goklem fra Hildegunn

Marihøna sa...

God lading :)Varm klem

ANETTESHUS.COM sa...

Kjære, Mali-mo! ... å lade batteriene en stund er sikkert både rett og riktig, vennen:) Ta vare på deg selv og den fine, lille familien din! Vårpiffen dukker sikkert opp etter hvert:) Mange varme klemmer til deg og dine -

Anette:)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Kjempe trist lesing på morgoskvisten!
Men hørest ut som en god plan, man trenge hvile og tid til å lade opp!

Tenker på deg og dine, og håper at du finner våren din så snart som mulig!

Klem Solveig

Frøken Fryd sa...

At du setter ord på savnet og sorgen din er så fint og så uendelig viktig for deg selv. Bloggen din er en stor glede og inspirasjon for meg, så om du er på lading er bare god å vite. Ta vare på deg selv og familien din.

Stor klem fra meg.

Stine sa...

Ufff. Ta vare på deg selv...og familien din..sørg sammen og prøv å kos dere i vårværet!
Gleder meg til å se deg igjen her inne i bloggverdenen.

Klem fra Stine

Potrinas Potlerier sa...

Forstår veldig godt at du trenger ladning nå!! En god og lang bloggpause er sikkert det riktige nå. Men du vil bli savnet, en flott blogg har du :)

God klem

Ramme alvor sa...

Eg forstår korleis saknet kan leggje ei tung hånd over livet ditt. Skulle ynskt som du at ho hadde vore her blant oss. Ho hadde vore ei nydeleg og fantastisk lita jente! Håpar sola kan varme litt under huda di også og håpar du snart kjem attende til oss i blogglandet her utanfor :)

varme klemmar og gode tankar!
Britt

Marit sa...

Håper du finner litt overskudd og glede over våren igjen.
Det å miste noen er så umenneskelig og tøft, at de som ikke har vært i en lignende situasjon kan sette seg inn i det. Du har vært veldig åpen om deres tap, og det synes jeg er beundringsverdig.

Det vil komme flere tøffe dager og perioder, men litt etter litt håper jeg det blir det lettere, selv om altid det vil være et tomrom.

Sender deg og dine mange gode tanker, klem, Marit

Perlehvit sa...

Sender deg en kjempestor klem og håper du klarer å ta vare på deg selv!
Nyt varmere tider sammen med familien din så kommer nok piffen etterhvert!:)

Havets Datter sa...

Huff... Nå kom det noen tårer - igjen!
Sender en STOR klem til søte deg ;)

post sa...

Huff dette var trist, men skjønner veldig godt at du/dere trenger tid!! Ønsker deg og dine all mulig lykke til, kommer til å savne deg her inne, gleder meg til du er tilbake igjen!!'
Kos deg alt du kan, fyll lungene med deilig vårluft, og lytt til hjerte og hode..:)

Mange varme klemmer fra Elin

Ellemell sa...

Alle trenger overskudd iblant, og å gi av seg selv hele tiden, slik man ofte gjør når man blogger, det tar jo også på!
Jeg gleder meg til du er på plass igjen, med overskudd til alle oss andre som liker bloggen din så godt!
klem fra ellemell

Emmeline sa...

Hei skjønne Mali-Mo:)

Vi trenger alle å legge oss til lading en gang i blant. Kanskje man bare trenger å sette seg rolig ned for å finne et rom for seg selv og sine behov innimellom... Det har vi alle svært godt av. Du har hatt et spesielt år, og det skal du bære med deg resten av livet. Ta deg tid til å senke skuldrene, finn deg selv igjen og så kommer overskuddet litt etter litt tilbake. Jeg er jo priviligert med tanke på det jeg selv er med på for tiden. Her er det bare fokus på meg...ikke jobb, ikke familie men bare de behovene som man som regel setter bakerst i køen. Alle trenger å være fremst i køen i sitt eget liv i blant. Tusen gode klemmer og varme tanker vil jeg iallefall sende til deg. Ta vare på deg selv og familien. Vi titter alltid innom det vet du;)

SamogSofie sa...

Vi er her og venter på deg. Koser oss med innleggene dine, og får et lite "glimt" når vi ser du har et nytt innlegg. God pause, og håper vi ser deg igjen snart§

mykstart sa...

Ååå Mali-moen! Du må lade deg selv og være snill og god med deg selv. Gråt alle de tårene du ikke har fått grått, og ikke tenk et øyeblikk på å være flink sørgemamma. Hun som sørger ferdig til oppsatt og forventet tid. Mange gode varme tanker til deg og det vårarbeidet du skal gjennom.

Fru Fjeldhammer sa...

Dett er lov til å ta en time out, skal ikke føle at man må blogge.

Kos dere og håper du finner "deg"....

klem

victoria (huset i byen) sa...

Det er godt at du setter bloggen på vent, når du trenger å finne deg selv litt oppi alt som skjer i hverdagen, og godt er det....
Skjønner godt at savnet er der og kroppen er tom, men håper du finner deg selv og får ladet deg opp, ikke gøy å gå og fåle seg tom....
Ønsker deg alt godt, og gleder til å høre fra deg når energien er funnet.....
Varm klem victoria

Guttemamma sa...

Dette gjør du lurt i,kjære deg!! KLart dette tar tid...og du må gi deg og dine tid. Vit at du er savnet mens du er borte...men kos deg med familien din
♥Klemmer♥

verdens heldigste mamma sa...

hei kjære du !

Jeg syns du skal ta deg en velfortjent ferie fra blogging og det som måtte være , Der du har opplevd er forferdelig og det er klart at det sliter på kroppen!

Vi er her når du kommer til ilbake. Jeg er så glad i stilen og bloggen din.

Prøv og få en god sommer :)

Klem

Hvit Villa sa...

Jeg skjønner deg så godt, så godt! Kommer til å savne de fantastisk vakre bildene dine og tankene du deler med oss. Må bare si at jeg tenker på Wilma ofte! Har jo aldri møtt deg engang, men takket være de nydelige beretningene dine er det nok ikke bare i mine tanker hun finnes. Ha en nydelig vår dere tre. Wilma er nok med dere fra solen som skinner og stjernene som funkler <3 Mange klemmer.

Anonym sa...

Jeg synes det er bra at du tar en pause fra bloggingen, når livet ikke er helt topp. Da er det andre ting som må ha fokus.
Ta vare på deg selv og dine, så håper jeg at piffen kommer snart tilbake igjen!

Varme tanker fra Kristine

Ida sa...

Vennen ♥

Snufs.. kjente jeg fikk skikkelig klump i halsen av å lese dette du skriver. Jeg forstår deg så godt, og jeg blir så glad for at du klarer å sette deg ned, sortere tankene og skrive dem ned så fint. Du er utrolig flink å ordlegge deg, og kanskje du også kan bruke det som en terapi for å finne tilbake til gnisten du savner om dagene.

Ta vare på hverandre, senk skuldrene, se bort fra forventninger og stress, snakk sammen, gråt, le og prøv å nyte de gode øyeblikkene.

Tenker på deg, Wilma er ofte i tankene mine. Skal tenne ett lys for henne nå.

Stor varm klem fra Ida

... 4 på toppen sa...

Tenk bare på deg selv nå, og bittelitt på frøken øyenvipp selvfølgelig :-)

Så skal du se at humør, energi, inspirasjon og glede kommer tilbake, en gang, når det passer at den kommer.

Tenker på deg ♥

Anonym sa...

Kjære Mali-mo! åh kor eg kjenner meg igjen.., eg fødte ei lita jente som var død i mors mage ein tidleg vårdag i mars for fleire år sidan.Våren som bringer med seg gleden over nytt liv var for meg ganske vond i nokre år,då det er forventa at alle skal vera glade over markens grøde og nytt liv, så var det for meg eit stort savn, såg for meg trilleturer oa i det fine været..Men tru meg våren vart etter ei stund snudd til ei fin tid! Ta vare på deg sjølv Mali-mo, set ord på sorga og gjer lystbetonte ting! Klems fra Bente på Perla i Sunnhordland

Hildegunn sa...

ååå så synd !
Vet hva det vil si å være sliten, men ikke slik sliten som du er.For jeg har ikke mistet noe, jeg er mer sliten av alt som skal gjøres med 5 barn i hus,helt gåen innimellom.Men får jeg meg litt pauser og bittelitt tid innimellom går det så fint og jeg har da ingen triste tanker. Men du får sikkert liksom ladri fred selvom du har det stille og fint rundt deg, det er noe som gnager og sliter..åå håper du får piffen tilbake.Jeg tror på GUd og skal be for deg hvis du ikke har noe i mot deg. Og håper du kan få ett nytt barn snart, det er jo noe som lindrer smerten fra tapet.
MIn medtanke går til deg !!

kjersti sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
kjersti sa...

Uff, jeg blir så rørt over hvordan du beskriver følelsene dine, sorgen, og hverdagen din... får tårer i øyene, og tenker at livet er så urettferdig når noe sånt som du har opplevd, skjer...
Jeg skjønner godt at du trenger en timeout, og vi er selvfølgelig her og venter på deg og dine skjønne innlegg, når tiden er inne for det igjen;)
Sender deg varme tanker og positiv energi:)

Varm klem fra Kjersti

Fjordlykke sa...

kjære deg!
Lade opp batteriene dine det skal du gjøre. Kreftene vil komme tilbake. Ta godt vare på deg selv, og nyt lys og varme som våren gir oss!
Stor klem!

mi-rachel sa...

ta vare på deg selv og dine!

Marianne sa...

snublet innom bloggen din for ca.6 uker siden.satt med min nyfødte datter i armene,og tårene trillet.Har tenkt ofte på dere, og Wilma, senest mandag, da jeg var ute i hagen og ryddet.Etter en tøff vinter var det kjekt å se at det begynner å spire og gro.Ble fyllt av takknemmelighet for alt vi har fått,og da kom jeg til å tenke på deg.Og lurte på om du klarte å glede deg over våren nå?
Håper våre snart kommer til deg:)

Mange klemmer

Vit at mange tenker på dere, og sender mange tanker.

Marte sa...

Håper så veldig du får det litt lettere etterhver,
er sikker på at du kommer tilbake med piff og motivasjon, men ta den tiden du trenger.
Jeg heier på deg:)

Marte

Anonym sa...

Kjære deg,
skjønner veldig godt at du setter deg selv på lading litt, mens du leter etter veien videre. Du må jo dessverre lære deg å leve det nye livet nå, som ble så annerledes enn planlagt. Sorgen og tomheten tar sin plass, men kommer heldigvis ikke alltid å trenge like stor plass som nå... Jeg har fulgt bloggen din lenge nå, og hadde baby i magen samtidig som deg, så tapet ditt ble veldig levende for meg og jeg har i perioder tenkt på deg flere ganger om dagen. For en mor må tapet av det lille livet være så umenneskelig stort! Jeg gleder meg til den dagen piffen kommer tilbake og livsgleden din bobler over igjen, for du er et fantastisk menneske og har så enormt mye skjønnhet å dele med oss. Du får lades av rolige dager i solen, kjærligheten til lille-Malien og de bitte-bitte små tingene som at fuglene synger og knoppene brister. Lev sakte og i øyeblikket. Alt godt til deg! Klem fra Mette

jordbærpiken sa...

Ønsker deg alt godt! Håper du finner våren og mere til. :) God klem!

Anonym sa...

Ønsker deg alt godt, og håper du snart får tilbake styrken og pågangsmotet ditt. Det er godt med en pause - viktig å sette tiden litt på vent. Vi ønsker deg tilbake, men kom tilbake når du føler at det er riktig.
Varme tanker og en god klem.
Mette

Linnea sa...

Trist å lese at våren ikke er så fylt av gode ting som den pleier å være, men fullt forståelig. Godt å høre at du tar signalene på alvor, blogging skal jo være noe man gjør fordi man har lyst, ikke fordi man føler at man må. Ta tiden til hjelp, håper du finner glede i det du har rundt deg!

Anonym sa...

Du har en helt annen grunn - ja en god grunn til å ikke ha all verdens overskudd og bloggelyst - jeg føler jo at jeg mangler tid og energi til å blogge jeg....
Ta vare på deg selv og dine og så håper jeg at du kommer tilbake når du føler for det og føler at du har noe å gi ( noe jeg tror du alltid har!!) MEN først en selv!!
Klem

Roberta Granada sa...

Hi, I like your blog soo much,
I am from Brazil, I love craft...
http://agulhaetricot.com
http://agulhaetricot.blogspot.com

Anonym sa...

Bruk den tiden du trenger..håper sola vil varme deg opp igjen! Vi som følger bloggen din blir her å venter på deg! Vi sender deg mange gode og varme tanker!

Anonym sa...

For ein styrke du viser gjennom orda dine.
Alle har skreve det så godt før meg, ta vare på deg og dine. Ein dag kjem eit nytt frø med glede og tek fatt i deg att, men først må såra leges og jorda som frøet skal plantast må atter eingang bli god og veksedyktig. Bruk kjærleik som gjødsel, det hjelper på vegen. Sender mine beste tankar din veg. Cathrin

Tomines hjem sa...

Du vet jeg tenker på deg.... Ta vare på deg selv...

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg skjønner deg så inderlig godt, og den prosessen både du og dere som familie har gått gjennom det siste året er nok utenfor fatteevne hos mange av oss. Bruk litt tid på deg selv og kom deg til hektene igjen søte du, men vit at du kommer til å være savnet sårt her i blogglandia mens du er borte. Håper å se deg her snart igjen ❤

Anonym sa...

Kjære deg
Får så vondt av av å høre hvordan du har det. Har selv kjent på sorg, og hva det gjør med enn. Hvis det kan være en trøst blir dagene lysere etterhvert, og bak skyene er himmelen alltid blå. Jeg opplevde noe trist for noen år siden, og kjenner meg veldig igjen i det du skriver... Nå er dagene atter lysere, og jeg har evnen til å glede meg over våren. Sann mine ord, våren vil etterhvert komme til deg også...men ting tar tid, og sorg kan ikke tas med hurtigspoling, uansett hvordan man prøver. Etterhvert blir sorgen lettere og bære, og for mitt vedkommende ligger den alltid der.... men den duver litt lettere i kroppen enn før, og er til å bære.
Mange gode og varme tanker fra meg!
Klem fra Trine

map79 sa...

Du skriver så fantastisk, og gir så mye av degselv. Håper du finner piffen din igjen, selv om livet aldri vil bli helt som det var. Føler så med dere, og synes du har vært sterk. Kos deg med lille-mali'en og mannen, og håper du er tilbake når du er klar.

Stor klem.

Kathrine 'Glimt' sa...

Lad så lenge det trengs...
venter på deg vi ;)

Stor klem

Jannickes Hjemmekos. sa...

Hei, kjære deg. Hvil deg og gjør ting som fyller på energi - ikke tar energi. La hjertet ditt få utløp for savnet av Wilma. Det er ganske naturlig at reaksjonene kommer i dønninger og de må bearbeides. Da mannen min hadde kreft for noen år siden, sa jeg: "Det er ingen vei utenom problemene, vi må gjennom dem". Ha det bra, skjønne deg. Kom tilbake om og når du føler for det. Klem fra Jannicke

Anonym sa...

Håper du får en god ladepause!

Marias skriblerier sa...

Det er viktig å lytte til signalene som kropp, sinn og sjel sender. Ønsker deg alt godt og ser frem til å få deg tilbake igjen! Varme tanker fra meg til deg.

KATRINES INTERIØR sa...

Hei Mali-Mo! Livet er så urettferdig, jeg har fulgt med på din blogg en god stund, lest din vonde historie om tapet av ditt barn. Nå som jeg selv ble mamma for 7 uker siden blir det ekstra sterkt. Å miste et barn på den måten virker utenkelig, det er ikke naturlig rett og slett. Gamle mennesker dør, livets gang, men... Håper du får stor styrke. Håper du klarer dagene, at de føles overkommelige. Håper også etter hvert at dagene gir glede! Varme hilsner fra Katrine

Mia sa...

Kjære, søte Mali-mo. Livet tar ikke alltid de vendinger man ønsker seg, og det kan være mer enn tøft å "ta imot" det livet til tider byr på. Da gjelder det å prioritere... deg selv og dine nære og kjære. Ta den tiden du trenger, slik at du igjen har krefter til å gå videre. Og jeg håper at du igjen vil finner glede i våren, og at den vil gi deg den herlige følelsen av overskudd og glede, som er så unikt om våren. Jeg tenker på deg, og håper å se deg tilbake her, når tiden er inne for deg. Klem fra Mia

Tante Mimmi sa...

Kjære deg!
Høyrest lurt ut å ligge på lading! Me treng det fra tid til anna!
Køyrer du over øya er det fort gjort å sette over litt kaffi;)
(ladestasjon!;)

sNakkAst! >3

Tante Mimmi sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
lavendel mio sa...

Ta deg en pause du, og finn våren, den ligger på lur skal du se.
Du skriver så fint, får oss til å stoppe opp og tenke.
Ønsker deg en fin vår, og håper å se deg blogge en dag igjen.
Klem Hanne

liven sa...

Håper formen er stigende Mali-Mo.....du har hatt en tøff tid så det er kke rart om piffen går ut av deg!!
Ønsker deg en fin vår.....og nå må det jammen bli litt stabilt vær snart!!!!

Anonym sa...

God lading,
- ta vare på deg selv og dine nære:-)
Gleder meg til/om du kommer tilbake,
vår-klem Hege.

Tomines hjem sa...

Hei blomst! Vårklem fra meg til deg.. Håper solen skinner for akkurat deg og Mali-Mo huset!!

Tre Kusiner sa...

Vi håper virkelig energien kjem tilbake og gir deg nytt overskudd. Alt dåke har vært gjennom tapper ein ellers hærlig og sprudlende familie! (inntrykk fra bloggen)

Vi er alltid innom og ser til dåke, og gler oss til du er tilbake.

Varme tanker til alle 4 i Mali-Mo familien.

Klem F

Rosa sa...

Ta godt vare på deg sjølv, mali-mo. Håpar at på fine vårdagar er sola skin fram, så tek den med seg litt og litt meir energi inn i det tomme batteriet. Tenker på deg.

stor klem, Rosa

storeflittig sa...

hei!
vil bare gi et lite pip, og si at jeg savner deg, og tenker på deg:)

stor helgeklem!

CosiFanTutta sa...

Håper du finner deg selv igjen. Det er ikke så lett å løpe etter livet når du kanskje har behov for å stoppe opp en stund. Lykke til med oppladingen! :o)

sigrid sa...

Berre ein klem fordi du kan trenge det..

Marte sa...

...har vært innom her flere ganger i det siste, og ville vel egentlig bare si at jeg tenker på deg, håper du har det bra:)

diana sa...

Härlig blogg du har! =) Jag har just nu tema "barnkläder" i min blogg med massor av tävlingar, recensioner, rabattkoder m.m. Titta gärna in! :) Tror du skulle gilla det. Kram kram