31 oktober 2010

halloween


Reinspikka kommersiellt salgsstunt eller bare litt uskyldig barnemoro? Det er mange meninger om Halloween. En kan like det eller ikke, men her har lillemalien nå funnet ut at det finnes noe som heter helløuviin, som hun sier. Utkledd som verdens aller minst skumle heks, og med et godt tak i hånden min, har hun ikveld trålet nabolaget med heksehatten på snei og med kulerunde øyne sanket inn mer godteri enn hun noengang har sett i sitt liv. En strålende lykkelig liten jente og derfor selvfølgelig en kjempekoselig kveld for mammaen også!!!

Gresskarlykten her laget vi sammen igår og den har pyntet trappen til glede for både liten og stor ikveld. Her i huset blir nok dette en av våre tradisjoner i årene som kommer ;) Håper alle dere blogglesere også har hatt en flott og ikke altfor skummel kveld!

12 kommentarer:

Landcharm sa...

Dette er nok morro for de minste. Her har det vært en halloween fri og rolig dag, som fortsatt nytes.

Lille vildand sa...

Jeg har ikke fått hverken såtroll eller hekser på døren, og er litt skuffet.
Skjønner godt at barna elsker dette!
Mine gutter er ennå for små - men jeg er klar for å skjære gresskar og gjøre knask eller knep.

ralfefarfars paradis sa...

Vi har kost oss uten halloween- ruskevær her- og ingen som ahr plinget på heller- jeg tror ikke det er noen stor greie her---godteri forsvinner fort her i huset...så de måtte ha klart seg med en klementin (julematen er ute i butikkene nå!!) Nydelig lykt;) Hadde vært koselig å fått en sånn liten heks på døra- jeg har ikke sansen for de store;)

Stine sa...

Ahh, herlig bilde av et lysende gresskar!!

Bli med på give away hos meg hvis du vil :)

Klem fra Stine

Mitt ☆ Mine sa...

Halloween tradisjonen er på full innmarsj hos oss. Jentene er veldig opptatt av det, selv om de ikke "fikk" gå knask eller knep i dag....men neste år kan jeg nok ikke holde igjen lenger.
I år så var det greit nok for de å få gjøre seg litt skumle her hjemme og vente på at noen like skumle skulle ringe på døren. HELDIGVIS ringte på én liten gjeng med skumle gutter....

Pink lady sa...

Lillemalien var nok en utrolig skjønn heks vil jeg tro:)

Fin lykt!

Klem Pink lady

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så herlig! :) Halloween er nok kommet for å bli uansett hva man skulle mene og ikke. Dere hadde det helt sikkret veldig kjekt vil jeg tro!

Håper kvelden er minst like fin, jeg skal tussle iseng!
Klem Jorid

Ida sa...

Heisann :)

Så fint det ble, om man kan si det om skumle gresskarhoder ;-D

Høres ut som om dere ha hatt det kjempekjekt.. så kjekt at jeg fikk ett stikk av dårlig samvittighet for Christoffer som sikkert hadde syntes dette var morsomt! Jeg får spare og lade opp til nyttårsaften :-)

Håper alt er bra med deg, og den lille i magen. Tenker mye på deg!

Klem fra Ida

♥ Netta ♥ sa...

Med barn på skole og i barnehage kommer man liksom ikke unna halloween. Vi har valgt å kose oss med denne dagen og lagde party for eldstemann med pizza, godteri og skummel film i går og i dag har de kansket og knepet hos gode naboer. Hva vi skal gjøre med alt godteriet aner jeg ikke :-O Kjempefin lykt dere har laget, den gjorde nok stor lykke :-)

Ønsker deg en fin uke!

Klem
Netta

Elisabeth, innerst i veien sa...

Halloween har nok kommet for å bli. Jeg var med sjuåringen og klassevenner på knaskerunde i nabolaget i kveld og det var mange som hadde pynta skummeltfint og tenkt lykter. Men, må likevel si jeg foretrekker å gå julebukk. Da skapes stemningen av barnesang og dessuten er det på et tidspunkt alle har noe godt i huset å tilby.

Annie sa...

Høres ut som en koselig tradisjon :)

Den gode feen sa...

Hei hei :) Nå er det alt for lenge sidan eg har lagt igjen ei helsing til deg. Hjå oss var det pappaen som tok 3-åringen med på nabolagstur i går kveld, og ho hoppa visst omtrent oppå han, kvar gong dei møtte ein anna som var ute i samme ærend. Samson gjekk med ein kamerat, så eg og Simon var heime og tok oss av alle dei skumle gjestene som kom på døra.

Gratulerer kjempemasse med babygutt på veg - eg trur ikkje eg har hatt tid til å gjere det før. Er sååå lukkeleg på dine vegne.

Eg skjønar utruleg godt den psykiske belastninga med å vere så bekymra heile tida. Eg var ekstremt bekymra i mine to siste svangerskap, og byrja til slutt å lure på korleis ungen hadde det når eg hadde så angst (utvikla fødselsangst etter første fødsel). Svangerskap er jo egentleg ei tid der ein ser for seg at alt er harmonisk og roleg og bekymringslaust, men slik er det vel berre på film... Det er sjølvsagt ikkje det samme som dine kjensler, men eg kan til ei viss grad forstå korleis det er å vere gravid, bekymra og psykisk sliten. Og i tillegg har du sorga stakkars.

Ynskjer deg absolutt alt mogeleg hell og lukke dei siste månadane, og håpar dei tar godt vare på deg på KK og at du er i dei beste hender. Det skal gå bra dette, det må jo det!

God varm klem frå Linda