05 desember 2010

Julekalender 2010: ventetid
Adventstaken vår i år er ganske så enkel. Fire hvite kubbelys fra IKEA, med silkebånd og siffre i svart metall. Fatet er et billig sinkfat som jeg har limt biter av servietter i ulike grønn-rosa-gull nyanser på. Jeg har brukt decoupagelim, og lakket etterpå, med billakk på boks, slik at det tåler vasking og stearinsøl.

Den fine duken under staken er faktisk gardinen på det ene badet vårt. Den lå nyvasket og nystrøket på bordet og vips! så ble den adventsbloggifiseringsduk ;) Jeg kjøpte den rimelig på Fretex fordi den var så gammel og slitt og hadde et hull på den ene siden. Helt flott for meg, jeg behøvde jo bare halve duken for å få nok stoff til gardinen min og mønsteret var akkurat det jeg ønsket meg. Imorgen er den på plass på badet igjen, der jeg er igang med en minioppussing ;)

Så tenner vi to lys ikveld
to lys for håp og glede.

For oss har adventstiden i år en ekstra betydning som ventetid. Jeg merker at jeg egentlig ikke fokuserer så mye på julen som vanlig, jeg teller dager til januar isteden. Beskjedene fra sykehuset er etterhvert litt optimistiske, så håpet mitt har også stadig sterkere streif av glede og forventning. Hva er vel håp uten en tro på at alt kan gå bra? Tusen takk for alle koselige, omtenksomme hilsener fra alle dere snille blogglesere! Det betyr mye mer enn dere tror!
17 kommentarer:

Marte sa...

:) Da måtte jo jeg innom og kikke på din også:)
Så fint:)) Liker det enkelt:))

Ønsker deg en fin uke!:)

victoria (huset i byen) sa...

Så flott og enkelt, liker det ;)
Og så bra at det er litt glede i vente tiden også, har troen på at alt skal gå bra til slutt, mine tanker er med dere og håpet om en lykkelig slutt....
klem victoria

ralfefarfars paradis sa...

Det enkle er ofte det beste- nydelig;) SÅ herlig nissejente under her- hun begynner å bli stor;) Jeg skjønner veldig godt at du ikke har helt julefokus- det høres ut som det er bedre nyheter nå- det var godt. Jeg synes det er flott at du bevarer håpet- det er jo ingen selvfølge etter å ha mistet et barn...Jeg tenker masse på deg og den lille. Klem fra meg.

FruFly★Heidi sa...

Og vi er mange som venter med deg. Gleder meg veldig til å høre (og kanskje se?) pittelille-Malibror komme i januar. Håper tiden går fort! Lille-Malien er så nydelig, ser ut som hun koser seg med baksten. Her har det blitt litt for lite med den slags i det siste pga. sykdom, men gleder meg til å sette i gang. God klem fra Heidi

RomantiskRetro sa...

Nydelige staken. Og så godt innlegg!
Og jeg kjenner så godt følelsen. Jeg ventet slik i fjor. Ventet og lengtet til det nye året. Hadde termin i februar, og hadde så mange problemer at jeg bare ville at det nye året skulle komme. Alt gikk heldigvis bare helt som det skulle.

Ta vare på deg selv, venn.
Ta det med ro og hvile.

Klemmer fra meg

whitebite sa...

å du har det så skjønt!
liker den enkle vakre stilen din!

Tre Kusiner sa...

Hei!

Forstår godt at denne ventetida har dobbel betydning for din del:)

Er stadig innom bloggen din. Eg kan ikkje anna enn å tru at alt kjem til å gå bra denne gangen!

Masse lukka til.

Klem F

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Nydelig adventstake..har fokus på babyen i magen jeg også.venter en jente i begynnelsen av mars.Ønsker deg alt godt i vente tiden:)klem linda:)

ANETTESHUS.COM sa...

Takk for snille ord, søte deg:)) SÅ fine adventslys! Det enkle er ofte det beste:)) VAKKERT var dette i alle fall!

Ønsker deg og dine en fortsatt fiiin adventstid. Mange er nok vi som venter med dere;) Tenk, i januar kommer lillebror ♥

STOR klem
Anette:)

FlorasFrue sa...

Så koselig - jeg har også en veldig enkel stake.
Ikke så rart at tankene dine er mer hos den lille enn i julen, tenker på deg:)
Kjersti/FlorasFrue

Datt sa...

Så fine de tallene dine var! :)

Kine sa...

Åååå venter dere små igjen...det har jeg ikke fått med meg,men SÅÅÅÅ fantastiske nyheter!!!Håper og tror at ALT går kjempefint denne gangen!:)
Gleder meg med dere!Søt og enkel adventstake;)
klæm fra Trøndelagen

Hvit Villa sa...

Heier på dere!

-Mia- sa...

Det enkle er ofte det beste! :-) Den er nydelig! Ha en koselig kveld! Klem

Marianne sa...

Takk for hyggelig kommentar, god advent tilbake!

: )Nyyydelige bilder i kalenderen din, såå inspirerende!
Klem fra Marianne

MiaNostalgia sa...

Kjære Mali-Mo,
Jeg har ikke vært i Blogglandia på veldig lenge, men idag følte jeg behov for å legge igjen et blogginnlegg og se innom noen av favorittbloggene mine. Har faktisk tenkt spesielt på deg og bloggen i den siste tiden, og grunnen er nok at jeg selv er gravid (har termin IDAG og må innrømme at jeg er både spent og skremt med tanke på fødselen). Det er utrolig hyggelig å lese at du venter baby igjen, men skjønner at du ikke klarer å glede deg helt. Jeg håper og tror virkelig at det går bra denne gangen!!! Ønsker deg alt godt i ventetiden...
Klem MiaNostalgia

MiaNostalgoa sa...

PS. Jeg har glemt hvordan man legger igjen kommentar her i Blogglandia, så det kom kun opp MiaNostalgia som "avsender" på forrige kommentar - men den kommer altså fra meg som står bak bloggen Villa Lykke - dersom du skulle lure :-)