17 juni 2010

sommerannekset


Forrige helg fikk vi endelig etpar dager i sommerannekset vårt. Faste lesere husker kanskje oppussingen vi foretok her ifjor, men litt småplukk gjenstår selvsagt ennå. Merkelig hvordan man ser seg "blind" på manglende listverk og vindusomramming? Vi utsatte de kjedelige oppgavene denne gangen også, og brukte tiden til å kose oss.

Planene for sommeren er likevel å få på plass det som mangler. En bildelist fra IKEA er kommet opp på veggen, her kommer det en liten fotovegg. Ellers har jeg planer om både hvite blondegardiner og rutete  lappetepper på sengen. Også et heklet bestemorlappeteppe...et prosjekt jeg har planlagt i flere år ;) Den bittelille kjøkkenbenken vår skal flislegges og så har vi planer om en liten terasse med en rosebusk hvor utsikten og solnedgangen kan nytes.

Den rosalilla pastellsengen til lillemalien er et nymalt gammelt funn. Ble den ikke sommerfin? Jeg synes lyse pastellfarger er et "must" for å få den riktige sommerhusstemningen. Som dere ser er ikke annekset vårt mange kvadratmetrene, men vi har absolutt det vi trenger. Det å bo helt enkelt med bare et minimum av "stash", uten tv og strøm, men med en stor gammel hage med epletrær, ripsbusker og sommerblomster og badeplassen og sjøen noen få skritt unna, det er rett og slett herlig synes jeg. Krysser fingrene for at vi alle snart får oppleve lit sommer og varme her på vestlandet ;) God torsdagskveld jenter!