31 mars 2011

grønt-blått-blått-grønt?


Idag er jeg hoppende jublende glad, og du kan se hvorfor her. Heldige heldige meg!En av disse blir tapet på lillebroren sitt rom. Jeg tror jeg har bestemt meg, men straks jeg tenker at beslutningen er tatt så blir jeg usikker igjen ;) Valgets kvaler, og da iler jeg til bloggen for å få høre andres meninger. Det er nettopp en av de mange tingene som er så flott med interiørbloggerne synes jeg, vi deler så gjerne synspunkter og meninger med hverandre. Utrolig kjekt, og veldig inspirerende. Så derfor spør jeg, blått eller grønt, hva synes dere?

For å få et litt bedre inntrykk av hvordan det kommer til å bli slepte jeg inn den gamle (blytunge) kommoden som skal stå her, den gamle kurvstolen og litt annet småplukk. Og for de som nå ser en Burberry sparkedress og tror at mali-mo er kommet til pengene, så kan jeg bare avkrefte det med det samme ;) Joda, visst er det Burberry, men vi har vært så heldige å få overta den etter en annen liten gutt, og sånt blir jeg også veldig glad for. Den er så helt nydelig, nesten så jeg er redd for å bruke den ;) 

Tapetene er forresten fra Jane Churchill, og du ser bedre bilder av dem på hjemmesiden som du finner her.67 kommentarer:

Gunn Beate sa...

Grattis med oppvaskhjelp! :D Det var vel fortjent. Hadde jeg hatt et SMEG-kjøleskap å gitt bort, skulle du fått det og.

Skjønner godt dilemmaet mellom blå og grønn! Nydelig tapet i begge farger. Jeg tror jeg heller mot grønn - blå ting å dekorere et rom med i tillegg til tapetet finnes det fler av i verden enn grønne. Og så vokste jeg opp med grønn tapet på barnerommet, kanskje det er derfor. ;)

Lykke til med valget!

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Gratulere med oppvaskmaskin,herremann!!!!!!!!!jeg hadde jublet,får en gave da gitt!!den er deg vel unt:)

Nydelig tapet jeg hadde gått får den blå,passet godt til møblene og pynte tingene hos dere:)

Ha en strålende helg!!

Klem linda:=)

IdéSpiren sa...

Gratulerer så mye med den flotte premien :))

Hadde nok gått for den blå tapeten i utgangspunktet - men sper du på med noen flere grønne detaljer i rommet blir nok den grønne tapeten også veldig fin! ;))

Turid sa...

Gratulerer med fin-fin premie hos Nib! :-)

Valget mellom grønt og blått er kjempevanskelig. Ville gått for blønt :-D Nei, fra spøk til revolver - tror jeg hadde valgt blått.

Ha en kjempefin dag videre (tipper det skulle gå rimelig greit, sett i lys av de gode nyheter? ;-))

Klem, Turid

mammaLise sa...

Grattis med oppvaskmaskin!

Jeg ville valgt blå. Bare fordi jeg ikke er så glad i grønn :p Men den grønne var jo også fin. Hehe

Ha en fin dag!

Fru Fjeldhammer sa...

Hei
Grattis med oppvaskmaskin, så gøy.. virkelig fortjent du!

Jeg hadde valgt blått, da det faller meg mest naturlig..

Lykke til med vslget!
klem

Anonym sa...

Blått :)

Anonym sa...

Nydelige begge to,men her hadde jeg valgt blå:)

Tine sa...

Ble så glad i går da jeg så at du hadde vunnet en så flott premie. Har fulgt bloggen din lenge (minst ett år, om ikke mer), men sjeldent lagt igjen lyd. Likevel er du en som jeg følger jevnlig og som jeg til en viss grad føler kjennskap til og synes derfor at det var utrolig flott å se at du ble trukket ut som den heldige vinneren. Det er deg vel fortjent!

Ang. tapet ville jeg i utgangspunktet sagt blått, blått, blått, da alt som er blått (og turkis) er nydelig (i allefall så godt som), men i dette tilfellet synes jeg at tapeten var minst like fin i grønt, om ikke finere. Vanskelig valg, blir spennende å se hva dere går for :)

Klem

Anonym sa...

Den grönne er mer beroligende trur jeg litt lunere liksaam, men uansett saa er begge nydelige, jeg er saa glad i disse tegningene. Det blir flott uansett det er jeg sikker paa. Hjertelig hilsen fra en trofast leser paa östkysten av Ísland.

tove sa...

Falt for den grønne med en gang. Men hadde nok vinglet veldig hadde det vært meg. Nydelige begge to.
Blir nok fint uansett hva du velger.
Gratulerer med premie. Så digg...
Klem Tove

Jannicke sa...

..hmmm, valgets kval... jeg er veldig svak for grønt, så jeg hadde nok valgt den. Mulig passer den blå litt bedre til møblene, men denne grønne gir likevel en fin kontrast, syntes jeg. Jeg har en vegg med grønn tapet på mitt eget soverom, og for meg er det en beroligende farge. Lykke til med valget, uansett hva du velger så blir det nok fint!
Klem J.

Anonym sa...

jeg elsker blått men jeg tror den grønne blir en flott kontrast til møblene du skal bruke.. blått på blått er også ganske kjedelig ; )

og gratulerer med premien : ) jeg er sikker på at du fortjener den også !!

Anonym sa...

Hejssan ,

Gratulerar ....men jag älskar blått,blått och blått.

Kramar från Finland, Nådendal Kirsi

whitebite sa...

definitivt den blå! nydelig blir det uansett! eeelsker peter rabbit♥

Heidi sa...

Ville valgt grøn. Rett og slett fordi eg trur det blir mest spennande på dette rommet, og det blir mulig å skape fine kontrastar. Den grøne vil gjere rommet lunare.

prinsesselinn sa...

Jeg stemmer på grønn...
og gratulerer !
klem Linn

Ida Elise sa...

Hm...jeg ville gått for den grønne. Blir fort "litt for mye" med blå tapet og blått interiør osv, men med grønn tapet, kan man bare kose seg med alle ulike blå og turkisnyanser man finner:)

Myran Gårdsliv sa...

Gratulerer med fin, fin ,premie!
Den grønne var finest, hadde mer dybde i mønstret.

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

HURRA, grattis med ny oppvaskmaskin!! :)

Og jeg hadde gått for grønn, den var superfin!

Ha en fin kveld, KLEM

krinkelkroken sa...

Grattis med oppvaskemaskin:)))) Likte begge to ,men ville kanskje valgt den grønne;)

Gleder meg veldig til å se resultatet blir rålekkert!
Klem fra Beathe

Heims lille verdenshjørne sa...

Gratulerer:D Det var gøy kan jeg tenke meg:D

Jeg har en veldig forkjærlighet for blått så jeg sier selvsagt det:) Var på besøk hos min svigerinne i går og de venter en liten gutt, blir helt babysyk når jeg ser de søte småbabyplaggene;) hehe

Nydelig tapet i hvert fall og kjempefin kommode!

Ønsker deg en herlig kveld!

ANETTESHUS.COM sa...

Så flott tapet!! Den blå var fin:) Men ettersom den gamle, fine kommoden er blå, og mange av tingene også - ville nok jeg valgt grønn. Synes den var super-fin! Dessuten er det flott med kontraster.


KLEM:)

Trine - Franske drømmer sa...

Jeg ville nok også valgt den blå ;) Men ser samtidig at du har mye blått generelt i rommet da, og det er jo fint med kontraster også :))

Gratulerer så masse med oppvaskmaskin! Så deilig!!

klem, klem

liven sa...

Skjønne tapeter,,,,,hadde nok valgt den blå :o)
Ellers så har jeg vært en tur i "Den Grønne Baljen" idag....sukk....der må du ta turen Mali-Mo :o)

ha en fin kveld....og lykke til med valget!

MusMei og HEMILIA sa...

Jeg ville nok også valgt den blå. Den stod så fint til møblene.
Lykke til med oppussingen, gleder meg til å se restultatet!

Bringen Blomster sa...

Gratulerer med ny oppvaskmaskin! Så artig:) Førsteinntryket var at jeg hadde gått for grønn tapet, men så ble jeg usikker siden du har den lyseblå (nydelige) kommoden! Fint blir det sikkert uansett :)
-synnøve-

Frøken Fryd sa...

Gratulere med en super gave:)

Synes den grønne vil passe best, selv om jeg liker begge to veldig godt. Tror jeg hadde gått for den blå til ei jente. Blirs pennende å se hva du velger:)

ralfefarfars paradis sa...

I utganspunktet ville jeg sagt grønn- men når jeg ser det du skal ha der(som forøvrig er veldig, veldig fint- elsker den stolen!!)- så ser jeg at den blå passer bedre- og siden storebror også skal ha en tapet med blått i - så er jeg kanskje ikke helt uhildet;) Gratulerer med maskin!!! Så supert!!! I dag gikk jeg innom Hødnebø ( har aldri turt å gå inn der før...) men det endte i alle fall med at jeg spontankjøpte noen hagemøbler- tror ikke jeg skal gå innom noen butikker på lenge- det må i så fall være Nille- der hadde jeg kommet langt for samme beløp;)Her faller sneen- så det blir nok leenge til jeg kan ta de bruk uansett;) Klem fra meg!!

Marthe sa...

Aiaiaia, for en fantastisk gave. (vi har den samme maskingen, men ikke begynt å bruke den) Tror vi to blir veldig fornøyd med størrelsen altså.
V E R D E N S største høres ganske kult ut;)

Første gang jeg har vært inne på bloggen din! Hjelpes, hva jeg har gått glipp av.

Jeg hadde gått for den blå. Mest fordi at jeg er så altfor glad i blått, men også fordi jeg syns det er lettere å finne interiør til blått enn til grønt.

Spennende å se hva du velger.

Ha en super helg!

Martes atelie` sa...

Gratulerer med flott gevinst!!

Hadde jeg fått velge tapet hadde den blitt blå!!

Snuffeldyret sa...

Blå! Så moro å se at andre også er Petter kanin fan.

Og gratulerer med ny oppvaskmaskin! Den var jammen flott.

Camilla- Casual living sa...

Gratulerer med perien fra nib:) det fortjente du absolutt.

Tapetene var herlig. Først tenkte jeg den blå, men når jeg så litt nøyere etter, så landet jeg egentlig på den grønne. Herlig fin, og ikke så typisk blå som mange andre har på gutterommet.
men i det jeg har sagt det høyt,n så må jeg legge til at den blå også er veldig søt;)

Pink lady sa...

Gratulerer så masse med oppvaskmaskin! Så utrolig hyggelig at dere fikk den, for dere har virkelig masse på gang med huset deres og da hjelper alt! :D

Jeg likte begge, men hadde sikkert valgt den blå.. Nydelige!

Klem Pink lady

victoria (huset i byen) sa...

Gratulerer så masse med oppvaskmaskinen, det er abselutt vel fortjent.... Og når det kommer til tapeten, ville jeg valgt GRØNT da det er fint med litt kontraster til alt det blå, og fordi jeg elsker grønt....
klem victoria

Anonym sa...

Blått-helt klart!

Anonym sa...

Hei. Heilt klart blått. Klem HIldehg.

MiaNostalgia sa...

Gratulerer så masse med ny oppvaskmaskin! Så morsomt å vinne overraskende :-) Angående tapetet hadde jeg valgt blå, men er sikker på at det blir fint uansett hvilken du velger. Blir gøy å se resultatet. Klem

Ellemell sa...

jeg synes i utgangspunktet grønt er veldig fint til barn!
men akkurat nå er jeg veldig svak for blå...

GRATULERER med oppvaskemaskin!
veldig fortjent:)

klem ellemell

Trefemtien sa...

Gratulerer så mye! Det fortjente du virkelig!!!
Så nydelig det har blitt på rommet allerede. Utrolig fin kommode, stol og ikke minst tapet.. For et fantastisk mønster! Jeg ville gått for den blå, på bilden ser det ut som om den passer best til kommoden, men det kan jo se annerledes ut i virkeligheter..:)

aurora sa...

definitivt den grønne!
litt mer spennende, og ikke så søtt-guttete som den lyseblå.
dog - begge vil nok fungere flott på sitt vis:)

Stine sa...

Gratulerer med oppvaskmaskin!!

Jeg synes definitvt du burde gå for blå! Landlig og fin, også passer den godt til kommoden :)

Klemmer fra Stine

Fargevandring sa...

Hei! for noen nydelige tapeter. Jeg ville absolutt valgt den grønne. fin kontrast til den blå kommoden og myker opp og gir et varmt inntrykk. Hvite vegger og blå kommode= kalde farger, grønntapet= varme! Lykke til med valget:-)

vår lille verden sa...

ÅÅ så vakre tapeter!Jeg syns alikavel den grønne er helt spesiell:)Lykke til med ditt valg!Klem

Loppisliv sa...

Vilken söt tapet, ohhh svårt val, de är ju så fina båda, beror på vad du ska ha till, men den blåa tilltalar mig till och om du ska ha den mot den ljusblåa byrån blir det nog jättefint:-)) Lycka till med valet. Kraaam Paula

Mitt lille hus på landet sa...

Gratulerer med seieren! Syns den var velfortjent:)

Nydelig rom og kjempeskjønn tapet! Tror jeg hadde gått for den blå:) Ønsker deg en god dag!

Cathrin sa...

blå :-) nydeleg til resten av tinga du skal ha der inne.

Hjemmekjær sa...

Gratulerer så mye med gevinsten på nib. Så moro!! Er deg vel unnet!!!:)
Jeg liker bloggen din så godt, og leser den fast!

Nydelig tapet! Jeg hadde nok valgt blå. Liker også kontraster, men hadde valgt andre kontraster da..... Den blå er så rolig og behagelig.... Men det er jo smak og behag;D

Kos deg på fredagskvelden med dine!:)

Den gamle stil-de svunne tider sa...

Gratulerer så mye med en flott gave !! Den skal bli grei å bruke tenker jeg.
Jeg elsker også blått, og jeg skjønner valgets kval veldig ja...hmmmm
Men her falt jeg veldig for den sarte grønne, den blå er litt for typisk liksom -mens den grønne lager det litt mer annerledes el personlig .
Ville tatt grønnt siden du skal ha en del andre blåe ting der.
Blir spennende å se hva du bestemmer deg for.

Anonym sa...

Helt klart grønt.Det blir mer kjedelig med blå tapetog blå ting.Men som det er sagt mange ganger:fine begge to:)Lykke til m valget!

Anonym sa...

Den grønne!

Tone sa...

Lekker tapet.... Blir fint uansett hva du bestemmer deg for :)

God helg

Klem

Anne på landet sa...

Du er så flink!
Min erfaring sier meg at den blå vil holde seg lengst..
Men - du er så ung og glad i å pusse opp og kanskje skal ikke barnerommet ha denne tapeten for alltid :O)- så da kan den grønne være knallfin nå:O)

Lykke til.
Gleder meg til å se resultatet.
Klem, klem.

-Mia- sa...

Blått og grønt er vanskelig å velge mellom, jeg har kombinert dem i flere rom her! :-) Men jeg ville nok gått for den blå jeg, lykke til med valget ditt! ;-) Ha en super dag og helg!! KLEM

Anonym sa...

Blå:)

Talentina sa...

Jeg stemmer for blått men uansett hva du velger helt nydelig motiv!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Herlighet da, mali-mo - så vanskelig du spør. Det er jo kliss umulig å velge, begge var like fine. Uæhhh, for et vanskelig valg.
Vakre, vakre bilder, kjære deg!
Ha en fin søndag.
Klem

Synnøve sa...

Den grønne! :) Og gratulerer så mye med en vanvittig flott premie!! Klem :)

Guttemamma sa...

Grattis med oppvaskemaskinen,synes det var herrrlig at det ble deg!!
Nydelige tapeter,ville gått for blått!!

Ang vasken, den er kjøpt hos rørleggeren på Noresund..men jeg kan høre med min kjære om han husker merket!!
klem♥

Anonym sa...

Gratulerer masse med super oppvaskmaskin!
Nydelige tapeter:) Jeg synes den grønne var skjønn,passer fint mot blått og turkis. Men hva slags gardiner skal du ha? Vanskelig valg- men fint blir det uansett:)

Hilsen Inger:)

Kine sa...

Jeg ville helt klart tatt den grønne! Nyyydelig tapet!

Mitt ☆ Mine sa...

Hei, tusen takk for koselig hilsen hos meg! Ja kan tro vi gleder oss! Nå ser vi bare frem til nåværende hus er solgt så vi kan legge all energien der vi egentlig vil - nemlig i det "nye" huset!

Nydelig tapet - blir nok kjempefint uansett hvilken farge valget faller på!

Klem

Ramme Alvor sa...

Du har nok fått dine råd, men grønn trur eg du vil like best i lengda :)

Klem!

Anonym sa...

BLÅTT!

Bloggen din er så nydelig, når en først har begynt å lese, kommer man seg ikke fra! Det er så mye inspirasjon å hente i hver enkelt bilde.

Håper du har en fin tirsdag, og at du nyter dagene med den lille.

Hilsen Maria

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Nu blev jag glad att du prioriterat dig själv ett ögonblick ;D Visst är det väl skönt så säg!? ;)

Vatten & knekkebrød resten av månaden är slankende *haha*

Massa stora goa klemmer till dig

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Gratulerer så mye med oppvaskmaskinen!

Hmmm, dette var en nøtt... Jeg tror jeg ville valgt den blå;) Kjempefine ting du skal ha der inne da, kommoden var bare rålekker!!

Ha en god natt! KLEM

StineK sa...

Oi, vanskelig valg.. Superfine begge to! Grønt og blått sammen er jo veldig fint synes jeg.. litt mer kontast uten at det sier wow.Ton i ton farger er også helt nydelig, slik at det blir veldig vaskelig valg.
Mulig grønn??