19 mai 2011

søttendes (litt dagen derpå)
Håper alle sammen hadde en flott dag igår! Vi hadde en helt bunadsfri 17 mai i år. Amming og bunad fungerer (som jeg vel har sagt før) absolutt ikke for meg, mali-mo mannen sin er ikke ferdig, lillebroren har ikke bunad (ennå...), og lillemalien sin må repareres ;) Forrige helg var vi nemlig i konfirmasjon og lillemalien så da sitt snitt til å henge opp ned i bøkehekken. Etter forklet ;) Denne uken går kveldene derfor med til å sy nytt forkle, siden vi skal i konfirmasjon igjen til helgen. Håper de ikke har hekk!

Store lillemalien hadde istedenfor flagg i håret, kjole fra H&M og strikkejakke fra Oleana, mens lillebroren fikk på et lag Janus ull og dress med angora fra Mayoral. Det ruskete været tatt i betraktning så burde vi nok hatt Janus alle sammen ;)

Som seg hør og bør spiste vi massevis med kaker, is, pølser, sukkerspinn og rømmegrøt, fisket fiskedam, kjørte tivolikaruseller og hadde igrunnen en helt super dag. Vi var også hos Wilma og pyntet med flagg og søttendemaipynt. Akkurat på en sånn dag som liksom er så veldig bare for og av og med barn, så kjenner jeg noen ekstra tårer i øynene når jeg er der. Hun skulle jo ha stabbet rundt her med oss nå, lille Wilmaen vår. Et sånt savn er vel noe en bruker resten av livet på å lære seg å leve med, og 17 mai er en av de dagene da jeg kjenner sorgen og savnet ekstra sterkt. Selv om jeg jo storkoser meg med disse to på bildene her, så vil jeg jo likevel alltid ha en for lite. Og det vil alltid være dager hvor det kjennes mer enn ellers.

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å lage noe 17 mai innlegg, men så måtte jeg jo bare vise dere de to goingene her. Og siden jeg ikke rakk det igår så blir det litt søttendemaistemning på mali-mo bloggen i siste liten ikveld istedenfor (hurra!) ;) Lover å være snart tilbake, med et interiørinnlegg! (allefall interiørrelatert...)


27 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Nydelige 17 mai barn..Godt å høre at det er flere barn som gjør rampestreker i bunaden sin..Har en gutt her også på 2 år og 4 mnd,bunaden så ut som en åker da dagen var over..Vesle jenta er bare 3 mnd å lå og koste seg i vognen,hun var like fin:)

Skjønner at savnet er stort etter lille wilma<3

Klem Linda:)

krinkelkroken sa...

Heisann I:)

Så nydelige bilder av goingene dine , veldig kos at du deler med oss!
Kan godt forstå at det blir mange tanker om savnet etter Wilma på en slik dag...klemmer og gode tanker til dere.
Jeg fødte en bitteliten datter på fredag<3 det ble akutt keisersnitt etter nok en blødning og denne gangen vannavgang i tillegg. Syntes det var veldig skummelt, men hun har det etter forholdene bra. Så nå pendler vi fram og tilbake til barneklinikken, der hun nok blir værende i ca et par mnd. Hun ble født i uke 28+6, så vi kom oss over den kristiske 28 ukers grensen.
Mange klemmer fra Beathe

Martes atelie` sa...

Det er herlig med bloggen din at du blander interiør og hverdagsliv. Koslig å følge med...blir litt "kjent" med dere, selv om jeg ikke kjenner dere...på en måte. Koslig å komme "på besøk" lissom.

Ha en fin dag.

Klem

vår lille verden sa...

Hei på deg.Så vakre barn du har pyntet til fest:O)Janus har fått så mye fint syns jeg,min Tuva fikk en lilla janus kjole da hun ble født og den ble flittig brukt.Håper du får en fin dag:)go klem

MonjaHelene sa...

Så nydelige de er!Knallflotte bilder.Synes det er så fint med søttendemaisløyfer i håret.
Så stor lillebroren er blitt.Skjønn gutt.
Skjønner godt at tankene går til lille Wilma også.
Stor klem fra Monja

Pia sa...

Nydelige unger!

Lisas hjem og skatter sa...

nydelige de er :) skjønner at en kjenner paa savnet og tomheten paa slike dager.. der alle gleder seg og alle skal være samlet.. Godt at du har disse to ja - de straaler om kapp med hverandre begge to! :)

jeg vil tipse deg om en flott sang - Ilse De Lange med sangen I still cry.. den er utrolig vakker..

klem/lisa

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ahhh, FOR noen fine bilder!!!! De er jo bare helskjønne!!!!!

Breivik Samfunnshus sa...

Så utrolig nyyyyyyydelige unger du har !! Kjempefine er de, og jeg kan godt forstå at du kjenner på savnet av den lille som ble hentet så altfor tidlig :( Men det er lov å savne, det er lov å gråte, sånn er det bare når man har et mammahjerte. Og mitt mammahjerte føler med ditt !!

Ønsker deg en fin dag og ei forsatt fin uke !!

-maren-

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Så fina små 17 mai blomster du har Mali mo vännen. Synes plötsligt att dom var väldigt lika varandra ♥

Jag sier det igen, du har verkligen två helt bedårande barn!

Ha en fantastisk vecka vidare, kan ju nästan säga trevlig helg redan idag ;)

KRAM

Jannicke sa...

skjønne godungene dine :o)
ja, savnet og sorgen går vel aldri over... den tar bare en annen form underveis..
GOD klem fra meg.

Camilla- casual living sa...

Må bare si at dine to små er helt nydelig.. Vakre stolte storesøster, og lillebror som er til å spise opp;)

Dette vil kanskje høres litt rart ut fra en du ikke kjenner: men når du skriver om lille Wilma, så skriver du på så god og varm måte. og på en måte så en det neste godt å høre tankene du har om henne. Jeg beundrer måten dere har klart å gå videre på..

Klem fra camilla

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen!
Tack för dina alltid så söta kommentarer hos mig! ♥

Vad trevligt med en tur till Norrköping för din make :). Inte långt från Grand Hotel ligger kvarteret Knäppingsborg - dit ska han gå, där finns både klädbutiker, Lexington, interiör och barn-butik samt fina restauranger, torghandel, bageri, ostaffär etc. Väldigt mysigt och väl värt ett besök det kan jag lova!

Stor kram Jes ♥ Vita villa vila

sachasächali sa...

jööö, amazing kids and pretty photos!!!
greetings from switzerland, daniela

Henriette sa...

Nydelege bilete av to nyyyyydeleg ungar:0) Falt heilt for bilete av lillemalien med fregnedryss på nasen;)

Klart tankane vil gå til Wilma både titt og ofta, og spesielt på slike dagar som 17.mai. Du har trass alt 3 barn, to sprell levande og ein liten engel.

STOR klem.

Stinemorღ sa...

Flotte bilder av nydelige barn!
Høres ut som at dere hadde en super 17.mai - skjønner godt at det blir noen ekstra tanker på vesla dere mangler. - klem -

Krysser fingrene for null hekk på neste konfirmasjon! hihihi :)
Jeg syns jeg ser henne!

Ha en flott helg!

ditte marie sa...

smukke unger!

Mia, New Room Interior sa...

Såå vakre barn du har, helt nydelige! Det er som du sier, man må nok bruke et helt liv på å lære å leve med en slik sorg, og visse dager er tyngre enn andre.. Ha en god helg! KLEM

Liv Elin sa...

For noen herlige sjarmtroll ! <3 smelt !!
Ikke rart i det hele tatt at tankene på en sånn dag går til vesla deres ........*klemmer*

Høres likevel ut som om dere hadde en fin dag med barna !

Ønsker deg en god lørdagskveld videre... <3
klem <3 Liv Elin

NIB sa...

Hei!

Nydelige bilder!

Vi har lånt bilder til et innlegg som kommer hos oss i dag. Håper det er ok. Vi har gledet oss til dette innlegget, og for å holde på hemmeligheten har vi ikke spurt om lov før:)

Rumour has it sa...

Beautiful, beautiful kids!!!

Siw Gjlesten sa...

Hallo til dere! Vel overstått 17. Mai til dere og! Min ble i stor grad tilbragt på jobb. Noen må være der og. Så store og skjønne goingene dine er! Det er vittig, men jeg mener å se både moren og faren i Glimt hos de begge. alltid kjekt det. Høres ut som om dere hadde en flott dag. vi hadde siste barnet i 7.kl, rart det og. nå er noe over for oss i Hurra meg rundt i Skoleplanen.
Wilma ja, skjønne flotte Wilma. Jeg tenker på henne, og alle de andre på alle 17.mai er. Og på foreldrene.. . sender dere gode tanker.. Og vet at ord er så fryktelig tomme når en vil si noe med hjertet. Wilma bor litt i mitt hjerte og, men skulle gitt mye for at hun bodde helt og holdent hos dere.. skjønne barn dere har, alle tre! Klem Siw

Tomines hjem sa...

de fineste fineste gull..

ønsker deg en deilig uke..heldige du som har permisjon nå og kan kose deg.. jeg skal krysse fingre for fiiiiint vær til dere heeele sommeren!!

stooor klem

Kine sa...

De er nyyydelige begge to! Lillemalien kommer til å få mange beilere etterhvert! Da må lillebror passe på :-)

MiaNostalgia sa...

Flotte bilder av nydelige goinger! Ble veldig rørt av det du skrev og skjønner at savnet etter Wilma er sterkere på dager som 17. mai. Klem

Kristine sa...

Takk for varme ,lune, og rørenede ord i hilsenen din til oss! Takk for at vi får følge de to vakre barna dine....og at du deler tankene dine om Wilma med oss..

Hem och Lycka sa...

Underbara sötnosar!

kram Mia