11 juni 2011

kjekt og kjøkken


På kjøkkenhyllene er det kommet opp litt hverdagsting. Her står mest ting vi bruker hver dag, så rekker det ikke å bli støvete, eller? ;) Her i huset er vi kaffedrikkere begge to, men pukka-eskene er jo så fine, så teen er rett og slett pynte-te! Hihi. Og skulle det komme en tedrikkende venninne på besøk, så er jeg klar!

Brødboksen vår er en gammel emaljert boks, og i den store gamle Höganes-krukken oppbevarer vi frukt og grønnsaker. Utenfor vinduet ser dere fuglekassen i morellebærtreet, der har en liten kjøttmeisfamilie flyttet inn og lillemalien følger nøye med på fugleforeldrenes strev hver morgen mens hun spiser frokost. Veldig koselig underholdning ;)

De fleste av dere har nok fått med dere at de flinke NiB-jentene arrangerer bloggsamling med stil i Oslo 25 juni. Kåringen av årets interiørblogger foregår akkurat nå inne hos NiB, og mali-mo bloggen er nominert i to kategorier. Helt superkjekt, utrolig, utrolig stas og ganske overraskende. Jeg har jo en ganske så liten blogg uten sponsorer og legger ikke ut innlegg så ofte, så jeg ble veldig overrasket over at de plukket ut meg da. At mali-mo bloggen havnet i selskap med flere av mine egne favorittblogger i kategorien Årets interiørblogg, er litt sånn...wow! Men så skikkelig kjekt! De som vil stemme på meg, eller på en annen favoritt, kan gjøre det ved å trykke her. Husk at du kan stemme en gang hver dag. Og jeg blir veldig glad for alle stemmer! Her hos oss venter nå melkesjokolade, brus og politiserie på nrk. God lørdagskveld!

 

26 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Nå må jeg begynne sparing til smeg--et smykke i rommet, du har en kjempeblogg- så dette var vel fortjent synes jeg da- er kanskje litt forutinntatt;) Men- jeg venter på at du skal dukke opp på glanset papir- det hadde vært gøy- i går kjørte jeg forbi det som engang ble kåret til norges vakreste hjem- skal si jeg skvatt...det var ikke helt det jeg hadde forestilt meg;) Så fint det ble på hyllene dine;) Klem fra meg;)

Christine sa...

Heisann, så koselige bilder av kjøkkenet ditt. Liker bloggen din kjempegodt og unner deg virkelig å bli nominert! Lykke til:-) Ha en fin pinse!

Klem Christine

umulie sa...

Hei! Du har et nydelig kjøkken! Elsker Smeg kjøleskap. Jeg stemmer på deg hver dag!

God pinse!

klem fra umulie

- sa...

Jeg stemmer på deg hver dag :)
Du har verdens fineste blogg. Og jeg elsker at du er så "ekte".
Du har naturlige og vakre bilder, gode tekster og en inspirerende stemme ut til alle oss andre som leser bloggen din. Jeg er nok litt for dårlig til å legge igjen kommentarer hos deg, men jeg leser hver eneste innlegg, og gleder meg stadig til nye.

Lykke til med kåringen. Jeg håper du går til tops.

Med vennlig hilsen
Vilde fra Bergen

Et hus i en hage sa...

Sukk... Du har ett kjempe koselig kjøkken med mye sjel!!! Har en del Pukka te jeg også, men jeg kastet eskene og la de i en sink boks.. Men det var jo så koselig det du har gjort... Hm...
Ha en fin fin kveld/ helg!
Tone-C

Duse Pasteller sa...

Fine bilder fra et fiint kjøkken:)
Ha ei flott langehelg!!:)
Janni

Melissah sa...

I just discovered your lovely blog. I'm just new into blogging this year & have just finished off my own blog on fashion, food, travel & interior design.
http://scrapbook-melissah.blogspot.com/
I had a lot of fun putting it together maybe you would like to check it out if you have a spare minute.
x
Melissah

Moodboardwithflowers sa...

Vilken fin blogg du har! Ska testa den där tesorten!

Trevlig söndag!

Kaylovesvintage sa...

less is more...looks so pretty!!
did you try the new Pukka tea?

Fire Hjerter sa...

Gratulerer med nominasjon. Du har en fin blogg så det er vel fortjent.
Jeg er selv både kaffe og te-drikker så pukka teen er prøvd ut. Enig at dener dekorativ. Ha en fin pinsehelg

Anonym sa...

Så herlig kjøkken du har. Virkelig koselig ting du har i hylla di:) Tenk å få følge med på en liten fuglefamilie mens man spiser frokost, det er virkelig unikt:)
GRATULERER med nominasjonen, det fortjener du:)
Klem

Trefemtien sa...

Gratulerer så mye med nominasjonene!
Jeg er slett ikke overrasket over at du er nominert med din vakre blogg, nydelige bilder og god tekst.
Jeg heier på deg:)

linn sa...

velfortjent nominering,
kjøkenet ditt er fantastisk nydeleg! og resten av huset og da ;O)

eg har og slike opne kjøkkenhyller, og er veldig fornøgd med det

håpar du har ein fin sundagskveld

-klem

AbluMoo sa...

Tusen takk for gode ord om teltet mitt! :)

Camilla sa...

Føler et lite stikk av sjalusi for smeg kjøleskapet. De er så utrolig fine! Kjøkkenet ditt er lekkert!

Du var så rask ute med kommentar på posten min om pakke til give-away på bloggen min at du får den gitt. :) jeg shipper ut pakke til uka hvis du sender meg en melding med adresse på post (at) snostorm (dot) no. Tuddeldu.

Camilla sa...

ops, litt rask på avtrekkeren.. Grattis med nomineringen. Heia! :D Jeg har tenkt meg på glansdagen for å forsøke å binde fjes til blogger. Spennende!

sa...

Det er jo virkelig ikke rart at du er nominert. For en fantastisk blogg du har :O) har lest meg nedover og koser meg masse med nydelige bilder og fine innlegg. Masse lykke til! :O) Hit kommer jeg gjerne igjen!

Carina :O)

Vera sa...

Nominasjonen er deg fortjent, for her var det flott;)
koslig at du var innom min blogg;)
koslig med kommentarer;) jeg har vert innom deg sikkert for en evighet siden, men må innrømme jeg ikke er av de som kommenterer mest...
kjempe stilig med slike åpne hyller,jeg går selv med en vill ide om å rive ned alle overskapene mine,for jeg føler for et litt mer luftig preg...
håper du har hatt en trivelig pinse;)
klem Vera

Tomines hjem sa...

Hei blomst!!!!
Jeg vet, og samme med deg.. Må se lillebror og lillemalien og nå den o so store kåringen! Grattis du frue.. For en ære, men vel fortjent!!!!!

Hmmm... Har nok ikke kjoler igjen men kan se hva jeg har etter Tomine... De er gode som nye str 6, og sikkert brukt -1 gang, for polo kjoler skal hun ikke ha på egentlig, for det er nemlig guttemerke.. Pappa har jo sånn hest på seg, og DA ER DET IKKE lekkert!!!! Bare så jeg vet det!!!! Stønn... Så jeg ga opp, haha, men kikker i skapet.. Er det en sånn kan jeg sende deg pip!

Klem klem!!!!

Mia, New Room Interior sa...

Nydelige bilder, og velfortjent at du er nominert!! :-) Ha en super ny uke!! KLEM

Marianne sa...

Gratulere med nominasjoner, vel fortjent :) Mine stemmer er gitt ;)
Klem fra Marianne
PS. Snekre-planer: nytt høyt gjerde (det er på god vei opp, og det klarer jeg faktisk å snekre sjøl) nytt inngangsparti, kle om den siste ytterveggen, uteplass med lite tak til utekjøkken, car-port med stort uthus. Som du skjønner hadde det vært kjekt med litt snekker-skills her i gården!

Lena Celine sa...

Hallo!
Tusen takk for besøk og hilsen hos meg!!! Nå skal jeg titte rundt i din verden!!!
Klemmer fra Lena

Monica sa...

Ble fint på hyllene dine og gratulerer med nominasjonen, vel fortjent:))

Tina sa...

Du er min desiderte favoritt og jeg håper inderlig du vinner. Du er så jornært og det er så "hjemmkost" og kom inn på din blogg. Herlige bilder og herlig lesning! Lykke lykke til! Klæm Tina :)))

Anonym sa...

Heisann!
Tror aldri jeg har kommentert hos deg jeg, enda jeg har vært følger en stund...ikke bra fra min side.

Nydelig hus du har! Blir så glad hver gang du har lagt ut nye innlegg, du har sansen og øyne for detaljer!

Ønsker deg en fin uke videre!

Anonym sa...

Gratulerer Mali-Mo :D Så utrolig gøy.

Lykke til!

Du har jo en sånn finfin blogg at det skulle jo egentlig bare mangle.

God helg :)

Milla