09 juni 2011

litt mer kjøkkenSlik ser det ut hos oss nå, kjøkkenet er fremdeles midt i vårpussen og pyntet med blå maskeringstape ;) Som dere kanskje ser har de grå veggene blitt litt gråere og panelen litt friskere hvit. Eller kanskje det bare er meg som ser noen forskjell, hehe ;) Det går ikke så fort akkurat, for jeg maler kun når lillebror sover ute i vognen sin, slik at jeg kan få luftet godt til han står opp. Uansett, nå gjenstår bare litt småplukk og så kan ting snart komme på plass igjen. Men hva skal egentlig opp på hyllene?

Jeg kjenner at jeg har lyst på litt forandring, kanskje litt mer kjøkken og litt mindre stue-preg her inne. Siden jeg ikke har hauger av hvite terriner og benhvitt porselen gjemt bort, så må det jo bli noe av det vi har fra før. Tallerkner? Glass? Serveringsskåler? Hva tror dere?

At lillemalien nå stadig blir mer storemali får jeg nye bekreftelser på nesten daglig. Hun har bestandig vært glad i å plukke blomster, men her om dagen hadde hun gått inn og funnet vase (den gamle favorittkoppen) og satt i blomstene selv. Med vann og det hele ;) Jeg ble rett og slett litt sentimental jeg, og tenker akk, tiden går så fort ;) Hihi, når jeg tenker meg om var det visst det jeg hørte de voksne (som selvsagt da var eldgamle i mine øyne) sa da jeg var liten?

Tusen takk for alle hilsener under forrige innlegg! Jeg setter virkelig pris på hvert eneste omtenksomme ord. Idag er det sol her hos oss, gradestokken viser mer sommer enn på lenge og jeg skal ta med lillebror ut i hagen for å luke litt bed og drikke kaffi ;) God onsdag til dere alle sammen!

17 kommentarer:

Kerstin sa...

Jeg er litt sånn som deg og blir sentimental når ungene vokser til. Tiden går så altfor fort. Det er viktig å stoppe opp av og til og bare nyte nuet :)
Kos dere i hagen idag.
Kerstin

Anonym sa...

Hei.
Jeg beundrer deg for ditt gode hjertelag med tanke på din sorg og savn av Wilma.
Du er flott.Må si du har en flott familie.ha en fin dag.
Husk at det er mange som tenke på dere.
Klem

ralfefarfars paradis sa...

Sånn kopp har vi også- og storebror plukker stadig blomster...det er jo bare kjempesøtt. Så gøy å se at du er nominert til beste interiørblogg- hurra for deg;) Litt maling gjør stor forskjell- nå er jo det meste hos oss umalt- men det er noen tak og dørlister på badet som er mer gule enn hvite..blir spennende å se hva som kommer på hyllene dine- hvis det blir plass har jeg også lyst på noen hyller over kjøkkenbenken, blir nok mest kopper og sånt på de da- har jo alt for mye kopper og kar..må jobbe litt med å begrense meg...har funnet en ekte retro kjøkkenklokke- håper jeg får liv i den. Stor klem fra meg (ralfefarfar)

kjersti sa...

Rett og slett vakkert, og spesielt med dagslyset som flommer inn vinduet:)
Uff, ja tiden begynte plustelig å gå dobbelt så fort når man ble mamma føler jeg. Skjønner ikke hvor de tre siste årene ble av, samtidig som jeg ikke husker hva jeg gjorde FØR jeg ble mamma....
Jeg er også veldig sterkt preget av Amélie´s sorg nå om dagen. Ekstra vondt og urettferdig føles det når jeg er høygravid selv, og sitter med de samme forventningene som hun gjorde for bare en uke siden.
Du er jo den av oss som virkelig vet hva de går gjennom akkurat nå, og jeg håper din erfaring kan hjelpe henne. Det er bare for vondt...
En nydelig tegning og et vakkert budskap fra ei herlig storesøster under her♥


God klem fra meg


Og du, apropos Toso;
Jeg kontaktet dem direkte, og de fant nærmeste forhandler for meg:)

Whitebite sa...

elsker kjøkkenet ditt, rett og slett elsker det♥ (høres alltid litt sånn flåsete ut her inne, men det er bare det at det er så sant.. Du har så nydelig stil!)
Og den lille blomsten i koppen.. søtt. Det er litt vemodig ,synes jeg, når de små blir større.. Samtidig så blir man så stolt og den lille blir en bedre venn for hver dag..

klem

Helt Enkelt sa...

vilket fint kök ni har och extra fint blir det ju med blommor på bordet :)

och ett rörande vackert inlägg här nedan med vackra tankar från en storasyster.

jag vill också passa på att tacka så väldigt för din fina hälsning hos mig.

Rosa sa...

Herlegt kjøkken, med fine blomar frå storemalien! Eg har også ei jamn tilstrøyming av slike, og det er fint :)

Fine malien som teiknar vetlesyster med vinger og det heile. Eg kan ikkje sjå for meg korleis det er å forklare ei lita jente om det uforståelege, men det virkar som de har gjort ein strålande jobb med å la ho få bearbeide sorga på sin måte. Store klemmar til deg!

Stine sa...

Åå, helt nydelig!!
Flotte blomster, og fantastisk lys!


Jeg stemte på deg under kategorien landliv :)
Masse lykke til med konkurransen!

Klemmer fra Stine

by BeaTell sa...

Hei!

Nå har jeg sittet og lest meg igjennom bloggen din og tårene triller. Jeg er så inderlig lei meg for at dere måtte oppleve tap av et barn. Vondt for et mammahjerte å lese om slikt.

Fint smykke du viste. Jeg kjøpte akkurat et slikt til min mor, slik hun har barna og barnebarna sine med seg hele tiden. Ønsker meg et selv også.


Fantastisk flott blogg du har. Her kommer jeg nok innom flere ganger!!

Stor klem fra meg!

Talentina sa...

heisann så utrolig koselig kjøkken! jeg falt helt for kjøkkenbordet jeg hehe:) ha en fin dag!

Marlene sa...

For et herlig kjøkken!
Nydelig innlegg under her med den vakre feen.
Det berørte meg.
Ha en finfin torsdag!

Anonym sa...

Heter datteren din Mali??
Så gøy, det gjør min også... Ikke så ofte jeg hører om noen med det navnet☺

Brit Ragnhild

Magdalena sa...

..den søteste bukett...

Mitt hvite hus sa...

Kjempekoselig kjøkken..og bordet ditt er så sjarmerende...

Og innlegget under her rører meg til tårer...

Klemmer Kerstin

cissemosse sa...

Hei, hei! Har alltid digget kjøkkenet ditt! Så god plass, og til og med plass til huske!
Jeg tenker faktisk ofte på Wilma og det utrolig sterke bildet du viste av hennes og pappas hånd. Hun er for meg en liten engel som sitter og passer på at vi stressede voksne husker å stoppe opp og nyte våre små barn, å ikke være for strenge med dem og å klemme dem eksra godt!

Anonym sa...

Ville bare sende deg også en stor klem i dag!
Mette

Marte sa...

Ville bare innom og ønske deg god helg - og si at jeg har tenkt ektra mye på deg siste dagene når jeg har lest om Amelie.. Kan tenke meg din egen opplevelse blir ektra nær oppi dette..

God klem fra Marte:)