16 juli 2011

sommerhilsen


Vi er så heldige at lillemalien har verdens beste barnehagedamer i  i barnehagen sin. De er bestandig blide, er nesten aldri borte fra jobb, og skulle en av dem ha slumpet til å bli syk, så er en av de andre vikar. De var også til veldig støtte for hele familien da vi mistet Wilma, og er i det store og hele litt ekstra i forhold til det man kanskje kan forvente av barnehagepersonalet. Når man er så fornøyd med noen, så er det kjekt å kunne vise dem det. Derfor har hjemmelagede sommerferiekort (og julekort) med en personlig hilsen blitt en liten tradisjon her i huset. Ekstra kjekt er det at lillemalien nå har blitt så stor at hun kan være med å lage kortene selv, så hun har klippet, limt og skrevet på konvolutter med stor konsentrasjon. En liten takk fra oss, til skjønne damer, for en stor og viktig jobb.

Samtidig som jeg nå endelig fikk laget et nytt blogginnlegg (er litt i feriemodus), så må jeg minne om gavepakken fra fine Snøstorm, som du kan vinne her på mali-mo bloggen ved å trykke her. Snøstorm selv har også en give away, og den kommer du til her.

Her har ungene og jeg vært på hytten noen dager, mali-mo mannen måtte trå til litt ekstra og jobber fremdeles, stakkar. Helgen vår skal brukes i hagen, der er det litt å ta fatt på fremdeles, men det går fremover ;) God sommerlørdagskveld alle sammen!


15 kommentarer:

Hulda sa...

Det må være en glede å ha deg som forelder, ikke rart personalet er blide. Jeg jobber på skole, og har ikke bare positive opplevelser med foreldre. Supre kort du har laget. Nydelig layout.

Marte sa...

Du, dette er du så flink med! SÅ fine kort - må være kjekt å få:)

Dere er heldige da, med barnehagen!! Litt mixed feelings her, nå er jeg veldig veldig usikker på hvor lillebror skal starte...helst vil jeg ha fri MINST to år, men det blir nok bare ett..Satser på å jobbe litt redusert i alle fall..Men orker ikke tenke så mye på det, her skal det nytes leenge enda;)

Ha en fin helg!

Marte:o)

FruFly★Heidi sa...

Så NYDELIG! Både gesten og kortet, dette må de sette veldig stor pris på. Håper dere har fine sommerdager! Her er vi midt i nedpakking- og flyttekaos, men koser oss likevel.God klem H

LykkeLee♔ sa...

.helt nydelige kort. og og at dere gjør det også. det skal jeg ta med meg.kanskje vi skriver kort i år også...? Fint er det jo og glade blir de sikkert.

så fin dattern din er.
Hilsen fra meg. god sommer!

I mitt hjerterom sa...

Hei!
Så koselig av deg å sende en hilsen midt på året også!
Er så heldige å ha noen unike barnehage tanter vi også :)

Hva skulle vi ha gjort uten dem?


~Natalie~

ralfefarfars paradis sa...

Så flotte kort, og for en flott barnehage- det betyr mye. Viktig med stabile voksne;) I den gamle barnehagen til storebror var det veldig mye vikarer, merker stor forskjell på den barnehagen han har nå. Men nå må han ta til takke med sine gamle foreldre- for nå er barnehagen feriestengt;)
Koselig med innlegg fra deg igjen;)
Stor klem.

Villa Wikan sa...

Aldeles nydelig <3

linn sa...

så utruleg vakre kort!

heldige barnehagetanter,
og heldige dykk :)

ønsker heile gjengen ein god sundag

-klem

Anonym sa...

Hei, hei :))
Så nydelege kort - og så kjekt for personalet. Kan tenke meg at det gode forholdet er gjensidig - er ein rause og gir av seg sjølv, så får ein som regel godhet attende.

Ei vakker lita jente du har.
Takk for koseleg blogg - eg gledar meg til kvart nytt innlegg.

Ha ein fin søndag.


Sommarhelsingar frå Siri
(siri.oen@online.no)

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Hei hei:)
Heeeelt nydelige kort og gode ord som gleder en "barnehagetante"som meg.Det er like rørende hver gang man får slike ord,kort, blomster el av søte foreldre som setter pris på de som er sammen med barna deres.Ikke bare var kortet i seg nydelig men bildet dere valgte på, var utrolig søtt.Du er bare en ypperlig barnefotograf som fanger dette øyeblikket,der hun er på fest med hestene sine..:)Tusen takk for at du delte dette:)


Vibeke

Magdalena sa...

så skjønnt... særlig skriften på konvoluttene... (smelt)
klem,M

Hjemmekjær sa...

Har en følelse av at damene i barnehagen nok setter pris på både lillemalien og dere som foreldre...:)

For en utrolig koselig tradisjon dere har! Flott å gi positiv tilbakemelding.
Om alle hadde vært litt flinkere til det...:)

Ha en fin fin ny uke!!

Rosa sa...

Knallfine kort, og så kjekt for personalet å få slik merksemd!

Fräulein Ordnung sa...

Very sweet!!!

C. Tvillingmamma sa...

Så fint!