03 desember 2011

Julekalender 2011: adventskalender
Idag krysser jeg av på to-do listen inne i hodet; to rom er ryddet, vasket og har nå bittelittegranne julestemning på plass. Deilig! Her inne hos lillemalien er skap og skuffer tømt, ødelagte leker og rot er fjernet og sortert, og det lukter deilig grønnsåpe overalt. Lillemalien har også ryddet og vasket og ordnet her, veldig koselig med en sånn entusiastisk liten hjelper ;) Imorgen skal vi pynte litt til, og på onsdag når lillemalien fyller 5 år, kommer juletreet på plass her inne. Treet fra ifjor har klart seg i en bøtte i hagen, men det ser noe redusert ut, så det spørs om det må bli et nytt likevel.

Kalenderen på veggen er nå ibruk for tredje gang, så den ser ut til å bli fast juleinventar her hos oss. Spørs om jeg må finne på noe lignende til lillebroren om etpar år, kanskje en med nisser på? Bildene her er absolutt ikke noe gode, dagslyset har glimret med sitt fravær idag også, og jeg har hverken ekstern blits eller kamerastativ, men dere får bare myse litt, så ser det bedre ut, hihi  ;)

For lesere som har kommet til siden ifjor, laget jeg kalenderen ved å lime masse gamle glansbilder på en  finerplate (malt hvit), som jeg så saget til. Alle pakkene er pakket inn i gråpapir, med silkesnor, og henger i en tråd. De rosa stjernene med tall på er laget i word og printet ut.

Vi har vært effektive idag, mannen har fått halve gulvet på pass. O fryd! Nå står det lørdagspizza på menyen, deretter blir det sofa, sjokolade og så får vi se om vi finner en film på tv, akkurat som vanlig altså ;) God lørdagskveld alle sammen!
 

16 kommentarer:

NIB sa...

Elsker kallenderen din! Den er SÅ fin! Veldig koselig når det er en fast kallender, da blir det enda mer tradisjon i veggene:)

Så flink du er som vasker og ordner på en lørdag:)

GOD klem:)

Solveig

Hilde sa...

Helt nydelig kalender!
Så søtt med engleglansbidene.
Likte godt de rosa stjerne
med tallene - super søtt!

Klem fra Hilde

vår lille verden sa...

Den kalenderen er utrolig fin!nyt kvelden:)klem

ralfefarfars paradis sa...

SÅ frydefullt;) Nydelig den kalenderen, og det kan være skikkelig positivt med en opprydding. Skal prøve å være flink i morgen- for det er ganske bombet rundt omkring i heimen her. Så flink mannen din er- kanskje han blir ferdig i morgen. Det tok en uke å legge gulvet her- men så er det et stort rom også, i tillegg måtte det skrus ned massevis av skruer i sponplantene under p.g.a knirk. Er spent på hvilken flis du landet på i gangen.Stoooor klem fra meg;)

Marte sa...

Den kalenderen er bare så koselig! Nostalgisk og fin..Litt kjekt å bruke ting år etter år synest no jeg:)

Herlig med ryddige skuffer og skap, føler jeg rensker ut titt og ofte, men det hoper seg like fort opp igjen!

Ha en fin adventssønda!
klem

Barbros lille atelier sa...

Å, for en skjønn kalender!! Helt nydelig!

ANETTESHUS.COM sa...

Ah! Du har en av de skjønneste kalenderne jeg VET om! Får "godfølelsen" med en gang altså;)) SÅ fiiin!! ... endelig har jeg tid til å skrive noen ord også. Huff, skammer meg - så dårlig jeg har vært på det i det siste! Men det har sine naturlige årsaker;)

Det har vært ryddedag i heimen her også. Jeg har sortert og ryddet ut av skaåer. Herlig å kunne krysse av DET på to-do listen;) Utrooolig hvor mye gamle klær man tar vare på, deilig å kunne gi det bort!

Vil ønske deg og dine er fortsatt RIKTIG fiiin advent, vennen!

STØRSTE klemmen
Anette

Lang Rekke sa...

Utrolig fin kalender var det, vakker og personlig <3

Hem och Lycka sa...

Åå såå fin kalender, älskar hela rummet hennes! Klem Mia

ELLEMELL sa...

fine kalenderen..!
og tenkt at lillemalien blir fem år!
det er stort det, for en femåring:)
klem ellemell

Hilde sa...

Hei igjen :-)
Ta en titt hos meg i dag!
Du er den heldige vinneren :-)

Riktig fin 2.søndag i advent!
Klem fra Hilde

Kremhuset sa...

Det var en god ide og kan jo gi nytt liv til gamle glansbilder som støver ned i permene mine - noteres til neste år!! Lillemalien er en heldig jente:)

Hilsen fra
Kjersti

Rosa sa...

Den kalendaren er så fin!

Eg sit og tenkjer at eg må lage meg ei to do-liste også. Må berre samle litt krefter først - ein skikkeleg trøtt søndag, rett og slett :)

Ha gode dagar vidare!

Anonym sa...

Så deilig å få ryddet!
Og selv om bildene er litt så som så så i dag er de like inspirerende og fine!

Når jeg kikker i bloggen din får jeg SÅ lyst på ett gamelt sjarmerende hus jeg kan pusse opp litt etter litt!

Hilsen Ranveig

mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Den är så nydelig kalendern, husker den gott fra i fjor.

Fick lite dåligt samvete nu alltså, eftersom jag inte lagat packe kalender i år..........
Det har vart så massa med flytt & allt att plötsligt var det 1 dec.
Vår juvel har inte ens frågat efter den & är väldigt nöjd med "fyfy Kinder egg kalender", men du vet hur mamma hjärtat kan vara ;)

Kram finaste Mali mo

Charlotta sa...

Jag älskar ditt hem det är så fint:)

Kram C