07 desember 2011

Julekalender 2011: cowboyjulPå soverommet har en pute i julefarger fått plass i sengen sammen med nytt rutete sengetøy. Julefarger ja, men med cowboyer og kaktuser, så den er jo ingen julepute, egentlig da, men jeg syns fargene var julete i massevis. Putetrekket er fra Cath Kidston, handlet på nett fra CK i England. Passer man på tollgrensene, så er frakten helt grei og det er rask levering. Jeg bestilte etpar små førjulsgaver til lillemalien og lillebroren også, når jeg først var igang liksom, og kom akkurat under grensen på 200 kr ;) Neste gang blir det koppeduker til å sy putetrekk av!

Her har mannen akkurat fått på siste strøk med olje på stuegulvet, ny ytterdør er bestilt, vi har nesten funnet trapp, flisene er valgt ut og snekkerne kommer på sin første arbeidsdag imorgen. Ingen stor fare for at vi går julen imøte med striglet og juleryddig hus her hos oss, men litt kaos gjør vel ingenting, jul blir det nok uansett ;)

God onsdagskveld til alle dere koselige blogglesere. Jeg er tilbake med dagens bursdagsjente imorgen ;)


6 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Flott soverom dere har, likte sengetøyet veldig godt =)
Kos dere med bursdagsbarnet i morgen =)
Klem

Den gamle stil-de svunne tider sa...

ÅÅÅ fantastisk at du har julekalender i år og !! <er ikke så veldig ofte innom i bloggverden lenger siden hverdagene er såpass hektiske.Men nå skal jeg vertfall inn å sjekke hver kveld på noen av dere. Sååå nydelig soverom, elsker stilen din, så enkel, gammeldags og herlig !!! Håper dere har det bra, så kos med snøen her og. Ungene elsker den og jeg elsker stemningen. Skal få ut ett inlegg fra meg og snart. Take care !

vår lille verden sa...

Så kos med litt jul på soverommet også:)Hærlig rom!klem

Svenngården sa...

Dere har det så fiiint :)

Heims lille verdenshjørne sa...

Dere har det så utrolig koselig:D Syntes det er så masse flott inspirasjon på bloggen din og gøy å følge med:) Du har en flott familie:)

Ønsker deg og dine en fiiin dag:D

Monica sa...

Hei på deg.
Så koselig på ditt julepyntede soverom ;)
Lykke til med snekring og maling!
Ønsker deg en riktig fin fin torsdag, og en fortsatt koselig førjulstid.