07 mai 2012

s t u e

 Litt nytt fra stuen. Hagedornhagen sommerfugl, fineste tulipaner, hjemmelaget "lyslykt" av en blomstervase og en lysslynge fra IKEA, på et gammelt bord med Eamesen foran. Ting jeg blir glad av!


De av dere som har opplevd det kan sikkert si dere enig i at det rett og slett er utrolig irriterende når datamaskinen brått og helt uten noe forvarsel plutselig sier takk for seg! Innleggene fremover blir derfor uten min vante bilderedigering, mens jeg planlegger innkjøp av ny data (når lottoen går inn). Verre enn bloggpause er det med bildene som er lagret på den, bildene av ungene...for selvsagt hadde jeg ikke vært lur nok til å dobbeltlagre alt. Krysser fingre for at IT-broren min får hentet ut noe iallfall!

Tulipanene her har stått i snart to uker, det må vel være rekord? På bildene ser dere et hjørne av midtstuen vår, slik den er akkurat nå idag. Det begynner å komme litt på plass her nå, selv om vi for tiden er inne i en real oppussingspause og ikke så mye som tenker på å løfte en malerkost. Hva vi gjør isteden? Later oss! 

Med lånt laptop og Photoscape er jeg forhåpentligvis back in business! Håper dere lesere fortsatt henger med her på mali-mo bloggen, selv om det har vært litt stille i det siste.
20 kommentarer:

Olstad sa...

åhh så fint. Vil bare ønske deg en fin uke.

Lang Rekke sa...

Klart vi følger med på bloggen din likevel! Bildene var kjempefine, men jeg skjønner det er irriterende med datakræsj, og spesielt når det inkluderer tapte bilder. Det er kjipt.

Jeg driver med opplastning til dropbox for tiden. Da har man garantert backup av alt som er lastet opp, og de som har peiling sier at det er sikkert som fjell.

Klem

Sommerlyst sa...

Så lekkert hjørne du har - enkelt, klassisk og med en ro over seg!
Og de gulvlistene dere har er jo helt rå!

Håper IT broren kan fikse opp ...

Klem fra meg:)

Forever Love ♥ sa...

Hei!

Så fine bilder av fine ting;)

Du vi ikke få glasuren til å feste seg på den gamle det er problemet.
Jeg vet at det selges noe som gjør at glasur kan feste seg på gammel glasur, men om det virker har jeg ikke peiling på... Som jeg har forstått er det litt delte meninger om dette:)

Lykke til!

Lillekatt sa...

Herlig bilde!! Digger stilen din :-)

Jæskla kjedelig med datakrasj, det vet jeg alt om :-( Krysser fingrene for at det går bra (og veldig greit med en It-bror ;-))

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Jeg følger deg videre:)Er innom hver gang du oppdaterer selv om jeg ikke har så mye tid til å kommentere...

Her jobbes det utendørs for tiden...Lager tomt,plen,hekker og maler hus:)Mye jobb,men det blir så bra,og endelig få en hage:)

Nyt uken og jobb pausen:)

Gullgutten har blitt så stor,og han er bare nydelig..Min lille prinsesse har blitt 14 mnd og springer rundt her,så rart når de begynner å gå..Er liksom ikke babyer lengre...Storebror er redd for at lillesøster tar han igjen,og blir større enn han hi hi!!Søte små:)

Klem Linda:)

Anonym sa...

Håper at det ordner seg med bildene:)

Kjempefine lister!Hvor er de kjøpt?!Hvilken leverandør?

mali-mo sa...

Hei Anonym!

Takk for hyggelige ord!

Ja, listene er kjempefine, synes jeg også ;) Og da er det ekstra kjekt å kunne si at mannen min har laget dem helt selv, han har satt dem sammen av tre ulike lister, flinkingen.

Jeg hadde tenkt på å lage et innlegg her på bloggen om hvordan man lager dem selv senere ;)

Ida sa...

ett lite tips: picmonkey.com.. ett helt supert og enkelt bildeprogram, rett på nett, uten nedlastning!!

Ellers, knallfine bilder som alltid! Ny eamesstol og gammelt bord.. du burde slengt deg på Nytt møter gammelt utfordringen :-)

Klemmer

ralfefarfars paradis sa...

Så nydelig, og de lekre gulvlistene gir virkelig det lille ekstra...kjekt med flink mann;) Begynte å bli litt bekymret for deg- men godt det ikke var verre en en datakræsj- som jo er ille nok i våre dager...gleder meg til å se mer av stuen;)Stoor klem fra meg!

Monica sa...

Så vakkert - en deilig harmoni over dette.

Natalie sa...

Fiint bidrag! Har visst ikke vært her hos deg før jeg! Jeg la meg som følger, gleder meg til å følge deg videre! Misunner Eames'n din! ;)

Tante Titti sa...

Så ergelig med tap av bildene dine - pc'er som ikke samarbeider er vel noe de fleste av oss har opplevd, men heldigvis har det ikke vært så drastisk som hos deg enda for min del... Håper du finner en flink data-person som kan prøve å berge det du hadde lagret på maskinen!!!
Nydelig bilder viser du i dag likevel - skjønne kontraster, som jeg er så glad i!!
Ønsker deg en fin fin tirsdagskveld, og stikk gjerne innom bloggen min hvis du har lyst å delta på min aller første give away!!
Titti-klæmm!!

kiki sa...

I love the chair!!!!!
Hugs,
Kiki

Anonym sa...

Der var du tilbake ja, titter stadig innom :). Vil gjerne høre hvordan listene lages ja, de var veldig fine!!

Mvh Maria

by.bak sa...

Flot og enkelt, kan virkelig lide dette. Lykke til :/)

Frøken og Fru sa...

herlige bilder du viser :)

ha ein fin dag.

Henriette

Vi har en liten give away på gang, kom og bli med.

Bjørkli Søndre sa...

Herlig bidrag! Nydelig bord og herlige kontraster! Lykke til i utfordringen!

Lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre!

Marte sa...

Heeei!!

Så koselig å se og høre fra deg! E l s k e r bildene, drømmehjem sier nå bare jeg! Du får aaaldri komme på
besøk til meg, haha!! Neida - så alvorlig gale er det jo ikke;o) Vnter liksom på å få god tid til å være sosial - lurer på når det skal bli:D Helt texas her, i dag vær det førskole dag på skolen, veldig gøy og litt skummelt! Og i kveld er det rett og slett overnatting i bhg, ojojog - travelt å være rosaruss;o)

Tenkte på om vi kunne fått til en IKEA date en gang, jeg har ikke vært nede enda! Men det må jo bli etter 17 mai en gang:D Vi meldes no bare, vi;)

Håper du har det veldig vedlig bra! Tenker ofte på deg!!

Klem!

Myke minutter sa...

For et nydelig bidrag!! :) Ha en fortsatt herlig helg! :)