27 juli 2012

b a r s e l
Sykehusdager...amme-bøker og strikketøy, en liten lue i ull/silke, størrelse bittebitteliten. Sprøytene til mating er nå heldigvis pakket bort, for godt. Bittelille skatten vår blir litt større og litt sterkere for hver dag. Vi synes faktisk det, at vi nesten ser forskjeller hos henne for hver eneste dag. Så godt når det er forandringer til noe bedre


Her har vi vært hjemme noen dager, men bildene her viser noen stemninger fra tiden vår ved barselavdelingen på sykehuset. Vi var jo innlagt litt lenger enn det som er vanlig, siden Bittelille er født (såvidt over) i svangerskapsuke 35 og derfor har hatt litt startvansker nå den første tiden. 

Jeg vet det er mange som synes tiden på sykehuset er et ork, og som bare lengter bare etter å komme hjem. For meg var disse dagene med fred og ro til å bare fokusere på å bli kjent med vår Bittelille, uten å måtte tenke på hverken hus eller heim ganske så deilige. En liten husmorferie, rett og slett! Også så herlig det er å komme hjem når man har vært savnet! (kanskje jeg burde dra vekk litt oftere?).

Langsomt begynner vi nå å komme inn i nye rutiner her hjemme både liten og stor. Store-lille Malien vår begynner på skolen denne høsten, mens jeg gleder meg til å få være hjemmemamma med de to små. Jeg holder på med planer for nytt felles barnerom for de to minste, og ingenting er vel kjekkere å innrede enn nettopp barnerommene, så dette kommer jeg til å kose meg med lenge ;) Den aller fineste tapeten, som jeg faktisk har drømt om i flere år (!), er allerede kommet i hus, og jeg gleder meg til å vise dere planene. 

Akkurat nå her hos oss ser Malien Pippi på DVD, Lillebror sover ute i vognen og Bittelille skal ha mat. Deretter venter en (rask) tur på IKEA og så; fredagskos med laks og pasta her hjemme. God helg til dere alle sammen, og tusen, tusen takk for alle gode hilsener i anledning Bittelillesøsters fødsel. Jeg skulle jo så gjerne ha fått takket dere hver enkelt, men der strekker ikke tiden til, med over 100 hilsener! Sender derfor her en god klem og en varm takk til dere alle  !
23 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye med den lillle prinsessen! Så godt å høre at alt gikk fint til slutt:-)
Nyydelig teppe du har strikket!

Kos deg masse! Ingenting er så fantastisk som å ha en nyfødt baby i huset. Heldige du:-)

Klem

oq sa...

Hello ! Very beautiful photos! congratulations! I wish you all the best and good health! :)
Oana.

Spire sa...

Hei.
Helt sikkert godt å ha hatt denne første tiden for seg selv i ro og mak, men heeelt sikkert veldig godt å komme hjem også! :)
Fiinfin helg ønskes deg, med familien og barneromsplaner! Gleder meg til å se!
LenaE

ralfefarfars paradis sa...

Så koselig med innlegg fra deg igjen;) Godt at hun vokser for hver dag som går, og at du synes det er ok å være på sykehuset-gøy med planlegging av barnerom. Her er det nå diverse styr med kjøkkenet (oppdaget at skuffene på en modul kræsjer med dørlisten- jippi...og venting på benkeplate...så jeg tipper det blir noen uker før vi kan koke og steke på kjøkkenet...kjedelig;() Gleder meg til å se den tapeten- ble veldig nysgjerrig nå;)Stor klem fra meg;)

cissemosse sa...

Gratulerer så masse!! Så godt at det gikk bra! Kos deg med denne utrolig spesielle og dyrebare tiden!

Bratte Bakka sa...

Ein herleg barselsrapport, nydeleg stemning i heimen. Så kjekt du skal få kose deg heime eit heilt år me dei små og store mirakla.Gler meg til det fine barnerommet skal skride fram og gler meg til kvart nytt blogginnlegg :D

Klem og ynskje om ei velsigna fredfull helg:D

Vanilj med lite rött sa...

Härligt att det går åt rätt håll!!
Önskar er en härlig sommar :)

Kram Malin

ELLEMELL sa...

Det er så fint at alle kan ha sin egen opplevelse på sykehuset! bittelilleluen så nydelig ut... håper den passer en stund da:)

kose dere hjemme!
klem ellemell

Marte sa...

Mmm, nesten så jeg kjenner babylukten gjennom skjermen her <3

Motet meg opp til å besøke Ikea nå i ferien, så nå har vi vært der hele to ganger- hihi! Så herlig å bare gå ned der å spise kjøttboller med hele gjengen, liksom;)

Ha en fin helg der borte:)
Klem!

Guttemamma sa...

Kjære dere!!
Gratulerer så MYE med dne lille vakre, fantastiske jenta! SÅ glad det har gått bra...!! Og kjenner med deg på alle følelsene, og gleder meg stort med dere!
NYT!!
Klemmer♥

Guro sa...

Gratulerer så mye!! Ønsker deg og den fine familien din alt godt. Klem

FruFly★Heidi sa...

Gratulerer igjen, Ingvild! For en vidunderlig vakker liten skatt dere har fått! Det må ha vært forferdelige tøffe sisteuker for deg. Har tilbragt en del uker på obs`en selv, det er en grusom påkjenning. Ekstra tungt må det selvsagt ha vært for deg etter å ha mistet kjæreste Wilma. Heldigvis gikk det bra med bittelille minstemor!<3 Håper dere får en fin barseltid, høres veldig koselig ut! God klem fra Heidi

Lottemora sa...

Gratulerer så masse med ei supersøt lita prinsesse. Det rosa strikketeppet var nyyydelig

Ha en fin fredagskveld

Sommerklemmer fra Lottemora

Anonym sa...

Gratulere med en lille tulla!
Kjempe nydelig jente.
Kos dere masse og slapp av.
Det var godt å lese at alt går bedre nå:)
mvh Hildegunn

MissMette sa...

Gratulerer såååååå mye med den lille skjønne prinsessen, Ingvild ღ og så godt at alt gikk bra ღ Kos deg masse med den lille, og nyt herlige dager... Stor klem fra Mette :)

fruaker.blogg.no sa...

De hjerteligste gratulasjoner til dere alle sammem,lykke til videre.

sigrid sa...

Gratulere SÅ mykje!
Gledar meg med dokke alle!!


stor klem

Taubanevegen sa...

Gratulerer så mye med den nydelige jenta! <3

-Mia- sa...

Så koselig med en ny liten baby!! Jeg gleder meg nå kjenner jeg, til november når vår lille kommer! Kos deg og nyt dagene som går så fort! Du strikker de nydeligste ting, er så imponert! Klem

CosiFanTutta sa...

Åhhh, gratulerer sååå mye. Jeg har ikke vært inn på leeenge skj.nner jeg, har ikke fått med meg at det var flere vakre barn på vei. Lykke til videre!

Hem och Lycka sa...

Känner igen sprutorna från när Filippa föddes, isch.. Så skönt att det gått bra trots allt, ta hand om er! Klem Mia

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Så koselig å se at lillejenta endelig er her. Gratulerer så mye kjære du. Håper dere nyter tiden sammen hele familien :)

Room of karma sa...

Kära så söt den lille är ♥♥♥
Så skönt att det gått bra i alla fall.

Grattis till den lilla sötnosen ♥♥♥

Din blogg är ju så söt som en karamell måste jag bara kommentera till dig här. Jag blir så glad ända in i hjärte roten. Här har du fått en trogen läsare i mig. En riktigt må bra blogg ♥♥♥

Kram CC