09 august 2012

k o k k e l e r i n g

Liten kokkegutt tar seg en kaffepause. Som dere ser er det sunn og næringsrik mat på menyen hans idag; toast, bacon og is til dessert ;)

Her kokkeleres det både seint og tidlig. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å prioritere en stor lekekjøkkenkrok til barna da vi bygget nytt kjøkken. Her kan de leke både litt sammen og litt hver for seg samtidig, og varierer i vei mellom matlaging, servering, kafelek og butikk. Veldig lurt å ha dem her i full sving både når jeg skal lage middag, rydde, eller snike meg til fem minutter bloggging med en kaffekopp ;)Jeg har gjerne ikke vist frem det fine kjøkkenet som kom i hus til jul ifjor? Jeg er så heldig å få velge ut julegaver til barna fra svigermor og mine egne foreldre, og da prøver jeg å kjøpe noe som er litt varig. Disse knallfine kjøkkenleketingene fra  le toy van ble litt felles julegaver til ungene her ifjor, og jammen har de blitt mye brukt! Et julegavetips til andre småbarnsmammaer kanskje? Kanskje litt tidlig for julegaver mener dere gjerne, men når det er sagt, så er jeg allerede igang med både julegaver og kalendergaver. I år skal jeg nemlig være ferdig tidlig med alle ting som skal&må gjøres, sånn at jeg bare kan nikose meg hele desember!  

Den lille kjøkkenkroken består ellers av en hvit komfyr fra Brio, hjemmemalte barnemøbler fra IKEA, en gammel hylle og et gammelt emaljesett til oppbevaring av bestikk. I kurven ligger lekeiskremene jeg sydde for en tid tilbake, oppskriften er hentet fra et Tilda hefte. Litt gammelt, litt nytt, noe arvet og noe kjøpt ;) 

God torsdagskveld til dere alle sammen, her venter babykos i sofaen, strikketøy, tv og nybakte boller ;)
8 kommentarer:

Roksana sa...

Beautiful! I want to be child again :)

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Le Toy van er bare en favoritt.
Mellomste søster har masse fra det merket og det lekes med hele tiden. Håper bittelille søster en dag får samme interessen:-)

Klem

ralfefarfars paradis sa...

Så fine leker- fint å kunne kjøpe noe som varer- føler at endel leker går i stykker bare man ser litt hardt på dem;) Skal si du er tidlig ute med juleforeberedelsene- skulle gjerne vært like strukturert selv- kanskje til neste år;) Håper alt står bra til med de søte små- lillebror er jo blitt riktig så stor, skulle gjerne stoppet tiden litt innimellom- de vokser jo så fort. Stor klem fra meg;)

Yvonne sa...

Så koselig!!! God natt=) hihi

ELLEMELL sa...

Det er bare så ksoelig at det er en egen kjøkkenkrok til barna på kjøkkenet! Skikkelig kos!
så mye fine småting og leke med... Tenk om jeg var liten!:)

snart er det fredag.... håper du får helgefølelse selv om du er hjemme i perm!
klem ellemell

Idun.. sa...

kjempekoselig kjøkken! skulle ønske eg hadde så stort kjøkken at eg hadde plass til ein slik krok!

Ønsker deg og dine ei god helg!

Pernille Ulrikke sa...

For en lekekrok! Så ut til ungene virkelig hadde kost seg der :-)

Anonym sa...

For en utrolig inspirerende lekekrok..!!!! har litt vanskeligheter med å finne forhandler for disse lekene i norge.. noen tips? Bente