18 februar 2008

Rommet til den lille prinsessen.

Hei!

Jeg starter "bloggingen" min med å vise det siste opppussingsprosjektet her hos oss. Den lille prinsessen vår har nettopp blitt 1 år og har fått sitt eget rom.Det er ikke så mange kvadratmeter, men da gjelder det å utnytte den plassen som er best mulig hehe, og jeg syns nå egentlig at det begynner å bli bra;)Her er bilde av bokhylleprosjektet mitt. Har faktisk snekret og malt den selv (litt stolt hehe). Kjøpte lister på Byggmakker og satte igang (veldig optimistisk som vanlig). Det viser seg at det nok er en fordel å være helt nøyaktig, så min hylle ble nok litt skjeiv, men bøkene står nå der iallfall. Gir uansett en deilig følelse å tenke ut et prosjekt og få det til syns jeg :)

Malte den med lys rosa siden resten av rommet hennes er hvitt, og så gned jeg hyllen inn med antikkvoks etterpå slik at den ser litt slitt ut. Skal finne noen bilder seinere som viser det litt bedre.Et annet prosjekt var å sy leketelt. Hadde sett noen lignende tilsalgs i forskjellige butikker, men hadde lyst å prøve å lage et selv. Tror nok jeg er bedre på søm enn snekring hehe, så dette gikk jo relativt greit selv om det tok litt tid.

Gullungen storkoser seg med å leke her inne så da er jo mor strålende fornøyd!


Disse gamle emaljekrukkene stod i huset her da vi flyttet inn. Syns de er kjempesøte! Tenkte at veslejenten kunne bruke dem til fargeblyanter og sånt når hun blir litt større.


De er litt rustet nedi, men det går det kanskje an å få bort? Bare kom med tips hvis noen vet noe om hvordan! Er litt redd for at emaljen skal bli ødelagt, men der hvor rusten er ser det ut til at emaljen har forsvunnet..

Taklampen var jeg så heldig å finne på salg på Living. Litt stilig med krystaller i taket samtidig som denne ikke er sånn altfor yndig da. Er ltt redd for å lage et altfor "søtsuppe-rom", samtidig så er hun jo jente da og det er litt vanskelig for en fersk mor med interiør-dilla å begrense seg....hehe.Englebilde over sengen er litt koselig syns jeg. Hadde det samme motivet over sengen da jeg var liten husker jeg, men dette er et postkort som jeg har satt inn i en gammel ramme funnet på Fretex.Denne nattlampen kjøpte jeg på nettet. Husker babar figurene fra min egen barndom og syns det er artig at de har dukket opp igjen. Lampen gir akkurat passelig mye lys når jeg skal inn til vesla som står i sengen klokken tre om natten og roper mammaaaaaa...
Dette var det jeg hadde å vise denne gangen!

7 kommentarer:

Annettenett sa...

Grattis med kjempeflott bloggstart!
Likte hylla du har lagd og ikke minst det fine teltet!

silje sa...

Hei:) Takk for koselig kommentar på bloggen min! Så fint rom dattera di har! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den barba-lampa hen,hvilken nettside? Den var kjempefin:) Gleder meg til å følge bloggen og oppussingen din videre,jeg har alltid drømt om å bo på en gård:) Ha en flott kveld! Klem fra silje.

Tove sa...

Så flott rom du har laget til jenta di, du er jo en kløpper både til å sy og snekre ( og det kommer vel godt med hvis dere skal pusse opp mye fremover?)
Gleder meg til å følge med vofere og se flere av prosjektene dine:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjempefint leketelt og bokhylle. Jeg er odså veldig begeistret for Babarpappa!
:O) Har nettopp begynt med interiørblogg, også..

Hvit Stil sa...

Hei hei. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og gratulerer med ny blogg til deg. Synes du viser masse fint på en gang. Elsket emaljekrukkene. Jeg har og sånn bokhylle, men har absolutt ikke talent til å snekre selv....hihi

Lykke til videre med bloggen så sees vi. Ps: Skal sjekke ut pennene!

Kreoline sa...

Hei, takker for koselig hilsen. Velkommen med ny blogg, blir koselig å følge med her. Kjempekoselig telt du har laget, utrolig flott, så er det sååå kjekt å sy sånne ting selv, billigere er det også.

elin1976 sa...

VELKOMMEN TIL BLOGGLANDIA. Så koselig med nye bloggere. Dette er sterkt vanedannende så pass på....hehe. Jeg legger en link til siden din på bloggen min.
Ser at du har fått en pangstart allerede. Så flott. Det er alltid hyggelig når nye bloggere får respons med en gang. Ikke rart det egentlig med disse flotte bildene.
Prinsesse rommet er jo helt nydelig. Å nye sy damer det liker jeg vet du:O)