27 mars 2008

Amerikapakke!


Jeg har fått pakke i posten fra kjempehyggelige Tove! Du kan besøke hennes fine blogg her. Hun trakk ut to overraskelsespakker fra siden sin for en tid tilbake, og jeg var altså den ene av de heldige! Nå har jeg fått hentet pakken på posten og kost meg med innholdet!


Se sååå fin sjokoladeeske, kan nesten ikke åpne denne vel...?Silkebånd, stickers med søte fugle- og øyenstikkermotiver var også oppi pakken. Og en søt brosje, eller pin eller hva jeg skal kalle det; en gulrutet blomst med nål i. Og to små Disney-sjokolader...er kanskje en liten jente her i huset som får sjokoladetrut når hun ser disse...
Også har hun gitt meg oppskrift på hjemmelaget plastelina, og i pakken lå et spesielt middel jeg skal tilsette i oppskriften. Er det ikke bare fantastisk! Jeg formelig KJENTE hvordan jeg klatrer på rankingen som god mor med en halvkilo av denne i kjøleskapet! Der er nok etpar overtidskvelder kompensert tenker jeg. Skal bli spennende å prøve den ut når gullungen har blitt litt større. Foreløbig hadde hun vel spist hele plastelinaen tenker jeg.
Tove skrev i et innlegg om Trader Joe's, og tenk, nå har jeg fått noen chipser fra denne butikken! Deilige og crispy og med en spennende smak...mmmm!

Så flott pakke snille Tove! Tusen takk!!!

14 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

HMMM! heldiggris!

Eg skal svare deg på mailen! kooos!
Men akkurat no må eg gi tre tupper varm kakao fordi tårene trilla, dumme guttar hadde kasta snøball!
Livet er hardt! Og då kan ikkje mor blogge,men trøste!!!

Tove sa...

Så flott at du likte pakken:) Det var morsomt å trekke to som begge hadde små døtre, måtte jo ha et par ting til barna også:)

Og så stilige bilder du har tatt!

klem

christinasinteriør sa...

Hei! Så heldig du er da..
Bare send meg mail om du lurer på noe! Det er derfor jeg er her.
Ha en flott dag videre!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så heldig du er, det var virkelig en flott pakke..

kos deg!

Krusedull sa...

Oi oi, så heldig! Ja, du får nyte det -helt sikkert fortjent! Gøy å se! Nydelige krokusbilder lenger ned her! Godt å se når det her er et hvitt teppe, men det minker heldigvis daglig! Takk for den gleden!
: )

frk. vims sa...

mmmm, heldiggrisen! :)
for en flott pakke!! :))

jeg hadde en lærer fra nedi romsdalen en gang. hu snakka alltid om at alt var så kjøle gale, kjøle ditten og kjøle fole gale datten.
vi endte med å kalle henne for kjøleskapet :D

kan tenke meg du lurte fælt på fole ja, hihi. de snakker jo så morsomt der borte. elsker det!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Ja hun er nemlig så. Snill og god :-)

Har du smagt chokoladerne ? De er bare lækre, sådan nogle konfektchokolader. Mums !

Klem Maria

Hulda sa...

Så mye lekkert! Du har jo vært kjempeheldig. :)

Anine sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)
Bloggverden er artig og jeg nyter de minuttene jeg har om kvelden til å titte innom mange flott blogger :)
Gleder meg til å se mer hos deg også!

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så koselig pakke :) Det bordet ditt ser fantatisk ut !!!

Marte sa...

Takk for det:) Ja hun er virkelig skjønn hin kanin frøkna!! Jeg får så masse skryt! Det er jo Anita som skal ha skryten da...

Så heldig du er da, for en spennende pakke!!

Ønsker deg en deilig fredag og pfølgende helg!
Klem fra Marte

Marie sa...

Heldige deg :) Gratulerer!

Therese sa...

Så heldig du har vært - hm, mye som fristet i den pakken :O)
Koselig med slike overraskelser i posten da!!
Tenkte jeg skulle svare på spørsmålet ditt vedr bruk av møbelsnekker til kjøkkeninnredning. Det kommer selvfølgelig an på hvilke priser en sammenligner. Men i forhold til å kjøpe et Kvänum kjøkken, fikk vi vårt til ca halve prisen (da er ikke maling og malingsarbeid tatt med..).
Kunne sikkert fått det til samme pris el. kanskje rimligere hos Ikea. Men vi fikk det ikke til å passe med mål osv. hos Ikea. Dessuten ville jeg ha innenforliggende dører +++ Derfor valgte vi som vi gjorde til slutt :o)
Ha en fin fredag og helg ;o)

Monica Therese sa...

Dette var da en skikkelig deilig pakke å få!!! Jeg eeelsker overaskelser selv ;)
Damen på traktøren som skulle selge meg chai'en min,så rart på meg da hun spurte hva hun kunne hjelpe meg med,da jeg bare sa "chai",sa damen chai TE?? (i mitt stille sinn tenkte jeg at damen egentlig bare sto der og insisterte på at jeg skulle si "TE-TE"....men jeg nikket og smilte og sa ja (hadde nemlig ventet i 15 min på hjelp) Men jeg kom meg nå ut derfra tilslutt,og da jeg endeleg kom meg hjem med en krukke deilig sommerhonning,chai,malt nellik,malt ingefær og ikke minst melk...så varte det ikke så lenge før denne dama var lykkelig..hehe..!! Og du skulle vært oppe på Dale,med en gang vi kom opp der så vi en eldre dame på sikkert 99 år med 8 poser i hendene + paraply,kan jo ikke ødelegge permanenten vet du ;)