02 mars 2008

Bytur


Etter en liten handlerunde i Bergen ble det nok ingen Tilda påskefigur på meg (finnes det?). Påskepynten her i huset går dermed en litt usiker fremtid i møte. Kan ikke helt se for meg at jeg får så fryktelig mye tid til å lage noe selv, siden dette bunad-prosjektet jo har invadert alt jeg har av fritid. Men...jeg fant jo andre ting jeg bare måtte ha med meg hjem, selvsagt fordi jeg virkelig trengte dem.Lekker boks til småtingene til gullungen. Hun har bæring av gjenstander som hobby for tiden, og da skulle vel denne lille boksen med håndtak passe bra?
Stoffet klarer jeg nok helt sikkert å finne et syprosjekt til. Syns de var så koselige og vårlige. Både boksen og stoffene er kjøpt på Panduro.
Koselig motiv. Kanskje dette ender med at jeg blir hektet på Tilda. Har falt litt for figurene etter å ha sett dem i så mange flotte blogger her i Blogglandia. Må nok lage både damer og harer og hunder etterhvert.Og gullungen måtte selvsagt være med å utforske nyanskaffelsene.

6 kommentarer:

Lena sa...

Hei!
Så koselig blogg du har laget:)
Nydelige ting på panduro, boksel var kjempesøt:) Finner mye påske-Tilda i boken Påske med Tildas venner:)
Ha en flott dag!

Hulda sa...

Så kjempefine stoffer og kroklisser du har kjøpt deg. Likte den boksen også godt. Har også flere slike kroklisser fra Tilda. De er kjempesøte.
Ser at du har linka til meg, takk skal du ha. :) linker gjerne til deg også, så finner jeg bloggen din fort igjen.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

kjempesøt boks!
Veldig mye tilda figurer som vises i bloggene, ja. Har bestilt en liten Tilda-kanin. Skulle kanskje prøvd å sy selv engang, men har andre prosjekt og planer på gang.
:O)

frk. vims sa...

kom over bloggen din plutselig jeg. Så koselig den er, nesten litt synd at du er så fersk, for jeg leste så fort igjennom. Synes innleggene dine er flotte! :)
Det lappeteppet som du har begynt på er nydelig! Jeg har nettopp begynt med lapper (som du kan se på bloggen min) så jeg har ikke kommet lenger enn lapper med 4 kanter.
Kan jeg få linke deg?
vil gjerne følge med videre :)

Ha en fin kveld!

Evami sa...

Så mye fint du har på gang:) Koselig blogg har du også.... Det bunad prosjektet ser hefitg ut,men niesa di blir helt sikkert veldig stolt og glad over å kunne si at det er tante som har sydd dette til meg:)

Og det er jo en fantastisk fin gave å få...

Ha en fin kveld:)

Tove sa...

tusen takk for koslige kommentarer:)

Det var en nydlig boks, og bånd du har kjøpt. Også så nydlig jenta di ser ut, det flotte håret!!

klem