29 februar 2008

God helg!Måtte bare vise et bilde av denne nydelige blomsten som jeg kjøpte for den latterlig lave prisen 39,90 eller noe sånt på Plantasjen. Deilig vårstemning spredte seg umiddelbart i stuen her. Mmmmm, snart er det atter sol og sommer. Herlig!
Må samtidig vise et bilde av en av favorittkoppene mine. Denne fikk(!!) jeg på et loppemarked ifjor, fordi hun som skulle selge den oppdaget et lite hakk i kanten. Nå har den fått pynte-plass i kjøkken hyllen. Det er en Porsgrund kopp og jeg tror mønsteret heter blå blomst eller blå rose.
Mine helgeplaner er lagt; bunad og atter bunad hehe. Tusen takk for alle positive og oppmuntrende kommentarer her i bloggen min ;) Ønsker dere alle sammen en riktig god helg.

7 kommentarer:

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Koselig å få kommentar fra deg på bloggen min! Det første bildet av blomsten i innlegget ditt var skikkelig tøft, der vi ser den gjennom ryggsprinklene på stolen. Det likte jeg! Kjempekoselig blomst til en billig penge! Man må ha litt blomster i huset nå som det ikke har begynt ute enda. Jeg føler det også slik. Ha det fint og god helg! Trine

Hulda sa...

Heisann, og velkommen som ny blogger! Ja, er det ikke en fantastisk "verden" av ideer og vakre ting man finner her inne? :)

Må få takke for den koselige kommentaren du skrev på bloggen min. Alltid kjekt å få nye bekjente her inne, ser du har linket til meg, linker til deg også. :)

Flott bilde du har tatt "gjennom" stolryggen. Det var stilig, og blomsten er virkelig fin.

My little footprints sa...

Hei!
Og velkommen til Blogglandia! ;) Har ikke sett deg her før jeg, men jeg ser du har en ganske nyåpnet blogg, så det er kanskje ikke så rart ;) Koselig at du tok en tur innom meg, og det er bare hyggelig at du tar deg en tur igjen! ;) Skal bli morsomt å følge deg videre med dine proskjekter!
Ønsker deg en god helg!

Emmeline sa...

Så fin blogg du har...Og nå måtte jeg lese det innlegget som er under her TO ganger... Man skulle tro det var min søster som hadde skrevet det. Hun sitter nemlig og broderer belte og bringeduk til min jente sin konfirmasjon den 11. mai, hehehe... Hun insisterte på at hun skulle gjøre det, og i mitt stille sinn tenkte jeg at det kanskje var en litt dårlig plan, Jeg kjenner min søster sin tendens til å utsette ting til siste liten.
OG jeg kan love deg at hun har kommet MYE kortere enn deg, hehehe.
I går ringte bunadsdamen og fortalte at resten av bunaden snart var ferdig og vi kunne komme for å prøve den, skal love at min søster ble svett da jeg fortalte det. Ja nå mangler det vel egentlig bare en bringduk og belte lo jeg...hehehe. Min svigerinne har begynt å gå på jakt etter alternative belter og bringduker som kan lånes i tilfelle rottefelle hehehe.
Nok om det:)
Koselig blogg du har laget deg. Likte, som trine, det flotte bilde som du har øverst her. Nydelig blomst til en billig penge også. Så kjekt å pynte litt opp inne før våren kommer. Det trenger vi:)
Ha en fin lørdag og takk for koselig hilsen på bloggen:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Det er godt det begynner å bli vår, og supert er et at vi år billige og flotte blomster og pynte opp med!
God helg!
:O)

liven sa...

Hei!! Velkommen som ny blogger:) I denne verden er det kjekt å være og veldig inspirerende!!
Skjønn blomst og koppen din var så søt!!
ha en fin helg:O)

Anonym sa...

Hei, så flotte bilder du viser. Jeg er også ny som blogger,startet for en uke siden.Kommer til å kikke innom igjen. God helg.