23 mars 2008

Påskeliljer
Påskeliljer er påske. Det er tre gule blomster jeg ikke klarer eg uten; smørblomster, hestehov og påskeliljer. Hestehoven står i blomst langs veien her og skal få skinne i bloggen min seinere (bare jeg får skaffet nye batterier til kameraet). Smørblomstene er jo en stund til ennå, men tanken på sommerluktene og en stor eng fyllt av gule solskinnsblomster og surbladstilker varmer så deilig nå som snøen kommmer ned sidelengs utenfor her. Mens vi venter på det kan jo disse gule minililjene få lyse opp i stuen. Fortsatt god påskeferie til dere alle!

19 kommentarer:

Karna sa...

Har ikke fått kjøpt meg noen blomster til påske, planen var å plukke inn div....men så ble jeg aldri ferdig med div prosjekter...nå står alt litt slik på halv åtte....sukk...må bare bli ferdig til i morgen, for da venter jeg besøk, slik som dette kan det iallefall ikke være.

Fortsatt god påske til deg også!

Bo med barn sa...

Liker også kjempegodt påskeliljer. Og sølvbollen din var jo bare helt lekker. Kjempeflott "arrangement" med den og lysestakene. Likte også veldig godt det lille jeg så av bordet ditt! Så flott med kontrastene mellom gammelt og litt værbitt og "sølvstaker".

Fortsatt god påske.

Lena:)

Trude sa...

Hei igjen. Du får bare ta kontakt hvis du ønsker et likt trekk til din prinsesse Amalie (",) Mailadr står på siden min. Håper dere nyter påskedagene,her har solen varmet godt i flere dager. Påskeharen har vært på besøk, og de tre små er fornøyd. Vi høres

Fru Fjeldhammer sa...

god påske videre til deg og ;0))

liven sa...

Ja påskeliljer må vi ha nå!! Og vi trenger nå så visst farge i tilværelsen idag. Hjelpe meg så det laver ned;(
Fine bilder du har :O)
Ha en fin søndag!!

Klarafina sa...

Hei!
Takk for at du la igjen en koselig kommentar i min blogg.
Skålen som påskeliljene står i bare så utrolig vakker.

Luftslottet sa...

He he, lister stille på tå:D Koselig blogg du har:)
Ha en fortsatt fin dag

MeyBiMe sa...

Kjempeflott!!!
Ja påskeliljene er liksom PÅSKE!!!
Ser nå ut som solen har vert litt innom deg også... :-)
Ha en fin kveld :-)

Drømmen om en eplehage sa...

Hei og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!

For er koselig blogg du har :) Masse inspirerende bilder!
Skal si deg set at drømmen min er også ett gammelt hus. Ønsket meg en gammel sveitser villa med en gammel have, men siden vi ikke er så snekkerdyktige måtte vi ty til nybygg i stede.
Mang en håndtverker som ristet på hodet til meg i prosessen over min etterhvert signatur kommentar; "det skal se gammelt ut". Hi, hi!

Nyt de siste påskedagene!

PS, håper det er greit jeg linker deg, for jeg vil gjerne titte innom igjen :)

Anemone sa...

Så enig med deg, påskeliljer er vakre. Gule blomster og løkblomster er favoritter også her ja. Mannen her fortviler over at gule roser er å foretrekke fremfor røde, fordi står for falskhet har han lært av sin mor. Spiller nå det noen rolle sier nå jeg, bare en trives med de ??

Noen liker sølvbollen din kjempegodt ser jeg, jeg falt helt pladask for bordet ditt jeg da, det må du vise mer av !!!

Magny sa...

koselig å titte innom deg! :)
magny

Tante Mimmi sa...

Hei på deg......!
Så fann me ut av det! :)Amalie,liknar ho på deg eller??
Mørk og fager! Det er faktisk ikkje så lenge sidan eg tenkte på deg, slutten av feb. Eg fann eit gamalt klassebilete, og så tenkte eg på deg og dei fantastiske teikningane dine! Eg gledar meg til å fylgje med deg!;)

Tove sa...

Fy søren så stilig det bordet ditt var!! Og det sølvfatet med lysestakene og div også:) Hestehov ja, de er nydelige, spesielt når man får en bukett et barn har plukket, gjerne bare en eller to:) De passer perfekt i eggeglass

Og ja, oom 9!! dager sitter vi på flyet til Hawaii...ganske rart å tenke på at om to uker ligger jeg på en strand midt i stillehavet..Bare jeg blir ferdig med flyturen skal jeg storkose meg:)

klem

Hulda sa...

Så fint! Likte godt skaåla du har satt påskeliljene i. Fint på brettet ved siden av også. Likte bordet ditt godt også, så passe slitt ut. ;)

Enig med deg i at de gule blomstene er flotte. Har løvetanna også som en favoritt blant de gule. Har du lagt merke til de grønne engene med gule løvetenner? Løvetenner er som små gule soler i gressets grønne himmel. ;)

Anki sa...

Å, den bollen med liljer var bare helt fantastisk.
Ønsker dere en flott avslutning på påsken 2008.

Sessan&Prinsessan sa...

Tusen tack för din kommentar ;0)
Det var aug -05 vi giftet oss & jag har som dig bröllops känslan intakt ännu. Svävar på moln när jag bläddrar tillbaka i bilderna.

Njut resten av påsken

Klem

Trønderpia sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min. Og jeg skal egentlig ikke klage, for på fredag reiser Gemalen og ungene til syden, så da får jeg en hel uke helt for meg selv. Da blir det god tid til å pleie egoisten i meg :)

Så flotte bilder du tar! Nydelige blomsterbilder, som virkelig gir både påske- og vårstemning.
Ha en fortsatt super dag! Klem

Krusedull sa...

Så hyggelig at både geitene og dagboken kunne glede fler enn meg! Hørtes veldig kjekt ut med geiter i hagen, hadde jeg hatt mulighet skulle jeg vurdert det selv, jeg! Ikke gi opp drømmene!

Marte sa...

Nydelige påskeliljer!!

jeg anbefaler deg å kjøpe tildas hus, boken med ikke bare flotte tilda ting man kan lage, men også skjønt interiør!

Ha en fin dag i dag!!
Klem fra marte