17 april 2008

Gyngehest
Denne gyngehesten er et lite funn som stod på låven da vi flyttet inn hit. Det er jo sånt jeg syns er veldig morsomt, da jobber fantasien på høygir. Ser for meg de ungene som kanskje har hatt den...og tenker på stakkar lille blåe hesten som har stått ensom og forlatt i en kald låve helt til nå. Jeg vet jo ingenting om den og lurer derfor på om noen har en likens hest som de kanskje kjenner historien eller aldren til? Kanskje en real 70-talls ponny dette, ut fra fargene tenker jeg...? Uansett kjekt med gjenbruk istedenfor å kjøpe nytt og vår lille gullunge elsker den!

Kameraet er fremdeles på reparasjon og det viser seg altså at det er noe rot med fabrikken, det blir visst en reklamasjon selv om kameraet er flere år gammelt! Jeg jubler ved håp om å slippe å betale og sier blidt at det ikke haster sååå fælt. Så da venter jeg fremdeles i spenning.

Må ellers si til Harmoni at jeg ikke har oversett BEST og PEST utfordringen...den tar jeg på strak arm vettu....og kommer tilbake til den når jeg kan ta bilder. For grusomhetene må på bloggen i farger så klart!

18 kommentarer:

Tove sa...

Så kjekt det hadde vært med helt nytt kamera da, krysser fingrene for deg. Det var en nydelig gyngehest, er en helt annen sjarm over gamle ting enn nye syntes nå jeg.

Nå sitter vi å venter på at første pulje av besøket vårt kommer inn døra..Hannah har pynta seg med lilla hula skjørt og blomsterkrans fra Hawaii og vil ønske dem velkommen med en orgentlig huladans:) ( også har hun ballettskoene også da..hihi)

Klem

Helene S sa...

Hei
Så kjekt at gyngehesten har fått kommet inn i varmen. Den var jo så flott at det ville ha vært trist om den ikke kom til heder og værdighet igjen. Slike gamle leker har jo en helt annen kvalitet enn det som masseproduseres i dag, og så har de en helt egen sjarm.
Gyngehesten kommer nok til å gi mye glede :0)

Annettenett sa...

Åååh, søstra mi hadde en slik gyngehest, den er så fin!
Du spurte om vesken(e)...den nyeste der er en liten håndveske, det går kanskje an å ha den på skuldra,til nøds. De andre jeg har lagt før i samme type mønster er skuldervesker i str ca. 35x40 cm uten håndtakene. Skjønner den der med en fast yndlingsveske...kjempevanskelig å finne en som passer deg perfekt ja...hehe! Ha ei fin helg!

prinsessa1976 sa...

Er innom for å ønske deg en vårlig og fin fredag. Klem fra Elin:O)

Huset i Hagen sa...

Åja! Den gyngehesten var så fin! :0) Klart den må få stå framme. Jeg elsker sånne gamle nostalgiske leker. De er bare vakre! :0)

Evami sa...

For en flott gyngehest og så nostalgisk da:)

Har sittet og lest og kikka på bildene dine fra Tanzania. For en opplevelse det må ha vært... Både på godt og vondt. Man får vel et litt annet perspektiv på livet når en ser hvor godt en har det hjemme i Norge.. Men det ser jo ut til å ha vært mange positve og opplevelsesrike stunder også:)

Ha ei fin helg:) Eva

Hespe sa...

Hei på deg!
Stikker bare innom en snartur for å ønske deg god helg!

Værutsiktene er gode for store deler av landet, så håper solen vil skinne på deg også... Kos deg masse!!

Klemmer fra Hildegunn :o)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Å! Da jeg så hesten minnet den meg om gyngehesten jeg hadde då jeg var liten! Jeg var liten på 70-tallet :O) Øvde meg på å bli rytter på den, og brukte til og med ridehjelm! (Ville selvfølgelig ha hest en periode som mange andre småjenter..) Den er nok desverre kastet- arg..
GOD HELG! Keep the little horse!

fru Pink sa...

Så sjarmerende og fin den var da!
Tvi-tvi med kamera:)

Og ha en SOLRIK helg!

Storeflittig sa...

Den gyngestolen er bare rå! Føles litt kjent, men kan ikke si helt hvor jeg har den fra:)

Jeg har lagt deg til på norskeinteriorblogger.blogspot.com og oppfordrer alle som har lagt seg til å linke på bloggen sin:):)

Takk for at du er med, jeg har allerede oppdaget flere nye blogger, så dette blir bra!

Tonje sa...

Så flott en gyngehest du har funnet,riktig en skatt!

Jeg husker at naboungene hadde en slik da jeg var barn og det var på 80-tallet så kanskje den stammer fra slutten av 70??

Lovise sa...

Heisann. Så morsomt det var å se den gyngehesten da:) Jeg har en akkurat maken på loftet som min eldste sønn fikk til jul i 1981. Min søster hadde den med på flyet fra Svolvær da hun skulle hjem til jul det året. Koselige minner. det ble mange turer på den hesten.

Anemone sa...

Ja denne sorten kjenner jeg igjen gitt. Broderen hadde en lignende sak, og han er jo født tidlig på 70 tallet i alle fall.

Godt at ting kan benyttes på nytt, og det viser igjen at ting som ble laget før i verden virkelig står for en støyt.
En gjyngehest i dag hadde nok ikke vart / holdt mer enn et par år tipper jeg.

Virkelig nydelig var den.

Fin helg videre til deg.

fru vims sa...

åhh, en slik en fin hest hadde jeg. og jeg er 81 modell. vet ikke om det var arva hest eller ikke. jeg hadde mye arva stash da jeg var lita. min mor var glad i resirkulering, slik som er på mote nå vettu ;)

så kjekt at du kanskje får nytt kamera da! går fint an å vente litt til da ja :D men når du har så mange fine bilder å vise, så merker vi jo ikke at du ikke har noe en gang.


god helg!!

Tante Mimmi sa...

Mmmm! Å, slike saker er store skatter! Og som nemt varer dei nesten evig!(Det som vert laga i dag er jo meiniga skal dette saman i mrg..)
Det var godt med ein gyngehest-påminning!Vesla har ikkje fått prøve den enno- slikt må jo periodevis innom loftet;)
Den me kjøpte i 2000 vil heller aldri dette saman, den er laga på fengselutsalet nede i byn og er solid som berre det!
Håpar de nyt helga og at du er frisk att!

Den gode feen sa...

Oj, slik hest hadde broren min. Han er 1977modell og fekk den til jul eit år. Kjekt å sjå den igjen. Bror min sin har nok fått litt meir medfart enn din. Den er veldig malingsslitt og trur hovudet er i ferd med å dette av. Ha ei fin helg, det som er igjen av den :)

Lille Persille sa...

Akkurat sånn gyngehest hadde jeg også da jeg var liten. Men hvor i all verden er det blitt av den montro? Mine foreldre har altså ikke tatt vare på NOE! fra da jeg var liten. Husker jeg hadde et lite lekeflygel... dukkehus med masse delikate plastmøbler... hvor er det blitt av alt sammen? Vi flyttet en del da jeg var liten, og en gang var det noen flyttefolk som forsynte seg grovt fra flyttelasset. Men kan ikke huske at det var snakk om at de hadde forsynt seg av lekene. Ja, ja. Foreldrene mine var vel lei av å pakke...

Anonym sa...

Så artig! Jeg har en akkurat lik gyngehest fra da jeg var liten. (født i 1988). Jeg har egentlig tenkt på male den opp igjen, for den er MYE mer slitt enn din. Men er jo koselig når den ser slitt ut også.