23 mai 2008

Lillegull sover...og litt om meg!Bildene er fra lillegulls formiddagslur tidligere idag. Kanskje jeg bør vurdere å investere i en større dyne, hehe. Små lubne barneføtter er herlige syns jeg!

Jeg har blitt utfordret av tante Mimmi og Lena til å svare på noen spørsmål; så her kommer litt om meg:

1. Hvilke 3 navn går du under?
Har aldri vært klengenavntypen jeg. Så jeg får svare; kjæresten, som mannen min kaller meg, mamma som datteren min sier og....æh...mali-mo, her på bloggen? Jo! Og så er det en på jobben som kaller meg for spinnvill! Men jeg aner ikke hvor han har det fra...?!

2. Nevn 3 ting som skremmer deg.
Hmmm, det er jo ikke noe koselig å sette seg ned å gruble over en deilig fredags ettermiddag, men...at det skal skje noe med familien min skremmer meg. Eller at en av oss skal bli syk eller skadet på en måte som gjør at vi ikke lenger får til å leve livet vårt. Huff.
Urettferdigheten som finnes i verden idag, hvor vi i den vestlige verden forbruker og lever i ressursrikdom på de fleste vis, mens en stor del av verden er tvunget til å leve i fattigdom...det skremmer meg også, fordi vi alle vet at det er slik men få av oss gjør så mye konkret med det.

3. 3 ting du ofte har på deg, helst bruker;
Hårstrikk!!! Hver eneste dag, enten i håret eller rundt håndleddet, eller begge deler. Nøkler (som jeg mister hele tiden, seinest idag). Mobil.

4. 3 sannheter om deg selv
Jeg bruker aldri klokke. Blir helt stresset av å skulle følge med på tiden hele tiden. Klarer på et eller annet merkelig vis likevel å nå (de fleste) avtaler innenfor et rimelig slingringsmonn. Jeg er igrunnen ganske lat. Jeg er kreativ, men vimsete!

5. Nevn 3 ting du virkelig ønsker deg.
At livet skal være snilt mot gullungen og at vi klarer å gi henne den ballasten hun trenger for å kunne være god mot seg selv og de menneskene hun møter. At mali-mo mannen og jeg skal få bli gamle sammen. Og selvsagt; masse tid og penger så jeg kan slutte i jobben og være hjemme å skape ting og pusse opp hus og hage!!!

Håper jeg får litt roolig-tid i løpet av helgen til en runde rundt på besøk til de fleste av dere, selv om eksamen er på onsdag allerede (grøss&gru).

Ønsker alle dere flotte bloggedamer en kjempefin helg!

27 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Så søte bilder av små barneføtter..
Ha en fin helg
Klem

Silkepapir sa...

Så herlige små totter:)
Ha en riktig god helg!

Karianne

Randi sa...

Så søte små føtter.Herlige bilder dette.:-)

Ha en flott helg

Tove sa...

herlige bilder:D
og morsomt å lese disse utfordringene.

masse lykke til på eksamen på onsdag, og ha en flott helg
klem

silje-sin sa...

Koselig å bli bedre kjent med deg! og nydelige bilder av små føtter. Finnes nesten ikke noe skjønnere enn det! Min sønn på 2 år stikker en og en fot ut gjennom sprinklene på sprinkelsenga for at jeg skal kile dem mens jeg synger nattasanger for han. Til slutt nusser jeg dem. Det gjør jeg nok IKKE om noen år:) God helg! klem fra silje.

Emmeline sa...

Fantastiske stemningsfulle bilder hos Mali mo i dag:)
Tusen takk for koselig hilsen med varmende ord på bloggen.. Skikkelig koselig å lese:)Det er godt å være back on track igjen, og så kjente jeg at jeg hadde godt av en liten bloggepause!!
Ser at du har samme greien som meg, jeg går heller ikke med klokke ( og er også ganske lat) artig å lese om deg iallefall.

JEg skjønner at det er siste innspurt med eksamen på deg nå for tiden ( stakkars) du får bare holde ut og gjøre så godt du kan. Det kan ikke bli bedre enn det iallefall:)
Sydentur eller annen tur finner du nok ut av tilslutt:) Vi reiste på tur med Danskebåten i fjor, og endte i Tyskland--med en bil som absolutt ikke tålte å kjøre i mer enn 60 km i timen på grunn av slark både her og der. Mannen min svettet på motorveien, og jeg var stiv av skrekk, men ungene STORKOSTE seg og vil gjenta bragden i år. SUKK. Håper vi slipper for å si det sånn...;)

Kos deg i helgen og lykke til på onsdag:)

Miamor sa...

Nydlige bilder av gullungen i dag!

Sommer...

Lykke til med eksamen, og god helg fra meg til deg :)

Marit sa...

Hei.

Dette var en koselig blogg å komme på besøk til. Og samtidig bli bedre kjent med deg. Kjenner igjen mange av tankene du har, spesielt det med å være redd for å miste de man har kjær. Ellers er det ikke så ofte jeg heller bruker klokke. De gangene jeg tar den på, er det fordi den er så fin og jeg helst vil bruke den som et smykke på armen.

Jeg har inntrykk av at alle damer er så små, og at det bare er meg som rager sånn i høyden. Men nå hører jeg at det er flere av oss med litt lengde. Har funnet ut at jeg kler høyhælte sko når jeg sitter! Da kan jeg legge bena i kryss og sitte å vippe så elegant på sko med høye hæler ;-)

Har lyst til å komme på besøk hit flere ganger jeg, så jeg linker deg.

Ha en fin kveld.

Hilsen Marit

Whoopsi Daisy sa...

Så søte tottelotter
God helg fra Whoopsi Daisy

Livy sa...

Heisann!
Så herlige bilder - ser ut som dere har et herlig vær!

Ønsker deg en riktig fin helg!
*klem*

Milly sa...

Barneføtter er nydelig, får bare lyst til å susse dem hele tiden! Barneføttene her i huset begynner å nå opp i størrelse som overstiger mine, men jeg syns nå de er nusselige enda, jeg da!

Klarafina sa...

Koselige bilder!
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Barneføtter er til å ete opp! Nydelege bilder:0)

Noralill sa...

Heisann! Måtte le med litt skrekkblanda fryd når du fortalde om frø-"knabbinga"...Håpar eg klarar å halde meg no, til blome-sesongen er over...hihi..fine bilete av små søte fotelankar...Lukke til på eksamen!

Tone sa...

Søte småpoteter, som min mor pleier å si når hun ser slike nusselige barnetær. Artig å lese litt om deg også. Ha en fortsatt fin helg, klem :-)

Lyst på livet! sa...

Nudelige tottelotter!
Ka ikke tenke meg noe vakrere enn lubne barneføtter....De lukter til og med godt de :-)

Her er det løsrdagskveld med slaraffenliv i sofaen og jeg venter spent på om det blir hagevær i morgen.

Klem Torunn

Min verden sa...

Så deilig med disse små. Min er blitt så stor... - det er både godt og litt vemodig. Mannen min sa det idag - det har gått fort. Akkja sann. Ser du koser deg med stoffer og symaskin. Det er herlig å ha noe man er opptatt og som man liker. Ha en fin søndag. hanne

prinsessa1976 sa...

God morgen.
Flott innlegg og herlige føtter. Ja kjøp en ny dyne du så trenger ikke poden å fryse på føttene sine. he he
HA EN FIN DAG:o)

Trude sa...

Heisann,flotte bilder nok en gang her. Artig det du skriver om lillegullet ditt, det samme vet faktisk min lille frøken også på samme alder.Hun har nettopp fått en slik pute og er veldig fornøyd med sin "Titty" (",)Send meg en mail du om du vil jeg skal lage en til henne. Vi høres, nyt søndagen. Her skinner sola godt!

Hulda sa...

Søte bilder av lillegull som sover. :) Artig å lese svarene dine.

Takk for veldig koselig blogghilsen inne hos meg.

Hespe sa...

Så herlige bilder av søte små "tottlotter"...

Ha en fortsatt fin søndag, og en flott kommende uke!

Klem:o)

fru vims sa...

heia.

jeg har skrevet noe om deg i bloggen min, grunnen til det er at du har fått award :)

*smil*

romantikken er som den skal være for nygifte. hehe. nå har vi jo vært sammen i fire år snart, så vi vet jo at dette er noe som går i bølger. :)

Sessan&Prinsessan sa...

För några härliga bilder❤

& så trånar jag självklart efter din bruna Urban Jungle ;0)

Sessan

Maria / Frøken Fryd sa...

Lykke til med eksamen, og hjertelig TILlykke med awarden *smil*

Klem Maria.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Slike nydelige små barneføtter får meg nesten til å ønske meg flere barn, men bare nesten altså... har tre flotte jenter, så det får holde :-)

Hardangerbestikk er kjempeflott og du er heldig som har mye av det! Det hadde vært et klart valg for meg også, hvis jeg ikke allerede hadde begynt å samle på sølvtøy. Og så slipper man vel å pusse det? Det er en stooor fordel...
Neste helg er det operasjon sølvpuss og vindusvask til konfirmasjonen her i huset, og absolutt ingen er unnskyldt hi,hi...
Håper du har en finfin søndagskveld!
Hilsen Britt :-)

borghild sa...

Så nydelige bilder:-) Og jeg kjente meg godt igjen i det med hårstrikken, burde nok skrevet det jeg også, for det finnes faktisk maange kjente, bekjente og ukjente som ALDRI har sett meg uten hestehale! Jeg får helt fnatt når håret detter ned foran ansiktet hele tida, klarer jo ikke å se noe som helst...:-)
Kjolen til minstemor er fra Mini a Ture og ble kjøpt i Danmark i fjor sommer. Jeg ELSKER å handle tøy til barna i Danmark, de har så mye fint der! Og når vi drar dit har som regel salget startet også, og da er det ofte 70% vi snakker om:-) Vi drar forresten ned om to uker, som er litt tidligere enn vi pleier, så jeg går jo og håper på at vi ikke kommer 'for tidlig':-) Gøy blir det iallfall, med Legoland, badeland og forhåpentligvis litt shopping:-) Klem B:-)

Huset i Hagen sa...

Skjønne bilder du har knipset! :0)Lykke til med eksamen! :0)