14 juni 2008

Hjem til mitt hjem fra mitt rede


Lovet jo å vise hva jeg hadde kjøpt på mitt rede for en stund siden, og nå har jeg endelig somlet meg til å ta noen bilder! Dette var altså det som ble med hjem. Og som dere ser var det bare NØDVENDIGE ting som ble kjøpt. HELT nødvendige faktisk ;)


Denne knaggen i porselener var flott syns jeg. Har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal ha den, men det blir nok på kjøkkenet eller i gangen. Slikkepotten fra rice har akkurat samme farge som min drømmekjøkkenmaskin...sist sett hos den gode feen...
Den store plastkurven skal brukes til å holde orden på lekene utenfor, og klesklypeposen og smekken i Cath Kidston rosete stoff kunne jeg bare ikke gå fra... Lillegull har blitt helt avhengig av Franck Fisher bamse-hunden sin. Den heter BASSA og skal være med overalt....noe som resulterte i at dette er BASSA 2. Den første mistet hun på en trilletur...og da var ikke veien til mitt rede lang. For uten BASSA stopper lillegull! Nå har de bare en igjen der ute på Frekhaug...så denne her passes godt på!

19 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Helt enig med deg! Dette var VELDIG nyttige ting!! Også så fine! Synes klesklype-holderen ser veldig smart ut, den står på ønskelisten min.
Ha en fortsatt god dag!!

Tove sa...

Nydelige bilder du har tatt. Så stilig klesklypeholder, og nydelig farge på kurven. Ja, alt du hadde kjøpt var kunne jeg tenkt meg selv:) Og bassa2 pass godt på den, han var kjempesøt

klem

Gamlå sa...

Hei hei Så mye fint du ha skaffet deg.

God helg
Gamlå

tinemor sa...

Så masse fine ting du har kjøpt!
Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Maria / Frøken Fryd sa...

Såå fine ting du har købt.
Jeg tror jeg kunne have købt akkurat det samme (nej, det VEd jeg, ha ha).
Posen til klesklyper (klemmer på dansk) skal jeg til at sy en af selv... Skal bare lige bestemme mig for hvordan den skal se ud ;)

Klem Maria.

Evami sa...

Den klesklype-posen var bare utrolig søt da:) En sånn må jeg lete etter jeg også..

Og den søte Bassa 2 da,skjønner jo at hu synes den er søt:) Ha en flott helg:)

borghild sa...

Åh, så mye fint! Og absolutt livsnødvendig;-) En skjønn bassa2 også, her har verken storebror eller minstemor hatt favorittkosedyr, men begge har de 'kosefiller'. Helt vanlige flanellskluter som er mulig å oppdrive i hopetall:-) Ha en fortsatt fin helg! Klem B:-)

Emmeline sa...

Nå har jeg oppdatert meg her hos deg og KOOOST meg med fantastisk lekestue som skal bli ny ( SÅÅÅ GØY ) og ikke minst LEKRE BILDER av lillemor både i poolen og i lekehus. Mitt rede ja.... Jeg kjørte altså til Frekkhaug på fredag, og svingte inn på parkeringsplassen foran Rema 1000. Min datter så vimplene fra Mitt rede så vi løp inn der ett minutt før de stengte, og shoppet litt i full fart... FOR EN KOSELIG BUTIKK:) Gøye ting, litt for hver smak...Både for meg og for min tenåringsdatter. Etterpå besøkte vi Holmehuset, spente som bare det...( jeg må bare le) for Holmehuset var jo en blomsterbutikk?? Blomsterbutikk med Greengate hjørne??? VI var veldig overrasket over akkurat dette--men jammen koste vi oss og klarte å brenne unna noen kroner her også.
Kule ting du har fått deg fra Mitt rede iallefall. Likte godt den gøye knaggen og Bamsehunden smilte vi godt av. Konfirmanten klarer seg heldigvis uten sånne lykke substitutter etterhvert... Selv om du bare låner ut datamaskinen sin i en halv time av gangen ( ler) og setter ny kode på den når tiden er brukt opp. Skulle tro at det var jeg som var barnet og hun som var moren----- hehehe. Ha en fin lørdagskveld:) SEE U

Noralill sa...

Heisann, her har du fått tak i mykje fint! Likte veldig godt den knaggen! Nyydelege fargar på tinga dine...og kjekt med ei fin plastkorg til alt som flyt i hagen...(det hadde eg hatt bruk for òg ser eg når eg kikkar ut...)Ha ei fin helg vidare!

sol&bolig sa...

Av og til føler ein det nesten livsnødvendig å kjøpe heilt unødvendige ting. Eg bruker å si til meg sjøl at koffor jobbe eg livet av meg hvis eg ikkje kan kjøpa det eg vil !!?? Ha ei fortsatt fin helg!

prinsessa1976 sa...

Herlige ting. Å alle sånne ting som kan være med på å gjøre en sliten, trett, overarbeidet husmor glad er nødvendigheter! I allefall så er det, det jeg slår i bordet her hjemme med. Det er lønnen det! he he( å så utspekulerte vi er.....) masse klemmer:O)

Bo med barn sa...

Masse lekkert som jeg godt skjønner var HELT nødvendig!! Kunne "adoptert" alt sammen:)

Kerstin sa...

Så masse flotte ting du har kjøpt deg:=)Og nyttig;=)

Ha en fin kveld.

Tante Mimmi sa...

åÅÅÅÅ for ein deeilig Bassa!!!
Klart du må gi mail adr til Anne! Ingen problem! Me dreg litt rundt omkring i sumar, men kanhende me får det til likevel!!:)

a home far away sa...

Så fina bilder du har tagit, och på så fina saker! Slickepotten från rice är ju bara sååå fin!

Kram Gunilla

Hulda sa...

Utrolig flotte ting du har kjøpt, herlige det turkise stoffet. Du tar jo bildene så flott også, så det er en fryd å se på. :)

Artig at gelèhjertene er blitt fast tradisjon hos dere. :)

Mia sa...

Herlige kjøp! Den slikkepotten kunne jeg også ha tenkt meg, siden jeg også drømmer om den samme kjøkkenmaskinen i akkurat den fargen... Og alt fra Cath Kidston pleier å gå rett hjem hos meg... så klesklypeposen var jo bare herlig, den!

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Ja vi gleder oss veldig til å få lille Leonardo i hus, og jeg tipper at Theodor, stallkatten, også synes det blir gøy :-)
Vet ikke om man kan si sånt, men jeg føler virkelig at hestene mine savner den forrige hunden min og regner med at de blir glade for en ny turkamerat...

Så koselig lekestue du har! Det er virkelig noe ungene har glede av, enten det er jenter eller gutter. Min søster og jeg brukte vårt som klubbhus når vi ble større, og i dag gjør den nytten som "veslestugan" ved familiehytta! Den inneholder dobbelt sovesofa, bord, speil og kaffetrakter :-)

Søte ting du har kjøpt, og ikke minst nyttige...
God natt, klem Britt :-)

Anonym sa...

Så koslige ting du har kjøpt!:) Fikk lyst til å shoppe jeg nå................Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den rosa kurven? Den var søt. Klem