21 august 2008

Fretex


Denne flotte vaskemaskinen til dukketøy ble med hjem fra en snarvisitt innom Fretex. Egentlig var den litt dyr (120 kr) for å være et halvdefekt leketøy (mangler lokk), men såååå sjarmerende at jeg måtte ha den likevel. Trekker man den opp og slår den på starter vaskingen! Det er også en slange her, men har ikke forsøkt å fylle den med vann ;) Den røde buljongboksen og kakeformene var til gjengjeld billige (15 0g 5 kr). Så da har jeg vel vært flink? Som dere ser pynter også en gammel klystersprøyte opp i vinduet på rommet til lillemalien ;)




Vindusbamsene fikk også komme på bloggen. Den store er fra Teddykompaniet, mens den lyse er en gammel bamse fra min tid som baby. Den er fylt med halm og gode minner om kos og trøst ;) Bamsen i klystersprøyten er fra IKEA.


20 kommentarer:

joanna sa...

Den vaskemaskina til dukkekle var kjempe Bamsen din var kjempe skjønn. passeleg slitt, men det er min gamle bamse også ;O) Den har sitt faste plass på rommet til STORE guten (7år)...

Las det forige inlegget at du hadde sjukt barn heime. Huff trasige greier når de små er sjuke. Håper at vesle frøken blir betre snart!

Ha ein fin dag!

aase sa...

Sååååååååå søt den vaskemaskinen var da!!! Å du,jeg driver brukthandel, men jeg synes ikke den var dyr faktisk. Den er sååå sjelden så bare vær meget fornøyd med kjøpet du!!!!

Vibeke sa...

Håper at lillemalien er på bedringens vei :0)Koselig at hun har så mange søte bamsevenner på rommet sitt som kan koses med når formen er dårlig.
Synes virkelig du hadde gjort noen bra funn på Fretex!

Ønsker deg en fin uke.

liven sa...

Så koselige ting du hadde funnet på Fretex!!
Ja enkelte ting må du betale en del for der!! Fant et gammelt vaskebrett som de skulle ha 240 kr for......synest det var litt dyrt og kjøpte det ikke!!
Angrer litt nå da........

Ha en fin dag:O)

Tove sa...

Tusen takk for lykkeønskninger:)
Eneste skåret i gleden om dagen er at lokalet var EKSTREMT skittent... når man vasker over veggene så renner det svart fra kluten.. så det har blitt vasking i dag etter dag, og da føles det egentlig som om jeg ikke har kommet noen vei og likevel er sliten allerede. Det blir nok bedre når jeg får malt tenker jeg:)

Søte ting du har kjøpt på fretex, men de kan være ganske dyre innimellom de også..

Og for noen fantastiske bilder av nydelige Amalie i forrige innlegg, det øverste må du jo bare få i glass og ramme:)

Klem

Mitt hvite hus sa...

Så sjarmerende med en gammel vaske maskin og de fine boksene du har også da. Så fint at bamsen fra din tid får med i vinduskarmen sammen med de andre.

KjempekosleigO=)
Klem Kerstin

Kardemomme sa...

Så kjempefin liten vaskemaskin!!!!Har fortsatt til gode å finne sååå fine ting på FRETEX hos oss..
Nydelig bilde av LilleMo forresten :))
Hilsen Kardemomme :)

Synnøve sa...

Så morsomme ting du fant der da, boksene var jo nydelige... :) Og jeg skvatt litt når jeg så det sto klystersprøyte, men det så ikke så ille ut som jeg først trodde, hihi... Koselig med slike gamle bamser med "personlighet" :)

Tonje Marie sa...

Kjempe fine og koselige ting du har kjøpt deg! =) Likte godt vaskemaskina!

Ha ein fin dag!

BO sa...

Hahahahhhah! Klystersprøyta! Tenk kva dei hadde sagt viss me kunne reise i tid? Når me er blitt bestemødre så har vore barnebarn diverse dilldall som pessar osv. i vinduskarmen! Hahhhahhh...da var vel å dra det litt langt, for klysteret var absolutt flott!!!

Vaskemaskino var knallskjønn! Da var vel eit varp!

Me har vore i Haugesund i dag, og har vore på 4 nye (for meg) interiørbutikkar! Kjempekjekke folk i alle!

Anonym sa...

Ååå,den vaskemaskina var jo berre nydeleg!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Maria sa...

wau !!
Det er vist en helt unik fretex butik du har i nærmiljøet :-)

Sikke lækre fund.
Bamserne er også rigtig søde, og så hyggeligt med gode minder fra barndommen at give viderer til sit eget barn.

Klem Maria

borghild sa...

For en nydelig vaskemaskin!!:-) Noen ganger må en bare se gjennom fingrene med de pengene (hvis ikke det er ALTFOR dyrt da), hvis ikke angrer en etterpå:-)
Og den lyse bamsen din, broren min hadde prikk lik, han het Tipp, var med min bror overalt, t.o.m på skolen da han var 6, han hadde egen pult og alt...:-) Klem B:-)

Prinsesse Elin sa...

Dyr og dyr....må man så må man. Jeg har det nesten slik hver gang jeg er ute på handel.
Ha en herlig dag:O)

Needful Friends sa...

aahhhh hvor er det dog södt.dine indköb er underbar...og bamserne ser charmerende ud...

anja

Hulda sa...

Lille malien har mange fine leker ser jeg. :) Så koselig med slike gammeldagse ting til henne. :)

elisabeth sa...

Dette var bare fantastiske ting, og knallstilige farger, og igjen: Digger bildene dine!!!


Mali prinsessen under her er jo bare helt bedårende:))) Håper hun er frisk igjen nå...

ENGEL sa...

du har gjort ett kupp. gamle bamser duger de,de har sin sjarm;)

BeBe`s blogg sa...

Den vaskemaskinen minnet meg om min egen barndom (begynner å bli en eldre dame, he,he)! Fra samme tidsepoke hadde jeg to små dukkevogner i blikk, den ene med rød plastkalesje med hvite prikker, den andre med hengslet blikk-kalesje som kunne vippes bak. Bare så synd at de ikke ble tatt vare på! Derfor var det spesielt artig å se den vaskemaskinen din!