02 august 2008

Mmmmmmm...


Lunsjen er servert!

(Lunch is ready!)

26 kommentarer:

Kerstin sa...

Mmm krabber deilig. Jeg liker krabbeklørne best:=) Nyt det . Ha en fin dag. Klem :O=)

Lena sa...

Flott bilde!!!
Ser ut til at dere har det flott, ja!!!

Rosa sa...

Er ikkje så glad i krabbe, men det bildet var utruleg morsomt. Ikkje tvil om kva skjebne som venta krabben der, nei :)

MeyBiMe sa...

ÅÅÅ jeg kommer snart!!!!!!!!
Elsker krabbe :-)
Ha en fin helg :-)

Pulsatilla sa...

Som ekte LAND-krabbe må jeg innrømme jeg har litt problemer med krabber - de er så vriene å fortære :-)

Herlige bilder fra lekestueprosjektet under. Jeg kunne publisert nesten makene - her flyttes det også inn mellom sagspon og spiker så fort det var et gulv å flytte inn på. Men vi er langt fra ferdige...

liven sa...

Det er kjempegodt med krabbe!!
Min mann og sønnen vår var ute og lyste etter i natt men fikk ikke noe!! Han mener det er for varmt til at de går så langt opp!!

Og varmt i sjøen er det!! Gu som jeg har badet i det siste:O)
Ha en fin kveld:O)

Blåbærpai sa...

STIIILIG bilete! Likar berre klørne eg då..og ikkje gusje greiene inni sjølve krabbeluren!

Therese sa...

Mmmm, ja krabber er godt. Ikke så ofte jeg spiser det, men godt er det :o) Herlig bilde også !!

Tove sa...

Kult bilde:)

Krabber har jeg faktisk ikke spist i år, men det må jeg få til snart det er jo kjempegodt

Det er litt av en jobb dere har tatt på dere i sommer, og er det ikke typisk at det dukker opp uventede ting.. Men jeg er HELT sikker på at sluttresultatet kommer til å bli perfekt:)

Klem

prinsessa1976 sa...

Eg e så enig.mmmmmmmmmmm.........

Tove sa...

Masse lykke til på mandag!! Og bare tenk at det er greit at det føles for j***g, men det må til og jeg tror nok de aller fleste mødre føler det sånn. Og jeg tror ikke det er en klisje at det er verre for mammaen enn barnet... Men bare tenk så mye hun kommer til å lære, vennene hun får og så mye morsomt hun får opplevd. Ikke minst lære seg å vente på tur... ikke noe enebarn er vant til kanskje;) Husker første dagen jeg skulle "forlate" Hannah i bhg. Jeg sto bare rett rundt hjørnet, smugkikket inn vinduene, og kjempet med tårene og lysten til å bare løpe inn å hente henne.., det samme når hun begynte i den amerikanske bhg, da forsto hun ikke hva noen sa engang... mammahjerte fikk kjørt seg hardt noen uker.. Men det siste halvåret ville hun sjelden hjem når jeg skulle hente henne, hadde masse venner og snakket flytende. Så et par ganske tøffe måneder var "verdt det" på en måte. Skal du begynne å jobbe fullt med en gang? Eller har du muligheten til litt ekstra fridager og kortere dager innimellom?

Hannah har første dag i sin gamle bhg neste onsdag. Da har hun vært borte fra den i ett år, men vi har snakket mye om bhg og vennene hennes hele året vi har vært borte, og hatt med bilder derfra, og ikke minst skrevet brev med dem også. Så hun gleder seg mest, spesielt fordi hun skal begynne på STOR!!! avdeling, og fordi hun vet at den gamle bestevenninna også skal det:)

Masse, masse lykke til til dere alle i morgen!

klem

Joanna sa...

Krabbe er så godt då... Ha fortsat ei fin ferie ;O)

MOLLY sa...

Du jeg synes det ser ut til at dere klarer dere veldig fint, selv bare med håndbok...hehe;) Det viktigste er jo interessen, og man klarer det man vil klare;)
Hos oss blir det ikke TV før viktige ting er på plass, og vi må bare innstille oss på et par år i arbeidsklær, men åh så gøy:)

Og så skal lille mali'en i barnehage, det går seg til vet du...Min eldste begynte da han var 8 mnd, for da var ikke permisjonen lenger, nå synes jeg det ville vært grusomt! Men han har da klartseg bra...hihi;)
Lykke til, og nyt de timene du evnt. har alene til kreative ting! Det har mali-barnet stort utbytte av:)

Emmas Vita Hus sa...

Jättefin blogg du har! Får man länka till dig? Kram!

Tone sa...

Tøft bilde, selv om jeg nok er for pysete til å spise innholdet :-)
Jeg vet akkurat hva du skal igjennom på mandag med barnehagetilvenning. Det var tøft å levere fra seg lillemannen i sin tid, da han er en litt forsiktig og rolig type. Morshjertet mitt blødde og tårene silte første gangen jeg dro fra ham...
Men nå blomstrer han jo :-) Og jeg merker at han fungerer sosialt med andre unger på en måte jeg ikke hadde klart å lære ham alene. Han har lært å være hensynsfull, og å dele, men også å ta igjen og verne om sine interesser. Tror det er god ballast å ha med seg på skolen. Desuten lærer han utrolig mye annet rart, og overrasker oss stadig med sin viten :-)
Lykke til imorgen, det ligger en award til deg på siden min, klem.

Jeanette sa...

Åååå der så godt ut, har enda ikke fått smakt på krabbe i år, har akkurat komt fra hytten på fjellet, en liten mellomlanding hjemme i Bergen noen dager, så går ferden inn til Hardanger og sjøen -kanskje jeg også får en smakebit av nykokt krabbe,Mmmm der er så godt! :)
Får først hentet pakken i morgen...blir spennende:)
skal også å se Mama Mia med min datter, hon er 10 år til tirsdag:)
Vi hørs! klem j.

tinemor sa...

Nam!!

Huset på toppen sa...

Å,det er så godt med nykokte krabber!! Det er ikke sommer uten det:-)

Ønsker deg en fin søndagskveld !!

Tante Mimmi sa...

Lukke til med barnehageoppstart! Det er rart! Men om ungane trivest og du veit dei har det bra, så er det rart kva som går!*smil*
Førstemann likte det ikkje, men så har det gått betre og betre!
No gledar eg meg til dei skal begynne, dei også. Mange fleire å leike med!
Bit tenna saman, så blir dåke gode begge to!
Kos dåke i mrg med laaangsomtid!

Hildegunn sa...

ÅÅ, krabbe er kjempe godt ja !
Så fin den dukkestua kommer til å bli, ser den for meg så lys og lekker..og din skjønne mørke jente kommer til å passe perfekt inn i det.he,he

Bo med barn sa...

Mmmmm...krabber.Nam!! Vi hadde årets første krabbemiddag på fredag. Det var nydelig... selvom de nok blir enda bedre utover høsten...:)

Ser dere jobber fælt med lekestuen. Gleder meg til å se den ferdig:)

Mia sa...

Ååååh, så deilig! Jeg skulle nok gjerne ha smakt litt av denne herligheten.

Takk for koselig kommentar hos meg angående kjøkkenhåndklær. Jeg bruker mange forskjellige kvaliteter, men de beste er håndklær av lin eller en blanding av lin og bomull. Jeg har kjøpt mange "fine" hos Princess og i lignenede "kjedelige" butikker. Lykke til med på jakten etter noen koselige og "brukbare" kjøkkenhåndklær.

Maria / Frøken Fryd sa...

Uhhmm, det ser lækkert ud.

Tak for din kommentar. Jeg forstår godt du har sommerfugle i laven, og måske kvalme i halsen af at skulle sende dit lille nurk afsted til barnehage i morgen.
Jeg havde det på samme måde da Andrea skule afsted og passes ved dagmamma for aller første gang. Sov næsten ikke i en uge, og havde diverse kvaler over ikke selv at kunne gå hjemme med hende. Husker første dag da jeg afleverede hende. Det var med tårerne rendende ned af kinden da jeg gik ud af døren.
Men det gik bare så godt. Vi havde en rigtig god dagmamma, og nu hvor hun er i barnehage er det også bare helt perfekt. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at aflevere hende, og er fuldstændig tryg ved stedet. Hun trænger udfordringerne fra de andre barna, og hun trænger at få opleve og udforske uden mig ved hendes side hele tiden.
Nu har jeg skiftet job, og kan have hende hjemme fra barnehagen en dag af og til. Det blir også godt. For selvom hun har godt af at komme ud, har vi bestemt også begge godt af at være sammen hjemme alene, og lave mor/datter ting sammen.

Men du skal se at det kommer til at gå så fint som bare det, når tilvendingen er ovre. Så spørger hun til sidst om ikke hun skal afsted i weekenderne også, hi hi.

Stort klem til dig,
Maria.

Tonje Marie sa...

Oj, no fikk eg lyst på krabbe :) stili bilde!

Ha ein fin kveld vidare

Emmas Vita Hus sa...

Så mysiga bilder du visar! Kram Camilla

Smilla sa...

Jeg eeeelsker krabber! Flott bilde.